IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap
Terveisiä täältä.

Meikä oli eilen aika lievästi päissään, jotkut sanois jopa kovaksi känniksi, omasta mielestäni otin kohtuudella. Olin alkossa semmonen mehupurkin näköinen litran tonkka viiniä niin ostin läpällä ja sitten join huiviin. Sitten join muutamat oluet ja sitten mentiin nasselta gigglingiin, siellä tilasin läpällä parit oluet (ihan vaan kokeilumielessä) ja sitten jonku drinkin.

Huutelin siellä baarissa kaikille, että lepo ja muotoon. Ei mitään hajua ketä tuli nähtyä ja mitä sanottua. Oli mahtavaa olla päissään. Sitten meikä oliki yhtäkkiä keltasessa aitassa patiolla juomassa kaljaa ja keskustelemassa siitä, että mitä voi sekoittaa kaljaan ja mitä ei. Yks tyyppi selitti että kaakaojauhe ja olut on hyvä yhdistelmä.. Hyi saatana. Sama kun laittais jäätelöön ketsuppia tai makarooniin sinappia. Oltiin siellä sitten siihen asti, että patio meni kiinni ja sieltä jumpruun. Siellä meikä pohdiskeli kaikenlaista ja porisin suuren seikkailun jonnen kanssa jotaki ja otettiin toisista tukea tanssilattialla. Rentoa.

Baarin jälkeen piti käydä tarkistaan tiluksia tuolta meikän uudelta asunnolta, jossa siis ei vielä ole mittää. Nukahdin sinne ja heräsin aamulla, keskeltä lattiaa nukkumasta reppu tyynynä, siihen kun äiti tuli tapetoimaan. Kyllä se ajatteli, että poika on pilalla. Meikä vaan jatko unia. Sitten kun lähdettiin sieltä pois niin käytiin mäkkärissä.

Ei muuta.

ps: yhellä eukolla oli itse tehdyt puuhelmet kaulassa jotka oli maalattu jollaki akryylimaalilla, vai olikohan se akvarelli. Joku tuommonen.

viagra ja viihdekäyttöPerjantai 29.06.2007 18:50

Tuossa rendin kanssa tuumailtiin, että vois ruveta viihdekäyttään noita potenssilääkkeitä. Toisaalta sitten tultiin siihen tulokseen, että pitäs olla jotenki seksuaalisesti aktiivinen että siitä ois jotain näkyvää hyötyä. Kuka sitä nyt jaksaa jotaki remmiä venytellä paria tuntia putkeen muuten kuin kuntoilumielessä.

Nyt meikä rupes vähän miettiin, että oisko pitäny jättää kirjoittamatta. Samapa tuo

Sodankylän ComptonKeskiviikko 27.06.2007 22:47

Elikkä, lyhyestä virsi kaunis. Tämä päivä on painettu hommia niska limassa, aketusta JTKn tiloissa. Pistettiin PJn kanssa etusivu uusiki ja Lysy painoon. Lievää jännäystä ilmassa kun kävin rosvoparralla esikunnassa kekkuloimassa. Selvisin puhumalla.

Muita asioita, pitäis saada pyörät. Piti kävellä pitkin kassua jakamassa noita lentolehtisiä. Sitähän ne sukulaisetkin sanoo, että ei se järkevää ole. Eipä muuta keksi, lepo, muotoon.


ilmoitti Ali G Vahera

juhannusTiistai 26.06.2007 12:00

meikä on nyt riittävän hyvässä hapessa kirjoittamaan jussista. Se meni vähän niin ja näin. Vähemmän ja enemmän humalassa. Oltiin perjantaina ensteksi poikien kanssa kallella rillaamassa ja juomassa. Painittiin päissään ihan normaalisti ja juotiin saunassa boolia saunakauhalla aurinkolasit päässä. Sitten käytiin papparilla paistaan nuotiota ja jostain syystä nassen kanssa lähdettiin kaupunkiin. Pelottelin taksikuskia mm. kyselemällä. että mitä se tekis jos meikä pistäs puukon sen kurkulle.. meikästä ihan normaali kysymys.

Kaupungissa käytiin syömässä kebabit ja juotiin nassen rommipullo. Nähtiin keskustassa äijjä jolla oli pesismaila jossa oli wu-tangin logo. Sitten joku homo tuli morottaan meikää ja sano että sillä oli whitney houston muovipussissa, ennenkun kerkesin siitä kysellä niin se työnsi kielen meikän korvaan. Sitten pitiki paeta juoksemalla. Se rules, sitten heräsinki karjasillalta.

Lauantai taas oli toinen luku. Oltiin liikennepuistossa ja pelattiin korttia ja juotiin kaljaa, sitten oli joku breikkibattle puumalaisen peten kanssa ja vittuiltiin toisille kun se asu itä-kourassa ja meikä varjakassa. Oli vähän beeffiä. Sitten oltiinki torinrannassa ja porisin entisen ups.kokin kanssa ja sitten mentiin kaarleen. Kaarlessa meikä jotaki hiimaili ja sitten olinki taas kohta tuolla karjasillalla. Sunnuntaina lähdin sodankylään ja nyt oon täällä.

ei kummempia.

olipa sotaPerjantai 22.06.2007 13:07

Vittu, vähänpä osasin odottaa, saatana. Meikä ajatteli ihan innoissaan että lepi-reissu tiedossa yms yms. Vaan vittu sehän olikin ehkä elämäni suurin hajoitus.

Käytiin mm. makaamassa metässä ja kiikaroimassa tietä, sitten menin telttaan nukkumaan ja kuoltiin kun joku tappo. Keitin sitten puurot ja pakattiin teltta ja vedettiin joku 12-15km motivaatioreissu rinkat selässä.

Reissun jälkeen syötiin lisää ja lähdettiin sitten yöksi lompsiin mettään, tais olla kello 20.00 - 12.00 jotain suunnassa tiedustelua, illan viimeisillä hitailla meikä näki metsässä jotaki näkyjä. Yks kanto näytti mm. siltä kuin mummo ja pappa ois istuneet puiston penkillä. Piti hetki miettiä, että mitä vittua nuo tekee täällä metässä.

Sitten nukuin taas vähän jotain kantoa vasten ja sitten mentiinki jonnekki leiriin pystytteleen telttoja kun meidän kimppuun hyökättiin. Meikällä oli ase jossaki kuusen perseessä niin en päässy vastaamaan tuleen. Makasin sitten maassa kunnes joku skappari sano että tilanne ohi. Sitten purettiin taas teltat ja lähettiin hitoille.

Sitten meikällä ois viimesenä iltana ollu vartio ja kipinä vaan pistinki telttapatjan jänkhälle ja menin makuupussiin nukkuun. Nukuin vissiin 4h ja tuntu siltä kuin ois nukkunu kolme päivää putkeen.

Nyt oon kotona ja väsyttää.

jeesLauantai 16.06.2007 21:00

Peura 07 -hajotus kehissä, meille on lupailtu että päästäis heli-kopterin kyytiin, kyytiin nousuaki reenattu homona. Yhen äijän pitäs mennä keskelle aukeaa polvilleen käet ilmassa, vähän niinku semmoseen alistumis-asentoon. Veikkaan että meidän tuurilla ainoa helikopterin mitä nähdään, on se mikä pyörii teltassa viimesenä päivänä.

Eilen oli kurssijuhla, juotiin 4 sotilaallista ja tuli vaan paha mieli ja lievä vitutus. 4 on paha luku, 2 olutta ois voinu ottaa ihan mallikkaasti mutta neljä vaan lisäs sitä janoa. Saatana.

Meikä on ollu oppilaspäällikkö ja ollu rentoa, oon välillä huuellu että jees jees ja muuta. Yksikön toiminta ollu perseestä, tänään vessassa haisi mm. niin pahalta ettei sinne voinu kukaan järkevä mies mennä ilman kaasunaamaria. Samapa tuo.

Meikä on nyt täällä lääkäritoimikunnassa istun ja kirjoittelen, eipä tässä loppupeleissä oo etes asiaa.

Täältä tähän, ilmoitti opp. Vahera

on se niin mahtavaa olla päissään (?)Maanantai 11.06.2007 17:31

Tässä nyt menny pari päivää enemmän tai vähemmän humalassa (eilen tosin oli visuna ja käytiin tupella saunoon ja pelaan tekkeniä).

Ihan hyvä viikonloppu sinänsä, kun on vielä hengissä. Pakko tässä pohtia välistä, että onkohan sitä joku lievä alkoholiongelma kun on vaan niin mahtavaa olla päissään.

Tullut tuota edellistä lausettakin hoettua muutamaan otteeseen. Tänään oli jännä herätä kun ei ollu krapulaa ollenkaan kun jätti eilen juomiset yhteen asennusolueen. Siskon poika vaan tuli meikän viereen ja sano että "eno alasti nukkumassa, haisee enolta" en sitten tiiä onko se kohteliaisuus haista meikältä, mutta kohteliaisuutena sen ainakin otin.

En keksi mitään lisättävää.

torilla juomasa, Lauantai 09.06.2007 07:08

Joku vitun 60v äijä tuli meikälle torinrannassa kertoon, että sen aivot ei oo myynnissä. Meikä otti tiedon hyvin sisään, totesin vaan että "asia selvä". Pappa halus puristaa meikän kättä ja pakotti kattoon silmiin, pelotti että se työntää meikät jortsuun niin olin kokoajan valmiudessa vääntään sen siltaan (pappojen pieksämisestä saa lisäpisteitä)

Tilanteen jälkeen ilta meni ihan oookoo. Oltiin kummisedän kanssa juomassa ja meikän sisko vei meidät kotio. Kyydissä oli koira ja meikä oli päissään. Onneksi ilmoitin jälkimmäisen hyvissä ajoin niin ei tullu siskolta palautetta esim. "vittuku sinäki oot aina niin vitun päissään, hävettää olla sukua," yms.

Tässä pikkupäissään on pakko ilmoittaa, että, meikä se rules :D

rulesMaanantai 04.06.2007 18:16

Hyvissä hommissa, heräsin aamulla 6.15 noin 45min myöhemmin kuin olis pitänyt, samapa tuo.

Vejin kamppeet niskaan ja tulin tänne JTKhn kattoon vilimejä ja siivoamaan. Katottiin poikien kanssa jotain juhlapäivän paraatia televisiosta niinku se ois ollu joku jääkiekko-ottelu.

Oli pojilla komiat kamppeet ja hyvin tamppasivat.

jes vittuSunnuntai 03.06.2007 20:22

TEEjii joku tähtitieteellinen ja olin vittu päivystämässä ja tässä vitun paskassa ei toimi SPACE kunnolla. Pitää aina hakata joku 3-4 kertaa, että saa välin aikaiseksi. On vittu touhua, ihan perseestä saatana.

Piti käydä vittu hakemassa asekki, vois olla ampumatta sillä EI IKINÄ. VITTU MEIKÄ ON NIIN VITUN TYLSISTYNY. Pakko välillä pysähtyä ja miettiä, että miksi vitussa meikä on _TAAS_ täällä..

No samapa tuo, piti lähteä helsinkiin marssiin ja morottaan halosta, vaan ei sitten onneksi pitänytkään. En oo tehny täällä mitään nyt torstaista asti. Rentoa. Meikää ei oo etes merkattu vahvuuteen, niin voin olla missä haluan ja tehdä mitä haluan. Vittu meikä se rules.

Täältä tähän,

Ilmoitti Vahera AE