IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 22.01.2006 08:46

perin mielenkiintoista, nimittäin heräsin perjantaina klo 19.30. yöllä formatoin, mutta se osoittautui turhaksi teoksi nimittäin todellakin, vika on mitä todennäköisemmin näytönohjaimessa. tämän selvitettyäni siirryin takas käyttämään nettikonetta (533MHz) =). jaksoin surffailla ja tutkia mahdollista uutta kokoonpanoa n. klo 10 asti jolloin menin nukkumaan, heräsin sitten puoli viideltä vai olikohan se puol kuus, katselin telkkaria puol ysii saakka sängyssä, kunnes menin saunaan =D.

saunan jälkeen surffailin, mitä muutakaan tällä pystyy tekemään. klo 01 menin ulos toverini Zimo-:n kanssa. tarkoituksena oli mennä katselemaan tähtiä hänen uudella kaukoputkellaan, mutta yritys jäi vajaaksi pilvien takia. ei muuta ku kamat takaisin jätemäeltä ja sitten ulos, siellä oltiinkin n. kolmeen asti. oli helvetin kylmä, joskaan en tuntenut kylmyyttä muualla kuin naamassa, olin nimittäin kahden sukkaparin, t-paidan, 2x paidan, untuvatakin, paksujen salihousujen ja samettihousujen kanssa. käytin myös pipoa, mitä en yleensä suosi. myös kaulaliina oli mukana, eipä ollut kylmä -25 asteen pakkasessa, paitsi kauniit kasvoni palelivat hieman.

hmm. pitkästä aikaa olen suht huoleton, mitä nyt tuo kone vitutaa aina välillä, mutta pääosin hommat toimii. kouluun en ole vielä palaamassa, katsotaan mitä alkuviikosta vastaavat haukilahden lukiosta. tämäkään ei huolestuta mua, jos eivät ota siis. varasuunnitelma, eli tapiolan aikuislukio on sekin todella mieluisa vaihtoehto. leppoisaa :>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.