IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Sunnuntai 12.03.2006 06:17

tajuttoman hieno päivä takana, vaikkakin se alkoi muutama tunti suunniteltua myöhemmin, kun aamulla oli paskasti nukutun yön jälkeen heikohko olo edellispäiväisestä sessiosta. sinänsä mietityttää, että oliko tämä oikea ratkaisu, siis himaan jääminen, sillä todellakin oli mahtava päivä.

noin klo 15.30 lähdettiin hra ithirionin kanssa stadiin pienen säädön jälkeen. hengasin hyvin mukavissa meiningeissä @ toveri [ai-ai] noin klo 22 asti. syötiin sushia, jonka valmistukseen meni 1) koko päivä 2) kaksi riisikattilaa paskaksi. mutta loppujen lopuksi se oli heeelevetin hyvää, kiitos vain kovasti lauralle ja idalle kun niin auliisti tarjosivat ja tekivät. hra. ithirion ehti repiä itselleen sakotkin metrosta kun kääpiöpartio tuli moisia kovasti jakelemaan. itse selvisin kuin ihmeen kaupalla.

ei jaxettu mennä leffaan asti. vuokrattiin tosin pari leffaa. sain lahjaksi pitkään toivomani nalle puh-kukkarin, joka on myös erittäin hieno. sitten sain hienon wnb adonis-tekstillä varustetun t-paidan, joka sekin on hienon hieno. ja myös hienon kortinkin sain. ja hienon huivin. olisin halunnut vielä hienon kaulakorun, mutta valitettavasti ida oli ilkeä eikä moista antanut vaikka niin kovasti pyytelinkin. tämä vuosi oli etenkin hra. ithirionin kohdalla huima parannus vrt. edelliseen vuoteen. aivan aivan, sain myös 3 hienoa pinssiä. melkein meinasin saada 66€ sakotkin, mutta vältyin kuten aikasemmin kerroin.

jossain välsisä lähdettiin lauralle katselemaan leffoja. sielläkin oli yllättäen hyvin mukavaa. ooo. laura = señorita.

valitettavasti ennen pitkään meidät häädettiin, vaikka niin kovasti halusimmekin jäädä nukkumaan. meidät siis passitettiin pakkaseen. hra. ithirion kertoi taitavasti, että oli sen verran siisti päivä, ettei edes sakotkaan haittaa. kiitos toverit =)

~1/4 osa elämästä takana. tähän haikeaan toteamukseen päätän tämän kauniin päivän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.