IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 04.03.2007 07:20

semi-vituttaa. tänään nukuin koko päivän, koska edellisenä yönä olin kännäilemässä ja kotiin tultua kolmen maissa piti mennä vielä dataamaan loppuyöksi. lopputulos oli, että nukahdin 11 jälkeen. nukuin mukavat 12 tunnin yöunet ja heräsin ~23 maissa. erittäin vittumaista, en päässyt baariin. koska mitään parempaa tekemistä ei löytynyt ja dataaminen oli tylsää, menin tuhlaamaan bensaa. oli jännää puolentoista tunnin ajan.

anyway, vituttaa kun polvi on ollut paskana pari viikkoa. ilmeisesti lenkkeilyn jäljiltä. pitää ottaa tästä opiksi, että lämmittely on tärkeä juttu, kunhan tuo pian paranee. ja parempi olisi parantua sillei vauhdilla, koska tämä vituttaa ajoittain sietämättömän paljon. ei sillä, että se haittaisi jotenkin jokapäiväistä toimintaani, mutta kun en voi harrastaa oikein mitään siinä pelossa että tilanne pahenee. asia on itse asiassa osittain hoidossa, mutta rakastan lääkärijonoja. maanantaina pitää soittaa taas lääkärin perään. <3

puuh. tulis jo se kesä, niin vois olla huoleton. ei kai tässä auta muu kuin talviomena-siiderin korkkaaminen, joka on muuten hyvää huolimatta siitä, että on golden cap-tuote.

np. brainstorm - sunday morning

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.