IRC-Galleria

Nolfein

Nolfein

=))))))))))))))))))))))))

=)Torstai 01.11.2007 08:08

vanhoja merkintöjä lukiessa, paremman tekemisen puutteessa, tuli pakollinen tarve kirjoittaa välillä jotain semi-järkevää. aiheet ovat tosin vähän vähissä, mutta kirjoitti montaignekin tornissaan itsestään.

heti aluksi tahtoisin kertoa oudosta perversiostani. puolesta, jonka olen löytänyt itsestäni aivan vastikään. aluksi tietysti koin suurta hämmennystä, sillä olin alkanut pitämään asiasta josta en aikaisemmin välittänyt niinkään paljon, mutta nyt kun tomu on laskeutunut, olen alkanut suorastaan nauttimaan tästä. kysehän on toki ruotsin kielen opiskelusta ja ruotsin kielestä näin yleisesti. opettajallakin saattaa olla vaikutusta asiaan, itse asiassa todennäköisesti onkin, mutta mitä! että ruotsi voi olla nautinnollista? kyllä voi näköjään! onhan se nyt vähän turha kielenä, hyödyllisempää olisi jonkin muun kielen opiskelu, mutta ihan kivaa se on. positiivinen suhtautuminen on mukavaa.

myös opiskelu on oikein mukavaa, siis semmonen lunki aikuislukio-opiskelu. tässä onkin kenties osasyy sille, että tuntuu melko retardilta kun tänään alkaa sitten se viikonloppu. tosin saa ahertaa jonkun saatanan kolumni-analyysin kanssa, mutta joka tapauksessa, kovin tylsiä nuo viikonloput. kun nyt just ei ole töitä ja koulukin on tämän viikon osalta suoritettu, mietin kovasti mitä teen to(ilta) - su.

tästä päästäänkin erääseen epähauskaan eikä yhtään itseironiseen seikkaan, jonka havaitsin itsessäni muutama päivä sitten. nimittäin keski-ikäistyminen. vain keski-ikäiset, vakiotyössä käyvät, baarielämään jo kyllästyneet sinkku-miehet miettivät, että mitä voisi tehdä viikonloppuna tai milloin nyt vapaata sattuukaan olemaan. raskauttavia tekijöitä omalla kohdalla on ainakin nahka-"pikkutakki" ja ehdottoman salainen, vastikään herännyt bruce springsteen -diggailu. on tästä kyllä hyötyäkin, esim. ei tarvitse niin usein papereita väläytellä. (post-kommentti: ei tosin mitään hätää, ostan jossain välissä räppi-lippiksen kunhan löydän kivan, jotten ala ihan harmaantumaan vielä, siis olettaen että meno jatkuu samanlaisena ;\)

... joita tosin tuskin tarvitsee muutenkaan väläytellä hetken aikaa, toivottavasti. olen nimittäin päättänyt aloittaa kesäkuntoon 2008 -kampanjan, tuon pitkään to do-listalla olleen askareen, ajoissa kerrankin. alkoholia nyt ainakin vois olla käyttämättä jonkin aikaa. aloin tässä yksi päivä miettii, miten saatanassa olin v. 2005 tyyliin vuoden ilman alkoholia, mutta sitten intensiivisen pohtimisen kautta selvisi etten tainnut silloin olla täysikäinen. onkin muuten jännää, miten alkoholia tarttuukaan mukaan ihan vaikka ruokareissulla, :--D.

iiks! 10.11 tulee rahaa, enkä tiedä mihin laittaa! no oikeasti tiedän, mutta ei se riitä. pitää kai mennä seuraavan vuoden big brotheriin, että saa rahaa riittävästi. olisin muuten varmasti valloittava persoona, mutta siis, minua on tässä hetken aikaa vaivannut autokuume. ajoittain tuntuu, että tarvitsisin kokonaisen autotallin kaikkia mahdollisia autoja varten. mitsubishi galant sporttilookilla, kasari mb 500 coupe, ysäri mb 300 coupe, chrysler le baron.. ahh, tai sit joku mb slc! en muuten millään ymmärrä suht. uuden auton hankkimaan kykenevien ihmisten tylsiä automakuja. perus-volvoja, pippeli-maastureita ja muita peltikasoja, mutta samalla hinnalla saisi ainakin 5 kerrassaan hurmaavaa, hienoa ja persoonallista autoa! hölmöt ihmiset.

en keksi hienoa lopetusta! :|

-> nuq.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.