IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

:)Torstai 13.04.2006 08:51

aikasmoisen makeeta.

olen nyt noin viikon verran ollut vetäynyt omiin oloihini, eli toisin sanoen olen tehnyt yli kymmentuntisia työpäiviä WoW:n parissa. eilen yöllä, kello neljä, muistin että tänään on koulua. olin siis elänyt sellaisessa aatoksissa että ke olisi tällä viikolla vapaapäivä, mutta se olikin torstai, eli tämä päivä joka tosin olisi muutenkin vapaa. tästä seurasi se, että menin noin viideksi sänkyyn, kuuntelin musiikkia vähän yli kuuteen asti ja nukahdin noin puol seitsemältä. 2h päästä pitikin jo herätä. kuitenkin lähdin kouluun, itse asiassa se oli mukavaa vaihtelua noin 2 viikon mittaiselle himassa istumiselle. nyt sitten taas viikon verran himassa istumista edessä, keskiviikkona koulua, vasta.

ai niin, tarkastin aamulla edellisen jakson kurssit ja suoritukset. selvisi, että pääsin yhdestä kurssista läpi mitä vähän odottelinkin, kun en jaksanut palautella ainetta äidinkielen kurssia varten, enkä jaksanut mennä liikapoissaolojen takia biologian sekä ruotsin kokeisiin.

aamulla on kyllä mukava herätä aina välillä, mutta ei hätää, eiköhän huomenna herätä taas klo 16 jälkeen. paskaahan tämä on, mutta kummasti vaan ei malta mennä sänkyyn vaikka nukuttaisikin. paskaa on ilman muuta myös se, että ei edelleenkään ole työtä. aijuu, melkein menin autokouluunkin maanantaina, mutta aamuisen herätyksen jälkeen (koulupäivä) tuli sellainen fiilis, että en saatanassa jaksa lähteä mihinkään, niinpä duunailin höpöjä juttuja aina kello kolmeen asti kunnes menin "päiväunille" klo 20.30 asti. niinpä siis missasin autokoulunkin tämän viikon osalta. puolentoista viikon päästä uusi yritys, kenties.

joka tapauksessa, jo vakiotavakseni muodostunut koulupäivän jälkeinen vierailu wayne's coffeessa toteutui tänäänkin. seuranani oli paskasti toimiva musiikkikapine ja INDIEROCKPUNKMETALZINE nimeltään Sue. kolumnit aiheuttivat kummaa hihitystä. viihdyin varmaan noin tunnin ajan kahvittelemassa, ja mikäs siinä, mukavahan sitä on kuunnella Elliott Smithiä ja lukea suhteellisen hyvää lehteä. lehti, jossa mainitaan the smiths ei voi olla huono.

tähän päättyi päivän ulkoilut, sillä vastuuntunnostanikin tunnettu minä, huomasin että aika on kerrassaan sen verran että täytyy lähteä kotiin töitä tekemään. kuka syö pizzat, kuka pelaa wowia?

manifesti: toukokuun ensimmäinen päivä alkaa ankara urheilupainotteinen kuritus.

jospa pistäisi wow-accon kiinni toukokuun ajaksi... =D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.