IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

george michael - outsideTorstai 12.10.2006 01:43

Tänään olin ensimmäistä päivää töissä Hulluilla Päivillä pakkaajana. Oli kivaa, mitään potentiaalisia paskahalvauksen aiheuttajia ei tullut vastaan, paitsi piti käydä tarkistamassa kirsikkatomaattien hinta yhdessä välissä, mikä ilman muuta kuulosti pelottavankin haasteelliselta hommalta, mutta onneksi ne löytyivät melko pian vihannes-osastolta.

Jossain välissä oivalsin, että mainio tapa saada aika kulumaan on biisien mutiseminen mielessä. George Michaelin Outsidesta tuli yks suosikki. Ja sit Beatlesii kans jostain syystä. Ja sit Pussicat Dollssii niinku "HELOU HELOU XDDD". Ja sit kans "kaverilta läpällä saadulta" Suomi Seksiä-kokoelmalta KONDUKTÖÖRI KYRPÄKALLE. Ja sitten hymyilin tälle myös, ja se olikin huvittavaa ojentaa kasseja, kun asiakkaat luuli että hyvää hyvyyttäni hymyilen :---D.

Ok vika oli huono, mutta täytyi itseään nyt jollain huvittaa. 10 tuntia on kyllä aika paljon, mutta aika kului kyllä yllättävän nopeasti, tai tarkemmin sanottuna kuusi ekaa tuntia. Jälkikäteen ensimmäiseltä päivältä jäi: kipeä käsi, kipeä selkä, kipeät jalat ja tajuttoman hyvä mieli johtuen työpaikan atmosfääristä. Kassatyttöjen kanssa on kans kivaa jutella, jos sattuvat vielä olemaan kivoja kaiken lisäks, hih.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.