IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

pidin taukoa.Torstai 13.03.2008 22:34

Joo ja näin,

Nyt ollaan täällä suomessa turvallisesti jo toista päivää. Reissun loppu oli ihan normaali, harmittaa kun ei käyty Jean from parisin hiussalongissa eikä gay steam bathissa, vaan jäipähän jotain seuraavaan kertaan.

Jännästi huomas kuinka hiipi semmonen perusvitutus päälle heti kun nousi koneesta loskaiseen suomeen. Oulunsalon lentokentällä kun jonotettiin matkalaukkuja niin alko heti vituttaan ihan SAATANASTI, kun siinä hihnalla törötti jotaki emäntiä lapsiensa kanssa. Tietysti siinä saa seisoa ja jonottaa laukkua, ei siinä mitään, mutta niillä naisilla oli miehet siinä hihnalla ottamassa niitä laukkuja eli periaatteessa ne akat ja ne penikat (välillä on pakko sanoa asiat siten miten ne on) oli siinä vaan muurina.

Koitin sitten varovasti sieltä takaa ottaa siskonpojan rattaita ja satuin epähuomiossa hipaisemaan (ja se ei todellakaan ollut mitään muuta, kuin sievä hipaisu) yhden permanenttiämmän olkapäätä, kun helvetti repes. Se eukko katto meikää siihen tyyliin, kuin olisin koittanut tappaa sitä ja voivotteli ja hieroi olkapäätään. Filmausta.

Tilanne helpottui kun sain laukut ja huomasin kotona, että tullissa ei ollu rokotettu meikän vino-varastoja. Viikonloppuna vois tehdä sangriaa.

Mutta niin, tänään oli töissä ja oli aika helppoja rasteja. Piti ajella rukkia ja tehdä miesten__hommia.

Ette te naiset ymmärrä.

PS: Kuvia reissusta tulee kunhan saan selitettyä siskolle, miten kuvia poltetaan levylle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.