IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

ke-to-pe-yöbileputki.Perjantai 18.11.2005 05:13

heräsin keskiviikkona klo 17. valvoin yön yli, aamuyhdeksältä menin paahtamaan leipiä ja nukahdin sohvalle, heräsin sitten joskus 11 maissa ja söin leivät. menin sänkyyn tarkoituksena "levähtää" koska ja koska en tiettävästi ole hyvä valvomisessa nukahdin joskus 13 maissa ja heräsin klo 16 puhelinsoittoon.

siitä lähtien olen ollut hereillä, silloin kun iltapäivällä heräsin väsytti kovasti joten ajattelin että menen illalla sitten ajoissa nukkumaan. menin sänkyyn klo 22 ja kierinkin sitten sängyssä välillä musiikkia kuunnellen ja välillä telkkaria katsellen klo 2 asti, saamatta kuitenkaan unta. parhaillaan syön mandariinejä. aamulla olen "taas" menossa käymään koulussa, saas nähdä jos vaikka tänään onnistuisi.

jos multa kysytään, niin mieluummin olisin töissä kesään asti ja syksyllä kunnolla opiskelee, mutta kaipa sitä voisin ottaa muutaman kurssin ensi jaksoon, en kyllä näe siitä mitään hyötyä mutta loppuupahan whine.

tänään päivällä ehdin tutustua mm. ruotsalaiseen indiepoppariin nimeltään lasse lindh. tekee mainiota settiä, ainakin s/t-levynsä perusteella. sanoista ei tosin saa mitään selvää, mutta voisin kuvitella tämän olevan mainiota kesämusaa.

tämä yö ei muuten ole niin nautinnollinen kuin kaksi edellistä, taivas on pilvinen. koko talvi saisi olla tälläinen, tosin. ei lunta, kiitos.

tarviin ehkä naisen. tähän klisee-toteamukseen on hyvä lopetella tämän kertainen päivitys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.