IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Tasoittavat.Perjantai 26.05.2006 00:12

Aamun kauheus katosi kun kävin siskolla kylässä. Elmon kanssa leikittiin raksamiehiä ja jotaki muuta. Elmo anto hyviä ohjeita elämää varten "varo käärmeitä. Ne purree. Mutta ne pienet... ne voi laittaa vaikka ämpäriin" :D

Oli kyllä kovat raksahommat ei siinä mitään. Elmo kävi jäätelöautosta isänsä kanssa ostamassa jäätelöä ja prosessin jälkeen alko askarteleen niistä laatikoista jotain.. minä sitten tyhmänä kysymään "mitäs rakennat" elmo vastasi että pahvia. Oikeastaan aika loogista. Eipä pahvilaatikosta pahvia kummempaa rakentamaan.

Eipä täsä sen kummempia. Piti sen viiä myös jollekki veskulle leikkitraktorilla saunapuita vaan kun kysyin, että kuka se vesku on niin vastas "en minä muista"

EI EEEEIII EIIIIII!!!!Torstai 25.05.2006 17:01

Joo kattoinpa sitten lostin season kakkosen finaalin..


EI VOI LOPPUA NOIN! EI VOI!! :(((((((( SIIS mitä helvettiä. Nyt pitää odottaa semmoset 4kk että alkaa jenkeissä pyörimään kolmos season.. En minä jaksa odottaa.

Pakko vielä kerran mainita. EII MITÄ HELVETTIÄ! EI VOI OIKEASTI LOPPUA NOIN!!! EI VOI!

ei muuta.

Home sweet homeKeskiviikko 24.05.2006 21:55

Koirilla ihan ihmeellinen muisti tai sitten se johtu vaan meidän mintun tavasta ajatella.

Tulin käymään kotona pitkästä aikaa meidän isän kyytillä. En ollu nähnyt minttua varmaan johonki pariin viikkoon. Kun menin sitä tervehtimään niin neiti oli ehkä sen 2sec mielissään "JES ARTTU!" ja sen jälkeen meni kymmeneksi minuutiksi pyörimään meidän isän jalkoihin.. jota tosiaan näki viimeksi semmoset reilu tunti aikasemmin.

Ajattelin että "jes! pääsee kotia hengaamaan ja ottaan rennosti" vaan eipähän se tietenkään niin menny :D isäntä pisti meikät kärräämään jotaki paskaa kottikärryllä kunnon vesisateessa. Sen jälkeen piti purkaa sänky yläkerrasta ja kantaa varastoon.

Muuten on ollut ihan hyvä päivä elää. Ainiin. Meidän sisko kävi yhen suomijuntin kanssa siellä asunnolla joskus aikaisemmin päivällä hakemassa jotaki louis armstrongin ja frank sinatran levyjä sen häitä varten.

Meikän pitää kai muistella miten tanssittiin valssia.

o/Tiistai 23.05.2006 21:30


Tulokset tuli ja totuudet kerrottiin. Meikästä ei tullu vieläkään ylioppilasta mutta onneksi löysin pyykkikorista melkeen uuden huulirasvan. Heti kun luulee että asiat on huonosti niin jotain hyvää tapahtuu.

..Sunnuntai 21.05.2006 05:01

Ei helevetti.

en uskalla laittaa nukkumaan. jotain pahaa tapahtuu kuitenkin.
.. suomi helvetti voitti ..

Tänään on mahtava päiväPerjantai 19.05.2006 19:26

Nukkuinpa taas vähän turhan pitkälle vaan ihan sama.

Pesin astiat ja siivosin keittiötä. Hemppa tulee meille niin pistetään ruokaa tulille ja juuan päiväkännit :DD Varmaan aika mielenkiintoista päästä juttelemaan jollekki ihmiselle ihan face to face.

Enpä tähän keksi just nyt mitään lisäystä. Kirjottelen pikkupäisällään sitten lisää jos hoksaan.


np. Flogging Molly - What's left of the Flag

"His eyes they closed
and his last breath spoke
he had seen all to be seen
a life once full
now an empty vase
wilt the blossums
on his early grave"

päivien päiväPerjantai 19.05.2006 01:50

Ships ahoy

Vastakappale ollut kuusamossa helläämässä jo kohta viikon ja meikällä alkaa olla ikävä :(
Eipä siinä mittään jos jollaki on mahdollisuus leikkiä rakkauden soturia ja lähettilästä mutta ei meikällä ainakaan itellä oo mitään tekemistä ollu tässä koko viikolla perkele. En jaksa pistää välimerkkejä enkä mitään kun annan tajunnan vaan vapaasti virrata.

Naapurin muinaisen ankeriaan kanssa pelattiin silti heroessia tuossa toissapäivänä. Se olikin sitten varmaan meikän viikon kohokohta vaikka meikältä meni siinä linnat ja kaikki alta. Voittamaton armeijaki kukistettiin niin jouduin itkeen itseni uneen. Kämppä on suorastaan sanottuna aika paskanen. En oo jaksanu kummemmin pistää rikkoja ristiin hyvinvointia edistääkseni. Ruokaa on laitellu ja tänään jaksoin roskat viedä. Lähinnä oon aikaa kuluttanu kattomalla elokuvia. Eilen oliki kova putki päällä kun katoin näitä uusia zombileffoja.
Ahisti ihan helvetisit kun ne zombiet juoksi siinä dawn of the deadin remakessa. Hyi helevetti !

Meikä tuossa kokeili pari päivää sitä atkinssonin dieettiä ihan tahtomattaan kun oli valintatalossa kanaa tarjouksessa. Ostin rintapaloja sitten melkeen 2 kiloa :D Hyvältä maistu ja tintu kun niitä siipaloin ja pannulla paistelin (osan grillasin) Äsken huomasin etten oo tännekkään mitään kirjoitellut vähiin aikoihin niin päätinpä sitten vähän purkaa sydäntä..

Eipä tässä sen kummempia tähän hätään. Paitsi että oli aika jännä tuo uus LOST


np. Flogging Molly - Factory Girls

"Slayed Richard and his court of Kings
He stole my heart and many other things
But me I took his crown
Wish he was here to steal it now"

Pyjamabileet.Keskiviikko 05.04.2006 21:37

Nämä on olleet mahtavia päiviä elää !?!

Pyjamabileet jatkuu jo kolmatta päivää. Meillä on täällä tuirassa vieraana pala kuusamon ghettoa, semmosen pikku-ukon muodossa. Aika on kulunut tekkeniä pelatessa ja tsutsitsu-videoita katsoessa.

Eilen katottiin myös rocky nelonen ja cinderella man. Ensimmäinen oli parempi. Rockyn nyrkkeilytekniikka on lyömätön. Torjuu vastustajan iskut päällä ja näin väsyttää vastustajan.
Toimii joka leffassa :D

np. Paul Oakenfold - Southern Sun

"You last like a song, I'm deflated
I am pieces on the wind.. unrelated"

It's all in the familyPerjantai 31.03.2006 03:57

taas painoin entteriä liian villaseen.


Se siitä. Meikä tässä duunaillu hämärähommia pari päivää putkeen.
Alussa piti alkaa pohjalta ja tehdä kaikkia epämääräisiä kiristys/ryöstö/tuhopolttojuttuja
ennenku sitten pääsi kunnolla sisään siihen perheeseen ja sai enemmän vastuuta vaativia hommia. Leipuri ei suostunut maksamaan suojelurahoja niin työnsin sen uuniin.

Kuten kaikessa.. Respect is everything.

..Tiistai 28.03.2006 05:11

heh.

Illan pelasti foobarin suffle.

Pitkästä aikaa lähti soimaan yks viisujen viisu mitä ei ollut vähään aikaan kuunnellut :)

np. Eagle-Eye Cherry - Save Tonight

"Save tonight
And fight the break of dawn
Come tomorrow
Tomorrow I’ll be gone

Tomorrow comes to take me away
I wish that i....that I could stay
Girl you know I’ve got to go
Lord I wish it wasn’t so"

Yöllä on hyvä kuunnella rauhallisempia viisuja. Plus. Ne on hyviä tasoittajia ottaen huomioon että Tupe kuuntelee pelkkää tykitystä AALL DAY