IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Maanantai 06.04.2009 08:47

eilinen venyi aamuseitsemään, mikä tarkoitti sitä, että bileet venyi omalta osaltani reiluisti pidempään kuin olin suunnitellut, mutta ei se mitään, valkoviini oli sentään ihan hyvää. piti vaihtaa auton renkaat, mutta päänsärky hellitti vasta viideltä iltapäivällä. koska olin sen verran koomassa, päätin että loppupäivän kulutan purkamalla digiboxin suureksi paisunutta varastoa. ajatuksesta innostuneena katsoin american idolin, madventuresin ja jotain muutakin taisin katsoa. perus koomapäivä. madventures oli englannin kielestä huolimatta yllättävän hyvä, vaikka läpät ei toki olleet samaa tasoa kuin esim. ykköskaudella.

mutta mikäpä olisi huvittavampaa kuin teini-iän ehdottomuus ja mustavalkoajattelu, asiassa kuin asiassa? no eipä juuri mikään. muutama päivä sitten eksyin lukemaan gallerian sivari-yhteisön kommentteja ja nyt joudun toistamaan päivittäin saman operaation. intti-vastaavaa en edes kehtaa mennä lukemaan, weltschmerz voi iskeä.

mutta onneksi kesä on pian. tosin se tulee menemään ohi melkoista vauhtia: kesäkuu ruotsia ja psykologiaa lukiessa, heinäkuu lapinjärvellä ja elokuu taas lukiessa. sitten alkaakin työt.

mutta mutta, hmm. pitkä päivä edessä, voisi mennä nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.