IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

onnellinen uusi vuonnaSunnuntai 31.12.2006 21:38

ei lisättävää

rentoKeskiviikko 27.12.2006 17:06

^^justus^^

kaverilla kesällä läskitakki päällä. Aika rentoa. Ei oo meikän vika.

pukkeilut on pukkeiltuSunnuntai 24.12.2006 22:34

Aika ripustaa parta naulaan ja ottaa rennosti.

Menin täydestä. Lapsi kyseli että miten pukki oli tietokoneen rakentanut. Rehellinen kun olen niin totesin että osat on kiinasta ja työvoima samalta suunnalta. Ei ymmärtänyt.

Sain lahjaksi pyjamat, vaatteita, kirjan yms yms ja ihan homona suklaata.
Kalsarit ja villasukat jäi saamatta eli joulu on pilalla. Ja niin, sain eräästä talosta palkkioksi olutta :D eh. Koitappa siinä sitten selittää että pukki on autolla.

Joku puukotettiin uutisten mukaan hengiltä. Joulumieltä. Veikkaan että sekään tyyppi ei saanu kalsareita lahjaksi tai sitten joku oli kussut sen joulupuuroon. Pitäisivät puukot taskussa ja kunnioittais joulurahaa. Paskaa hommaa tuommonen.

hyvää joulu ja onnellinen uusi vuonnaSunnuntai 24.12.2006 17:20

Hyvää joulua kaikille ikään, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntaumukseen katsomatta.
Itse vietän jouluni kotona. Oldschool.

Nyt odotan kinkkua. Illalla olisi yksi setti heitettävänä maksullisena miehenä. Luultavasti joudun laulamaan mutta mikäpä siinä. Meikällä on kokemusta. Varjakan komein pukkikokelas.

tänään.Sunnuntai 24.12.2006 02:50

Todistin ihmettä. Toisille se oli ihme. Minusta se näytti lähinnä paskalta. Tilanteesta on kuva muistona. Artturi kävi ekaa kertaa potalla. Hienosti hoidettu homma. Se ei ollut asia mitä tulin tänne kirjoittamaan, vaan.

Jaan kanssanne seuraavan sivusto johon minut eräs ihminen ohjasi (kiitän)

http://www.pandora.com mahtava nettiradiohässäkkä.

tein sinne oman profiilin

http://www.pandora.com/people/vaaramiesratti

en keksi lisättävää. Huomenna on jouluaatto. Miksi sitä ei jännitä enää kuten ennen :( Muistan ku joskus 10v sitten istu kuset housussa jossain huoneensa nurkassa jännittämässä että tuleeko se joulupukki kun sanoin sitä Perttua siellä koulussa homoapinaksi. Onneksi meikä tietää nykyään paremmin. Olen suomen paskin pukki.

KarmaPerjantai 22.12.2006 16:46

Meikällä on muuten menny ihan käsilleen hommat niin eilen voitin sotilaskodin jostain arvonnasta jäkismailan (en tee sillä mitään) ja sitten tänään kaupan pelikoneesta 7e.

Jos tekee hyviä asioita niin hyviä asioita tapahtuu. Meikän kohdalla tuo ei toimi kun en oo tehnyt viimeaikoina mitään ns. good deedsejä. Samapa tuo.

Mietittiin tupen kanssa että mitä syödään tänään ja päädyttiin ranskalaisiin ja makkaraan. Hajusta päätellen ne on palanut sinne uuniin. Tietysti voisin käydä hakemassa ne sieltä pois vaan ei just nyt jaksa.

Tänään päivä on mennyt flogging mollyä kuunnellessa ja örkkipeliä pelatessa. Tupella on selvästi jotain vaivaamassa sen keskittymistä kun ollaan otettu ihan suvereenisti turpaan paitsi äskeisellä kerralla. Nyt tuli ilmoitus että ruoka on valmista.

Meen syömään. Mutta sitä ennen vois mainita että lähden tänään viettään joulua kotia. Pitäs ottaa tuohon läppärille jotaki pelattavaa niin ei tuu tylsää. Ja niin. Meikä on maksullisena pukkina ainaki yhdessä talossa. Meikä huoraa.

tein jonku paskan testin lämpimikseniTorstai 21.12.2006 16:06

Ekstrovertti ---*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*- Tuntija
Impulsiivinen ---*
Harkitsija

Olet mieleltäsi avoin, sinulla on mielikuvitusta, olet huolehtiva ja ulospäin suuntautunut. Ihmistyyppisi nauttii elämän suuren näytelmän seuraamisesta, ja pohtii mielellään ihmisten motiiveja ja tarkoituksia. Kaltaisellesi ihmiselle mikään asia elämässä ei ole merkityksetön. Siksi toisten ihmisten mielestä saatat toisinaan olla liian varuillasi, herkkä tai epäluuloinen. Olet valloittava, karismaattinen ja nerokas supliikki-ihminen. Olet lahjakas moniosaaja, ja voitkin menestyä useilla alueilla elämässäsi. Sinua stressaavat ammatit, joissa on selvät säännöt ja toimintaohjeet ”tee tämä tällä tavalla.” tai joissa vaaditaan logiikkaa, faktoja ja yksityiskohtia. Ihmistyyppisi ei jaksa keskittyä kauaa samaan asiaan, ja monet mielenkiinnon kohteet saattavatkin vahingoittaa menestystäsi pitkäjänteisyyttä vaativassa työssä. Parhaiten sinulle soveltuvat ammatit, joissa voit aloittaa projekteja ja sitten innostaa toisia saattamaan ne päätökseen.


HAHAH. Meikä rules. En uskonut että joku nettitesti vois olla noin pätevä. Vähän niinku horoskoopit.

niin ja jooTorstai 21.12.2006 12:49

Ihan hyvä että kirjoitan päiväkirjaa tänne. Tuskailtiin hullun kauaa että minä päivänä mulla meni selkä paskaksi noita kelan lappuja varten. Hoksin sitten että oon varmaan avautunut ja niinhän meikä oliki. 19.10 olin kirjoittanut asiasta ensimmäisen kerran ja silloin mainitsin että tapaturma oli tapahtunu edellisenä päivänä. Loppu.

np. Caramell - Caramelldansen

vittu ihan hirveä piripolkka :D

sarjassamme oudot unetTorstai 21.12.2006 12:47

Heräsin ekaa kertaa ns. ihmisten aikoihin. Oli pakko tulla heti kirjoittaan sitä unta ennenku unohtuu.

Eli. Olin unessa survivorssissa. Meikän kavereina siinä heimossa oli mm. Matt Hughes (UFC edellinen mestari. Kysyjille tiedoksi niin se on semmonen vapaaotteluhässäkkä) Saarella ollessamme eräällä tyypillä meni eräässä haastessa käsi paskaksi polttaessaan sen jollaki laavakimpaleella jonka kanssa piti jonglöörata. Kyseinen tapaturma oli jostain syystä meikän vika ja mut äänestettiin saarelta pois.

Tämä kyseinen Matt Hughes tarjoutui saattamaan sitten meikää pois heimoneuvostosta ja meillä tuli siinä matkalla jotaki hässäkkää niin ruvettiin tappelemaan. Potkaisin sitten tältä mestarilta ilmat pihalle ja löin wäcewällä suoralla samaan syssyyn leuan vinoon ja herran kahville. Matt Hughes sanoi että "mahtavaa!" ja antoi meikälle sen mestaruusvyön. Sen jälkeen ruvettiin jostain syystä leikkimään pikkuautoilla. Meikän pikkuautossa oli semmonen ominaisuus että se pystyi muuttuun näkymättömäksi.

Mutta eniveis. Ne meidän autoleikit meni niin villiksi että meikän pikkuauto meni jostain rivitalon seinästä läpi (oltiin yhtäkkiä siirrytty jonnekkin lähiöön leikkiin niillä autoilla). Seinän hajottua siitä talosta tuli joku muija yöpaita päällä huutamaan "mitä vittua täällä tapahtuu?" Vastasin naiselle että me kuvataan elokuvaa ja yhtäkkiä meikällä oli semmonen hirveä kamera kädessä ja se systeemi millä ne lyö elokuvissa aina sen "käy!" päälle. Mikä sen jutun nimi on? Voi vastata.

Oli lievästi outo uni. Matt Hughes ei unessa myöskään tiennyt kuka Anderson Silva oli vaan väitti kivenkovaan että keskiraskaansarjan mestari oli Michael Jackson :D

Muita uutisia. Tupe tulee tänään <3