IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap
hahaha. En kerro vielä mille naureskelen, mutta valoitan hieman taustoja.

Heräsin tänään joskus 12.00 aikaan kun isällä oli yllättäen jotain paskahommia (piti irrottaa jotain laseja ehjinä jostain ikkunoista. vittu.) Sen voin sanoa, että ylitin itseni. Sain yhden lasin melkeen ehjänä irti, siitä irtosi vaan kulmasta palanen. Sitten piti naputella jotaki pikkunauloja irti niistä vitun puupalasista jostain syystä, ne puut nimittäin puheiden mukaan tultaisiin laittaan hyötykäyttöön. Meikä sitten irroitteli niitä vitun pikkusia nauloja niistä vitun palikoista irti, kuten käsketty oli. Saadessani hommat päätökseen isäntä ilmoitti että ne palikat pistettäisiin saunanpesään.. eli koko projekti oli tavallaan vain miehuuskoe. Kiroilin siinä sitten tuttuun tyyliin ja menin sisälle syömään.

Söin äitin tekemiä herkkuja kunnes onnistuin pudottamaan veitsen ja sanomaan "vittu" , siis ruokapöydässä. Jos meikä ois tiennyt että se laukaisee jonku ydinreaktion meidän äitissä niin oisin ollut hiljaa. Äiti rupes keuhkoamaan että "VITTU VITTU VITTU, sinunkaan suusta ei kuule mitään muuta kuin VITTU sitä VITTU tätä, Niinkuin se olisi maailman ainoa sana!" koitin sitten vetää yhtä coolisti kuin James Dean ja sanoin äidille näsäviisaaseen tyyliini, että sana vittu on yksi suomenkielen käytetyimmistä sanoista.. ei ois kannattanut. Äiti sanoi "vielä yks hauska kommentti niin saat pitkin korvia" :D sen jälkeen se sanoi jotain vätyksenä olemisesta ja siitä että hakee kohta kirveen jne. .. perussettiä. Kysyin kannattaako tuolla iällä mennä linnaan niin äiti sanoi että "tässä iässä ei haittaa vaikka pari vuotta linnassa istuis, saapahan valmiin ruuan eikä tarvi passata ketään vätyksiä" :D

Lopputiivistys oli, että meikä on paska niinku isäni :D:DDD

Meikä rakastaa meidän äitiä. Kuten oon joskus aikasemmin sanonut niin naisen pitää olla temperamenttinen eikä mitään maatuska/lahna.

jepLauantai 28.04.2007 22:37

Selvästi ei ollu avautunu tarpeeksi aikasemmin niin pitää tilittää vielä lisää. Vittu.

Oli aika huonot taistelusuunitelmat kyllä laadittu eiliselle näin niinku ihan yleisesti ajateltuna. Sain tässä kotona syötyä ja juotua vähän kokista niin rupes pääki selviämään hitusen. Voihan helvettiläinen. Isäntä vieressä selittää jostaki hailuotolaisesta kalasääksestä tai jostaki ja tuossa näyttelee jotaki Web_kamera_kuvaa joka ei jostain syystä päivity. En nyt oikeasti pysy mukana kun tuota juttua tulee niin kovalla tatsilla. Samapa tuo.

Vituttaa vieläki se eilinen kun hajos ryhmä aika hyvin paarissa ja muistiki pätkii. Muistiki on niinku joku paskasti ripattu elokuva. Välillä semmosia mustia kohtia ja ainaki noista lähetetyista viesteistä voi päätellä, että päissään tuli oltua. Lensin vissiin siellä aika hyvin soolona kun en nyt äkkiseltään muista että kenen kanssa siellä oon hengannu yms. yms.

Pitäs olla ihan lakisääteinen juttu, että jokaisella humalaisella taistelijalla pitäis olla siipimies ja taistelupari mikä osais sanoa riittävän ajoissa, että meehän arttu kotia. Oot päissään. Vaan kun ei niin ei, ihan sama.

Housut oli ihan törsteessä kun rupesin tarkemmin tutkimaan. Mitähän helvettiä meikä oli niihinki tolskannu. Kaitpa se joskus selviää.

Isäntä sano, että turha ruveta yhtä krapulaa suremaan ja koitti tarjoilla meikälle kossuryyppyä. Voi olla parempi että jätän ottamatta. Nyt ei maistu. Koiran kanssa vähän tuossa painin niin alko sydämestä ottaan niin, että piti ruveta puhaltelemaan. Saatanan perkeleen helvetti. Päivän teemana on ollu mm. itselle tehty sopimus viinan käytöstä ja vielä tarkemmin sen vähentämisestä. Kyllähän tuon tietää että on tuhoon tuomittu suunnitelma jo alusta alkaen varsinkin kun ne meidän viinit on huomenna valmiit. 25l puhdasta rakkautta.

Ei meikällä oikeastaan muuta ollu. Jos tätä lukee joku joka tuntee itsensä loukatuksi yms. meikän eilisten toimien johdosta niin puolustuksekseni voin sanoa että olin päissään enkä muista mitään.

Hyviä jatkoja

huomioLauantai 28.04.2007 19:57

Nyt kun ajattelee niin eilen saattoi olla elämäni paras ilta, en vaan muista siitä paljoa :D

Toisaalta aivan sama.

HOMMA nousussaLauantai 28.04.2007 16:41

Vittu heräsin jostain syystä täältä tuirasta vaikka piti mennä varjakkaan yöksi. Takista päätellen kävin tuon kebabtownin kautta, tai ainaki rinnassa on tuommoset vastaavat kastikkeet. Samapa tuo :D Homma on nousussa. Paitsi että on pahat rapulat, enkä päässy pyytään koiralta anteeksi kun tulin tänne tuiraan. Meikällä piti omasta mielestä ollu joku kyyti mutta seki sitten kusahti johonki. En muista sitäkään että mihin.

Tupe oli jättänyt meikälle tuohon keittiöön hyvän lapun, siinä sanotaan mm. että "vitun palikka, söit yöllä juuston vaikka ois ollu kaapissa oikeaa ruokaa, hyviä jatkoja" yms. yms.

Ei voi muistaa. Sitten tuo Säkkisen Matias oli kirjoittanu omaan päiväkirjaansa jonku meikän ja sen välisen puhelinkeskustelun, en kyllä siitäkään muista mitään.. se ei tosin tarkoita sitä etteikö sitä olis tapahtunu :D cdn-101#blogcomments <- tuossa tuo

Niin ja joo, sen muistan kotimatkasta että joku emäntä halus että vien sen ainolanpuistosta tuiraan ja sovin että voin saattaa sitä (kun se pelkäs että se raiskataan) no enives. se soitti sen kaverilla ja käski mun kertoa nimen ja osoitteen (siis omat) että jos meikä raiskaaki sen eukon ( :D ) niin ne tietää mistä mut löytään. Rentoa. Se eukko oli tosiaan vitun kännissä niin meikä ei jaksanu katella sitä. Se lähti käymään kusella jossaki pusikossa ( ;D ) niin se anto meikälle sen takin ja laukun, että "pidä noita" , mutta meikä herrasmiehenä nakkas ne maahan ja juoksin kämpille.

meikä mm. rules __________________&

rentoa on elämäLauantai 28.04.2007 00:27

Oon tässä kotona istun takkauhoneessa tietokoneella, isäntä sano että tänään vois rentoutua ja toi tuommosen 4l viinitonkan tuohon hollille. siinä sitten kulauteltiin ja katottiin youtubesta nyrkkeilyä. Isä sano että meikän pitäs ruveta nyrkkeileen kun nuo "lakana hommat sopii paremmin tytöille" viitaten tuohon karaten ja bujinkanin pukuihin. Meikä lievästi repes vaan samapa tuo.

Sitten katottiin yhtä vaparipätkää (siis vapaaottelu, nhb, you name it) niin isä sano että "onpa löysää, sillon on kova meno kun on tuopit ja tuolit mukana tappelussa).. isä tosin oli merimiehenä tuossa -61 niin tietää mistä puhuu.

Oon kuulopuheiden mukaan nussinu naisia kaikista sateenkaaren väreistä, en tiiä mistä on smurffeja löytäny. En halua tietää.

ja PS: olin tätä kirjoitettaessa humalassa

mitä helvettiäPerjantai 27.04.2007 17:32

Aikuiset äijjät tulee sanomaan meikälle, että hommat on huonosti kun en oo maanantaina jälkeen kirjoittanut mitään. Ei passaa valittaa kun ei viikkorahaakaan maksa. Nyt on ollu hommat laskussa. Kattelin eilen kämpillä ELO_KUVIA ja äiti saatana hylkäs meikät. Ei soittanu koko päivänä niin soin ateriaksi sitten mysliä ja juustoa. Niin ja sitten vielä kananmunia.

Vappuhumu alko vissii eilen, tuolla oli jotaki kalsaripukuisia tyyppejä ranta täynnä soutamassa jotaki kajakkia. Onneksi en kuulu joukkoon somaan. Kaveri käski tulla kannustamaan, mutta en lämmenny idealle. Lähin käymään kaupassa niin joku konekillan punainen paska-auto oli turauttaa päälle ja hakkas tyyttiä vaan menemään. Vitun vässykät. Ois tehny mieli käydä sanomassa muutama valittu sana. Vittu äijät luulee olevansa jotaki uutta ja hienoa kun on mätsäävät haalarit ja vitun ruma auto. Pitäs jumalan käydä vähän jakamassa oikeutta niin ois hommat nousussa.

Toivottavasti meikästä ei tuu ikinä semmosta rasvalettistä läskiä jonka elämän kohokohta on ajaa vappuna jollaki vitun paskalla autolla jota kukaan ei pidä coolina. Tappaisin varmaan itseni.

Ei tässä kummempia.

orava pt.2Maanantai 23.04.2007 14:05

Olin taas tuossa kuistilla juomassa aamusumppia, kun taas jostaki ihan tyhjästä ilmesty se sama saatanan häntä-heikki. Tällä kertaa se ei tullu edes kovin lähelle meikää, oli varmaan edellisen tapaamisen jälkeen pistänyt muistiin meikän tulisen luonteen. Yhtäkkiä alko vaan kuuluun puusta sama valitus ja vittuilu. En oo tosin varma, naureskeliko se meikälle vai halusko se lisää rusinoita, kun en kieltä puhu. Rusinat oli kuitenki tuosta illan aikana kadonneet, että kai ne oli jollekkin maistunut. Pahimmassa tapauksessa isä oli aamutuimaan käyny kattomassa, että perkele, täällähän on syömistä. Mutta oli miten oli.

Tuli tässä pari päivää sitten todettua, että paras keino huomata jos jollain on henkisesti huono olla, on se, että montako kuvaa sillä on täällä galleriassa esillä. Jos on tyyliin joku 30 niin silloin menee hyvin, kolmesta pitää olla jo huolissaan ja sitten jos on yks enää kehissä niin parempi kirjoittaa kommenttia, että "Onx kaikki OOKOO??!!1 *surullinen hymiö*"

Ajattelin, että se ois ihan viksusti tehty.

PS: http://www.youtube.com/watch?v=jFLWQgSgzbk

sketsi ei välttämättä aukea jos ei ole katsonut O.Cn toista tuotantokautta (ja sen kliimaksia)

http://www.youtube.com/watch?v=XWTL5pKYofY <- tuossa siis se oikea kohtaus

oravaSunnuntai 22.04.2007 20:16

Tänään ollu kyllä jostain syystä paska päivä, koko päivän kuunnellu äitin vittuilua siitä kun hommat ei skulaa.

Tulin sitten tänne kotia ja menin tuohon kuistille juomaan sumppia niin tuli joku orava pyöriin tuohon melkeen jalkoihin. Siinä se meikälle naureskeli ja vittuili. Varmaan sano, että susta ei tuu koskaan mitään. Meikää alko vituttaan sen läsnäolo niin huutelin sille jotaki niin se lähti kiipeileen puihin. Huolettomia nuo kurret.

Tuli vähän huono omatunto kun huusin sille oravalle niin nakkasin sille rusinoita tuohon kuistille että jos sille vaikka maistuis. Ei kannata olla huonoissa väleissä luontokappaleiden kanssa, kun ihmiset on kuitenki vaan tilapäisiä, oravat on ikuisia.

Enkä sitten ole käyttänyt mitään päihteitä tätä kirjoittaessa. Tämä oli vaan tämmönen toteamus

huh huhLauantai 21.04.2007 16:39

Olipa outo uni taas vaihteeksi.

Meikän unessa katoin salattuja elämiä, alussa vaikutti ihan normaalilta meiningiltä kunnes Ismo palas muka jostaki japanista. Se etti heti ensimmäisenä Roomeon käsiin (jota näytteli se Lostin Jin jostain syystä) ja alko selittään sille jotain zen-juttuja ja samurai-filosofiaa.

Sitten alko soimaan joku semmonen motivaatiobiisi ja ne reenas sitten hulluna kahdestaan jotaki miekkajuttuja ja semmosta keppitappelua. Ja ainiin, ismo puhu kokoajan japania ja sillä oli semmonen peruukki päässä. No mutta kuitenkin, sarjan sininen naama tuli siitä kun roomeo alko tappeleen joitain ninjoja vastaan kepillä ja joku löi sitä puukolla käteen. Siihen se sitten loppuikin ja meikä alko ajatteleen että mikä mulla on oikeasti hätänä kun ei voi nähdä mitään normaaleja unia.

Ps: ei mitään lisättävää.

säkkiselle muistioksiLauantai 21.04.2007 07:49

Kortonki on kova äijä, jätkä joi 4pv putkeen etkä päässy piikkaan (ei siinä mitään) , sait sovittua koiran kanssan (antamalla suklaakakkua) ja koira ymmärsi jätkää. Pääsit kämpille muijan kyydillä jolla on salaisuus ja sen lisäksi jätkä rules. Ei muuta, loppu.


ps: siis nämä tiedot on tarkoitettu Matias (cdn-101) Säkkiselle joka ei niitä kuitenkaan muista. teksti on kooste meidän käymästä puhelinkeskustelusta.