IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

tanskanen vähän pelti kiinni . jpegTiistai 31.07.2007 22:16

Koitti äsken taiteilla tuossa vieressä kenkiä jalkaan ja selitteli jotain unestaan mitä oli nähnyt, sen mitä siitä sain irti oli seuraava. Tanskanen oli nukkuessaan nähnyt unta, että oli nukkunut ja sitten oli heränny kesken kaiken ja lähtenyt ostaan smurffipuku päällä kajlaa ja ryypänny täällä meidän toimipaikalla intiaanipäällikön kanssa, kätteli mike tysonia ja chris cheliosta (ihan oikeasti kuulemma) ja puhui melkein koko unen ajan englantia. Siinä se oli sitten kaljaa juodessaan tajunnu, että vittu eihän täällä saa oikeasti juoda ja oli onneksi kerennyt oman osuutensa kitata naamariin, kaverin pullon pisti kuulemma paidan alle piiloon.

Unet on rentoja.

ja sitten niinMaanantai 30.07.2007 15:50

katotaan forrest gumppia, ehkä historian surullisin kohtaus se kun forrestin äiti kuolee.

Ei lisättävää.

Oululaiset juomapelitMaanantai 30.07.2007 15:04

Hoksasin, että en oo kirjoittanu lauantaista tiivistelmää, enkä kyllä etes jaksa. Voin sanoa sen, että hyvin meni.

Eilen tultiin lomakyydissä takasi sodankylään ja katottiin korsussa kummelia kolmeen asti ja tänään oli herätys 4.30. Ihan sopivasti nukuttiin siis. Eipä tässä sen kummempia jaksa selitellä.

http://www.youtube.com/watch?v=qMVwLzH5vpM

this is spartaLauantai 28.07.2007 21:39

Unohtu aikasemmin mainita, kun oli niin paha rapula, muuan asia eilisestä.

Joku ukko tuli pyytään vettä vaan ei ollu mistä antaa niin se sitten johti toiseen ja kolmanteen asiaan ja puheenaiheeseen ja lopulta selvis se, että meikä kuulemma näyttää ihan xerxesiltä siitä 300 elo-kuvasta. Siitä innostuneena sitten päätettiin näytellä se legendaarinen kaivoon potkaisu -kohtaus uudestaan ja meikä tais monottaa juusoa mahaan. En oo kyllä ihan varma, että oliko se unta.

Ja sitten sekin vielä, että meikä kyseli eilen nceltä että eihän meikää pilkata tänään vaikka olinki eilen niin päissään. Eipä tässä muuta. Tupella oon syömässä, teki chili con carnagea.

kännissä qstockissa.Lauantai 28.07.2007 16:24

Pitissä oli meininkiä,
tulin sodankylästä yhden kuskin kyydillä ja otin vähän pisseä siellä. Ouluun päästyäni kävin ostamassa olutta.. Ei siitä sen enempää, vaan asiaan.

Menin muitta mutkitta qstockkiin ja kävin kattoon maija vilkkumaata ja hoilasin totuutta ja tehtävää, sitten alkoki turponeekro soittamaan ja paineltiin pasi-jorman kanssa eturiviin (kysyjille tiedoksi, pj = tanskanen) ja siellä lähtiki paidat päältä ja ääni käheäksi. Pitissä oli meininkiä. Miestä lensi ja pyöri. Tuli sitten jostain humalaisesta alitajunnasta karate-opit mieleen ja testasin näitä kamaeita (asentoja) käytännössä.

Sitten keikka oliki ohi ja meikän paita repes ja naama oli paskanen ja ääni käheä. Sitten meninki leeveriin juomaan ja yhtäkkiä olinki baariin jonottamassa. Siihen jonoon tuli sitten joku viksu nainen joka ajatteli että se pääsee qstockin kutsuvieras-kortilla jonon ohi ja ilmaiseksi sisään. Siinä nyt ei sinänsä ollut mitään logiikkaa, mutta toisin kävi. Sinne se vaan meni.

Elämä on pitti.

Baarissa sitten tämä samainen nainen antoi miehille suoraa palautetta tehostetuin käsimerkein.
Meikä lähti sitten baarista jossain vaiheessa pois ja kävin ostaan kebabtownista ruokaa ja menin kämpälle nukkuun. Aamulla heräsin siihen kun puhelin oli kuollut ja tulin tänne tupelle. Käytiin saunassa tuossa kaheltatoista ja pelattiin tekkeniä.

Nyt juon kahvia.

PS: niin ja joo, otin sen tekstin sivareista pois, kun sitä ei osattu ottaa huumorilla.

tanskanen hakkeroi.fiTorstai 26.07.2007 13:05

Vittu, jätkä katto youtubesta jonku hakkerointivideon ja nyt se luulee itteään vähintään korealaiseksi. Nyt se tuossa ruinaa kahvia. Ihme äijjä.

Nyt se on vitun mielissään tuossa jotaki selittää uudesta queens of the stoneagesta.

Aikoo kuulemma ruveta hakkeriksi, nyt se googletti hakkerin käsikirjan netistä. On tämä mahtavaa tämä ihmisen elämä.

Eilen meni hermot morttien kanssa ja sitten Yliluutnantti Harri Huttunen aiko ruveta tarkkaileen meidän toimintaa ja jotaki muuta, hieno mies, vimosen päälle. Onneksi pääsee huomenna lomille. Eihän tässä olla oltukkaan ku 5 viikkoa kiinni.

Meikää vähän ahdistaa tämä juomattomuus, voi olla että ei muista enää missä rajat menee, käy kuitenki niin että makaan jossaki kuusisaaressa omissa eritteissä ja huutelen "tiedän rajani" tai "naiset pilasivat elämäni" .. hyviä iskulauseita molemmat.

bau bau ja hitoille.


edit: Tanskanen kävi lukemassa tämän meikän sepostuksen ja nyt valittelee, että meikä niittää mainetta sen kustannuksella. Näin se menee ja sitä rataa. Vielä piti mainita, että pasila on hyvä sarja.

unistaLauantai 21.07.2007 23:06

Meikä näki semmosta unta tuossa pe-la yönä, että olin ajamassa polkupyörällä mettässä niin näin kun rölli-peikko istu semmosen ison männyn oksalla. Meikä siinä ajatteli, että antaa ukon istua ja ajoin siitä alta ihan normaalisti (minding my own business) vaan mitähän vielä. Rölli sitten hyppäs sieltä puusta meikän pyörän tarakalle, örisi jotain ja alko kuristaa meikää semmosella ruudullisella viitalla. Meikä meni siinä unessa ihan paniikkiin, aloin polkeen täysiä sitä pyörää ja koitin ajaa kaikkien puiden vierestä että se ois osunu johonki oksaan ja pudonnu pois kyydistä (siis rölli).
Rölli oli sitten vissiin joku rodeo-expertti ja pysy siellä tarakalla niinku liimattu ja kiroili jotaki meikälle. Just kun rupes happi loppumaan ja maailma sumeneen niin heräsin. Meikä oli unissaan pyöriny jotenki sillain että peitto paino meikän kaulaa.

Rento uni.

kondiksessaKeskiviikko 18.07.2007 18:20

Ollaan kohta tanskasen kanssa niin kovassa kondiksessa, että voitas liittyä vaikka misfitseihin tai red hot chili peppersseihin. Ollaan käyty lenkillä ja podaamassa monena päivänä. Meikä veikkaa, että kotiutuessa ollaan niin raameissa, että hunksit suorastaan vaatii päästä esiintymään meidän lämppäreinä. Tanskanenki huutelee tuossa, että "VITTU ETTÄ ON PUMPISSA!" "tarvis äkkiä jotain kreatiinia!" Meikä on sammaa mieltä.

On se vaan niin rentoa, en oo juonu kuukauteen bisseä. Pikkusen rupeaa jo ahdistamaan.

sama laulaaMaanantai 16.07.2007 22:56

Pistettiin eilen tupiin kiertään sikalistat, meikä oli kuulemma komppanian kaunein mies ja jos meikän käskyjä ei ymmärrä niin täytyy olla idiootti. Yks mäkelä oli kuulemma mulkku jne.

Sitten tänään tanskanen soitti save tonightia ja meitsi laulo, sitten ku lopetettiin hommat niin löin pään semmoseen palkkiin mikä oli katossa. Hyvin on taas mennyt. Sitten pidin jotaki oppituntia joka oli ihan onnistunut. Eipä tässä tähän hätään muuta. Vituttaa kun kasvaa parta niin tiuhaa tahtia että pitäs melkeen 2 kertaa päivässä ajaa.

Sitten pääsen lomille vasta 28 päivä.

sitten se red hot chili pepperssin snow on tiukka biisi ja musen assassin kanssa.

Oon kyllä kuunnellu misfitsiäki. Ja nyt rupesin pohtimaan, että mitä niitä listaileen.

Ps: Eilen spedeiltiin tuvassa, meikällä ei ollu paitaa päällä ja siellä jammailin ja yhdeltä toiselta alikessulta puuttu housut (siis sillain että remmi roikku vapaasti) ja yliluutnantti tuli tupaan tuomaan jotaki koulutuskorttia meikälle. Siinä se sitten kyseli meikältä, että onko hyvä meininki. Sanoin, että tupapainit kehissä, kysyis sitten että onko menny niin intiimiksi, että yheltä jätkältä on pitäny ottaa housut pois. Meikä jääty enkä osannu sanoa mittään, sitten se meniki pois.


Tupapainit ja jämävitsit on armeijan parasta antia kun ei täällä ruokakaan niin kaksista ole.

hautajaisissa ja sivareiden lehtiLauantai 14.07.2007 19:28

Alotetaanpa alusta, yks päivä tulin tänne työmaalle niin vittu postilaatikossa oli joku vitun Sivari&Totaali -lehti. Joku vitun pitkätukkainen runoilija varmaan nauraa jossaki vitun huumeluolassaan niin että rasvainen letti liehuu, kun on keksinyt omasta mielestään hyvän jekun. Lähettää nyt vittu meille jotaki aseistakieltäytyjien lehteä. Vittu siinä oli kyllä hyviä juttuja "armeija pilaa terveyden" yms. Vittu terveys menee niillä vittu sitä kitaraa neppailessa ja runoja kirjoittaessa sinne yöpöydän laatikkoon. Vittu meikä ei oikeasti tienny, että miten siihen lehteen piti suhtautua, siitä oli tilausmaksutkin maksettu. Hyi nyt helevetti.

Sitten toinen aihe (miehisempi). Käytiin inarissa jonku Eenokin hautajaisissa kantamassa arkkua. Taas yks sotaveteraani katosi iltahuutoon. Oli kyllä aika herkkä meininki siellä kun kaivettiin sitä hautaa umpeen niin siihen tuli jotaki muita veteraaneja pyytämään, että saako ne auttaa. Ajattelin mielessä, että tämä on ns. kaunis kuolema. Taistelutoverit auttoivat viimeiselle matkalle. Eihän ne papat jaksaneet kuin kolme lapiollista lapioida, mutta tärkein oli ajatus. Sitten toimituksen jälkeen haudatun tytär kiitti itkien erityisesti Jääkäriprikaatia, kun annettiin isälle sotilaalliset hautajaiset. Kyllä meikälläki meni siinä roska silmään. On sitä kyllä ihan epäsotilaalline paska kun tuommoset paskat vaikuttaa niin kovasti.

Tänään tosiaan opetin noille pojille miten lipas täytetään ja miten häiriö poistetaan.

Rentoa.