IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

matkalle taasSunnuntai 23.07.2006 20:05

Kohta lähen lompsimaan linjuriin. Ihan paska viikonloppu oli. Olin päissäni ja en tehny mitään. Vituttaa kun oli vaan päissään tai krapulassa. Ei ehtinyt käydä kattomassa porukoita eikä koiraa. Sisko oli tosiaan synnyttänyt uuden pojan. Olen nyt 10x eno ja maailman paras ihminen samalla.

Aika mahtavaa.

Pakkasin lomakassin täyteen korkeajännityksiä niin ei tuu sitten siellä leikkisodassa tylsää.

Enpä keksi muuta kirjoitettavaa. Tupe ja sen vaimo kattoo karibian piraatteja. Ja tupen ei tarvi mennä inttiin takas vasta ku maanantaina. Aika epäreilua. Ja ne on saanut jo baretit. Meikän pitää kulkea tuommonen vitun typerä lätsä päässä. :/

HUOMIOLauantai 22.07.2006 15:11

Alokas vahera pääsi ekoille lomille tuossa perjantaina (eilen) ja siitä alkoikin melkoinen seikkailu.

Sanotaanpa tähän alkuun yksi asia ettei se jää ketään askarruttamaan. Nyt on paha krapula.

Tosiaan. Eilen lähdettiin sodankylästä tuossa kahden maissa ja olin seitsämältä oulussa. Kävin vaihtamassa siviilit päälle ja menin ostamaan kaljaa ja ruokaa. En osannut shoppailla. Kahdessa intissä vietetyn viikon jälkeen omatoimisuus oli laskenut huomattavasti. Osasin kuitenkin ostaa kaljaa.

Kämpillä törpöttelin ja lähdin kiikeliin hengaileen. Siellä todistin mannejen tappelua ja lähdin sitten hottiin. Olin aika päissäni. Hotissa menin käymään vessassa ja olinkin yhtäkkiä vegasissa. Siellä join sitten parit pisset ja heiluin kämpille. Söin iltapalaksi nakkeja ja pistin nukkumaan. Vituttaa kun ei muistanut juoda vettä yöllä niin nyt heikottaa.

Ilmoitti alokas Vahera

viikonloppuMaanantai 10.07.2006 03:44

Olin ruissalossa suviseuroissa. Juopottelin ja hengailin. Joku äijä teki muovipussista kengät ja leikki kummitusta. Lopulta putos bajamajan katolta alas. En jaksa kertoa enempää kun menis koko ilta...

Ajoin turusta ouluun. vittu että vitutti. Huomenna lähden inttiin. Vähän jännittää. Eipä tässä sen kummempia.

ja niin tosiaanKeskiviikko 05.07.2006 07:06

P-Korea kuulemma sössinyt jonkun ohjustestin ja jenkkien mielestä se on provosoivaa käytöstä. Mahtaa olla käyttöä kohta meikän varjakkaan jemmaamille pampuille ja patukoille kun sodan linnut liihottavat tähänkin maahan. Älä huoli Suomi-neito sillä poikasi Arttu siirtyy pian rajojasi valvomaan ja vartioimaan. :´)

Tosiaan. SiiviliTJ on vissii 5 ? samapa tuo. Neki viis päivää vois käyttää hyödyllisesti juopottelemalla ja surffaamalla youtubea.

Kattoin taas pari jaksoa sitä dawsons creekkiä.. vittu sen dawsonin pää on kauhea. Ja se vaan kuvaa kokoajan jotak omia vilmiprojekteja eikä koita etes saaha keneltäkään.. Piti kattoa jakso Teksasin Rangeria tasoittamaan ennen nukuskelua. Thus nuo aikaisemmat lyriikat.

Eipä tässä sen kummempia.

tiukkoja lyriikoita tiukasta sarjasta.Keskiviikko 05.07.2006 07:03

In the eyes of a ranger,
The unsuspecting stranger,
Had better know the truth of wrong from right,

'Cause the eyes of a ranger are upon you,
Any wrong you do, he's gonna see,

When you're in Texas, look behind you,

'Cause that's where the rangers gonna be.

HÄÄT OLI JA MENI!Sunnuntai 02.07.2006 08:30

OON PÄISSÄÄBN ja ilman hiuksia myös.
Jos nyt haluan emoilla niin pitää pistää hiuspussia *hypistel*

Meikä on vaarallinen natsi.


Häät oli ihan jees. Morsian ja sulhanen oli ihan päissään. Jotku pikkulapset otti sovittua myllytystä siellä pihalla. Videolle tuli. Hyvät footaget. Ajeltiin tupen kanssa taksilla ja meikä oli paarisa puku päällä. Olipa rentoa. Vitun päissäänhän me oltiin molemmat. Ilmainen booli teki tehtävänsä. Siellä oli joku pändi soittamassa niin vejettiin porukalla twistiä ja jotaki muita old school -tansseja :D oli rentoa.

Viimeinen niitti oli tosiaan siskoni heitto "jääkaapissa on 8
pulloa kuohari jotka pitää tuhota" :D joku 2 pulloa saatiin kitattua kun tuli raja vastaan ja lähdettiin oulunsalosta etenemään kohti kaupunnia.

Hääparin johonki vitun ohjekirjaiseen kirjoitin riimien riimin .DD:D:

"kevät koittanut puutarhassa huuliharppua on rakastajani soittanut"

Kaarlessa olimme myös. Oli vitun homot ketkutukset. Jotkut tyypit meikää salaiseksiaGentiksi kön olin niin liituraitapukeutunut.

Muuta kerrottavaa en keksi. Paitsi että leikkasin hiukset pois :D

huomennaPerjantai 30.06.2006 23:34

Huomenna siskon häät ja meikä saa leikata hiukset pois. En tiiä kumpaa jännään enemmän.
Eilen oli tosiaan auttamassa siskoa siellä hääjuhlapaikalla. Taittelin servettejä ja laitoin jotaki tuolinpäällisiä ja siirtelin asioita paikasta toiseen. Vitutti. Varsinkin kun oli krapula.

En oo kuullut niin paljon kiroilua koskaan kuin kuulin eilen. Vittu kun ei mikään kelvannut. Mikä idea mennä naimisiin jos se on niin helvetin stressaavaa. Ja turha vittu odottaa että meikä osaa taitella jotaki vitun servettejä niinku joku japanilainen origami-taiteilija. Perkele.

Tänään tosiaan nukuin pitkään ja kävin sitten rannassa hengaamassa. Oli rentoa. Sitten käytiin naapurin kanssa kaupassa eikä se ostanu meikälle jäätelöä vaikka lupas. Homo jätkä.

Illalla teen varmaan jotaki mutta vältän tekemästä mitään tyhmää kun huomenna niin aikainen herätys. Soittas vaikka yhdelle väkivaltaiselle kriminaalille joka koitti saada mua päivällä kaljahommiin. Yes you.

unohtui mainita.Torstai 29.06.2006 08:49

Heidi näytti meikälle kännykkäpuhelimenkuvajutuista ollin munan. Olli oli lähettänyt heidille kuvan sen munasta. Ja ilmeisesti samainen munaviesti oli lähtenyt useampaan osoitteeseen.

Meillä on tupen kanssa semmone peli täällä meidän kämpillä että jos vilkaisee epähuomiossa toisen paljastettua elintä niin ansaitsee yhden potkun perseelle.

Reilu peli. Homostelu tässä talossa saa luvan riittää.
haha.

Elikka luvassa on se perus. Baari-illan tilitykset vol. (joku numero tähän. kuka niitä nytten ees laskee)

Vittu oli taas yks elämäni paskin ja turhin reissu. Olin baarissa. Mitä sitten? join kaljaa.. samapa tuo. Olin päissää... ketäpä tuo nyt haittaa? Meikä ei jaksanu edes jytätä entiseen malliin.

Elikkä. Onnelassa olin. No tulipahan oltua.
Onnelassa ei tapahtunut mitään. Meikä oli tahalleen jemmassa ja piilossa kaikilta ja muilta. Join siinä samalla. Nyt on hyvä taas verrata .. "saatoin olla päissään muttta onneksi en niin päissään kuin HEIDI (nimi muutettu)" :D heidi veti oikeasti ihan elävien kuolleiden yötä. Jorashan se, ei siinä mitään mutta ajatustoiminta oli vähän niinku pausella. Baarissa sitä ei vielä hoksannut mutta viimeistää silloin kun mentiin hakeen takkeja ja pizzaa.

Maxissa heidi oli skarppina. Pizzan tilattuaan jäi oottaan siihen kassakoneelle jotenki kuvitellen että sais pizzan nopeampaa.. toimiko? No ei. Siinä sitten venas ja nojaili sen reilut 35min samalla kun meikä pohti biznezideoita jonku 50v äijän kanssa. Sovittiin että perustetaan ouluun semmonen yökerho josta saa narikkalapulla pizzan samantien.

Matkalla huomasin että eläimet diggaa meikästä (eikä missään sairaassa mielessä) silitin nimittäin lokkia, pulua ja sorsaa. Harrastuksiin kuuluu siis tästä eteenpäin myös lintuinfluenssa.

Oli pakko tulla päissää kirjoittaan tänne päivyriä kun sitä ne pojat kuitenki odotti.. "VITTU ETTÄ ON MAHTAVA LUKEA NIITÄ JÄTKÄN TILITYKSIÄ plaaplaa." <- tuommosesta tulee jotenki alaston olotila heti kun oma elämä on niinku muiden viihdettä jne.

Baarissa tosin tuli tilitettyä jukka-matti-pekkalle oman parisuhde-elämän varjopuolia ja vastaavia (ei meillä edes parisuhde-elämää ole) ,mm. sitä että milloin pitää tehdä aloite ja milloin on soveliasta koskettaa ihmistä kenestä oikeasti välittää/pitää. Vastausta moiseen ei tiedä. Jos joku tuntee asian koskevan häntä, niin voi suosiolla ilmoittaa että "minua saa koskea ja minun kanssa saa suudella yms. hellätä". Seuraavasta olisin otettu.

en jaksa lisätä loppuun jo kulunutta "np. JOku paska biisi" :ä kun se on sille ihan sama.

Meikä laittaa nyt nukkuun kun pitää kuitenki huomenna herätä jo ihmisten aikoihin koskapa pitää mennä jonnekkin valistustalolle laittamaan/kantamaa pöytiä ja jakkaroita siskoni häitä varten.

Ja niin. olin taas humalassa. en jaksa katsoa oikeenkirjoitusta.

ja niiin.. kevät koittanut puutarhassa huuliharppua on rakastajani soittanut =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.06.2006 15:14

nukku meikä sittenki mutta heräsin silti ihan ok:sti. Tämä kämppä on ihan helvetin paskainen :D