IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

kalmah - using the wordMaanantai 18.09.2006 19:55

Koko edellisen yön tutkin ja pohdin erilaisia juttuja ja asioita aamuseitsemään asti. Noustuani puoli yhdeltätoista lähdin ulos pyöräilemään hetkeksi, keräämään ajatuksia. Ajatukset kasaan kerättyäni menin käymään Matinkylän ammattikoulussa. Löysin "toimistomiehen", joka opasti minut opon luokse. Hän ei kuitenkaan ollut paikalla, niinpä käväisin kuraattorilla. Kuraattori antoi opon puhelinnumeron. Opo kertoi pienen keskustelumme jälkeen, että minun kannattaisi soittaa Olli "Olli-Who?":lle, koska hän on Guru.

Tämän jälkeen olin hieman stressaantunut, eikä asiaa yhtään auttanut mummo, joka jaksoi ihmetellä kuinka saatoin ajaa pihan läpi pyörälläni. Sanoin, että olin niin ajatuksissani. Hän kuitenkin kyseenalaisti lukutaitoni ja kertoi, että siellä jossain on kyltti, jossa sanotaan että läpikulkua ei sovi tehdä. Vastasin apaattisesti: "Niin...". Asia kuitenkin meni toisesta korvasta ulos, kun on suurempia huolia. :)

Turhautuneena muistellen edellisyön mielensisäisiä manifestejani, päätin että en petä itseäin ja käyn nuorisopisteessä. Tämä oli oikea päätös, sillä vastoin odotuksiani en suinkaan saanut vain kasan paperia, vaan vietimme reippaasti päälle tunnin pituisen juttelutuokion mukavan nuoren naispuolisen ohjaajan kanssa.

Huomenna pitäisi soitella mm. (listaan muistiin itselleni):

*oppisopimus/omnia
*catering-juttu@lokakuu
*Olli "Olli-Who?"
*"paja"

Kaikenkaikkiaan kannatti käydä. Tuli kovin vastuuntuntoinen ja aikuinen olo tuon jälkeen, tykkään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.