IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

operaatio partaLauantai 22.11.2008 11:44

Projekti käynnissä ja sheetana. Normi hommia siis. Työt jatkuu täällä samassa moottoripuljussa vielä ainakin kuun loppuun ja sitten ois tarkoitus jatkaa hommailua vähän sosiaali___alan puitteissa tuolla muhoksen suunnalla. Siitä en uskalla vielä sen enempää alkaa valottamaan, mutta aikansa kutakin.

Kummempia sattumuksia tähän väliin ei osaa oikeen kertoa. Harmittaa kun nykyään kun lähtee tumuttaan sitä tulee niin hirveään jurriin, ettei osaa sitten enää illalla päissään kirjoittaa tänne mitään muistelmia. Tuossa viime viikolla annin piti lähteä tosiaan viiden junalla rovaniemelle, niin ajattelin piristykseksi käydä viemässä sille, baarista tullessani, kanakebabrullan. Omasta mielestä idea oli vielä hyvä siinä puoli neljän pintaa baarista poistuessani, tietysti jos olisi miettinyt asian ihan loppuun, niin oisi voinut päätyä johonkin toiseen päätelmään. Mutta, samapa tuo.

Ens viikon viikonloppuna oiski sitten työpaikan pikkujoulut ja legendaarinen Tammer-turnaus. Tammer-turnaushan periaatteessa tarkoittaa sitä, että jossain vaiheessa veljellinen kisailu ja naljailu meneen nyrkkikopuksi ja Tammer-turnaus alkaa. Oikeastaan turnauksessa itsessään ei lasketa pisteitä ollenkaan eikä siinä periaatteessa ole myöskään mitään alkukarsintoja jne. kaikessa yksinkertaisuudessaan joku lyö jotaki turpaan ja se joku lyö yleensä takaisin. Se kumpi on "taistelun" jälkeen enemmän verissään häviää. Simple as shit.

Anni oli koittanut herättää mua tuossa perjantaina aamulla niin olin todennut, että "älä häiritse minua kun taistelen".


- Varjakan Alkuperäinen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.