IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

suede - the chemistry between usKeskiviikko 04.10.2006 07:46

Olkoon tuo biisi omistettu tälle merkinnälle. (Oikeasti halusin vain päästä mainostamaan, että kyseessä on erittäin hieno kipale.)

Yön aikana olen ehtinyt mm. käydä ajamassa automaatti-mersulla. En oikein pitänyt, ehkä johtuu autokoulun Toyota-tottumuksistani, mutta meillä ja mersuilla ei synkkaa. Ei oikein olla frendejä ilmeisesti.

En kuitenkaan paneudu autoihin tämän enempää, koska ensinnäkään en tiedä niistä paskaakaan. Tänään sen sijaan ihmettelen turhankin positiivistä fiilistäni. Mihin ovat kadonneet kivatyttö-merkinnät? Kyllä, itsekin hämmästelen. Olen ollut kiinni aivan muissa jutuissa viime aikoina, eli lähinnä istunut himassa pelaamassa Company of Heroesia odottaen seuraavaa jaksoa (jolloin saattaisin taas jaksaa opiskella) ja osa-aikatyötäni Stockmannilla sekä tietysti inssin läpipääsyä, minkä toteutinkin tänään. Hmm.. tätä sopii pohtia pedin puolella.

Kuulkaas enot, nyt alkoi nukuttaakin siihen malliin, että paree kaatua sänkyyn kylpytakki päällä.

Niin, kävin kans pyöräilemässä Martin kanssa vähän myöhemmin yöllä..

Ai niin, päivällä tarkoitus käydä koeajamassa joku ensanositäsanaakunalkaaitteäänkijoärsyttäävarsinkinkuneieestiieniistäpaskaakaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.