IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Torstai 26.01.2006 11:18

eilinen oli aika mukava päivä pitkästä aikaa.

käväisin ensinnäkin siellä aikuislukiossa kyselemässä ko. paikan toimintaperiaatteista enemmän. kertoivat että on itsenäistä ja sen että tietystikin wanhat, risteilyt kuin penkkaritkin jäävät poies. ei voi sanoa, että harmittaisi, mutta varmasti kivoja kokemuksia (ja ehkä joku silti pyytää mut parixeen :>>). ei silti, aikuislukion edut on kyllä vähintäänkin mielenkiintoisia. yksi hieno ominaisuus on pe = vapaa päivä. joustavuus on myös mukava asia, liikunnan voin suorittaa ilmeisesti siinä kun käyn salilla, aivan kuten teen normaalistikin (paitsi nyt kun selkä on rikki). henkeä vähän salpasi siinä, kun kertoi että miun on käytävä kaitaalla vielä hakemassa erotodistus. kuulosti kohtalokkaalta. vielä pitäisi joku jaksotodistuskin hakea. tämän vois hoitaa huomenna... tänään ei jaksais lähteä tekemään hulluja.

hmm.. minulla on hauska tapa kertoa asioista pitkästi. tykkään keskustella. sosiaalisesti lahjakkaat ihmiset on kivoja, oon aika kiva.

palataan asiaan, ennen ku itserakastelu eskaloituu vielä johonkin, huh.. :)

eilinen reissu tapiolaan venyi aika pitkäksi, kun.. AINIIN! MY OH MY! spottasin eilen tapiolassa yhden ehkä kivan tytön, jonka olin aikaisemminkin nähnyt "jossain". ;E

joka tapauksessa, tapiolassa käynti venyi pitkäksi kun kotimatkalla päätin vierailla omenassa. siellä käväisin kaupat läpi, en löytänyt mitään erikoista tosin. myöhemmin tapasin samaisessa paikassa kax kamua, mietin jo tosin, että pitäiskö mennä kotiin nukkumaan tässä välissä, että ehtii kattomaan avaruuskansioita illalla (kello oli n. 18). emmä sitten mennyt nukkumaan, vaan menin kyläilemään. ihan hyvä ratkaisu, nimittäin nyt rytmi on "kunnossa". olisin kyllä halunnut pitää vielä ehkä vähän aikaa sitä nolife-rytmiä. sekin oli mukava. nyt on aika mallikansalainen-olo, kun heräsin kahdeksalta.

palasin kotiin 23.30, nukahdin saatana kesken avaruuskansioiden, enkä nauhoittanu. =E. ehkäpä kaverini Zimo- haluaa ottaa mut heille katsomaan ko. ohjelmaa, sillä hän on tallentanut tämän digiboxille?

päivä venyi pitkäksi, mutta oli ihan mukavaa :> viikonloppunakin taitaa olla tekemistä tiedossa, kun täytyy ruveta kokoamaan konetta. huomenna pitää kait hakea "pari" osaa. luultavasti kovat omatunnon tuskat tiedossa, mutta nyt on aivan pakko.

uuh.. radiosta tulee bonnie tyler - total eclipse of the heart. bonnie on jotenkin kovin kasari/kasarin mieleen tuova nimi. I REALLY NEED U TONIGHT.

mukavaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.