IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Maanantai 09.01.2006 05:58

tervehdys ystävät, toverit. pääsin sänkyyn klo 10 aamulla, kun en enää millään jaksanut valvoa. heräsin sitten kello 17. katselin ykköseltä dokumentin, joka kertoi ilmeisesti amazonista ja etelä-amerikasta. tai oikeastaan lähinnä tämän alueen biodiversiteetistä. nousin ylös kello 19... varsin jännittävää oli kyllä.

illemmalla kävi ilmi, että ystäväiseni kutsumanimeltään sebu oli tänään yllättäen lopettanut loman alussa alkaneen angstauksen, muteilun ja vihamielisen käytöksen (aka savage-mode). tämä oli varsin mukavaa vaihtelua, sillä monipuolista keskusteluakin nähtiin. kyllä tänäänkin meinasi vähän mennä "k"/"e"/"emj"-linjalle, mutta onneksi ei.

niin, aamulla kello 8.00 täytyisi olla koulussa. vähemmän yllättäen en ole nukkumassa. kummallista tämä, juuri äskenhän oli viitisen lomapäivää jäljellä. aika menee tosiaan nopeasti. niinkin vähän aikaa, kuin 10 vuotta ja olen 27v (käytännössä 28). jos ajatellaan mitä oli 10 vuotta sitten, niin noh silloinhan oli vuosi 1996 ja kun ajattelee, ei siitä nyt niiiiiiiiiiiiiin pitkä aika ole. onneksi 27 vuotiaskin on suhteellisen nuori, vaikka ilmeisesti tutkijoiden mukaan silloin onkin jo rapistuminenkin alkanut :<. noh, täytyy ostaa sitten kaapit täyteen jean-paul gaultierin miesten meikkejä :)

aivan, aivan. mietin, menisinkö sänkyyn pyörimään tunniksi-pariksi, jos tuurilla vaikka saisi unta vai menisikö sitä kouluun nukkumatta tuntiakaan jolloin kävisi niin, että väistämättä nukahtaisin jollain tunnilla, tod. näk. matikan :)

noh, katsellaanpa miten tilanne kehittyy..

EDIT:

ah, aivan totta. unohdin mainita, että tutkiessani eskk:n sivuja löysin oikein mielenkiintoisen jutun. nimittäin löysin hassun hauskan puulinja-vaihtoehdon, minkä voisi jo ihan huvikseen käydä. 2-4 pv viikossa, klo ~16-20, 2v. en ole varma, että saako tuosta pätevän tutkinnon, mutta jos saa niin tuonhan voisi ihan mieluusti käydä sillä 2pv viikossa ei todellakaan kuulosta raskaalta. täytyy tutustua ko. linjaan tarkemmin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.