IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Vitun puhelinMaanantai 23.10.2006 01:59

Vittu tämäkin on ihanpaskalaitos! Koitin ruveta korjaamaan ja jäsentelemään tekstiä niin tämä paska pisti sen tekstin tuonne kolme (3) kertaa. Alkaa palamaan koneet. Välillä tämä ei hälyytä ollenkaan ja välillä tekee jotain omia toimintoja, ja mikä vittu on bluetooth! Tämä rakkine vaan rekisteröi omatoimisesti muita puhelimia kun kävelee huoneeseen. Ja tänään alko pistään sydämeen kun kävin reenaamassa ja uimassa. Huomenna herätys kello 0530 ja aamureippailut ja koko päivä taas jotakin paskahommia. Laitan nukkuun.

Ikävä.Maanantai 23.10.2006 01:50

Meikä on elämäni aikana rakastunut vain kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla siitä on aiheutunut vain kiroilua ja sydänsuruja. Jos nyt tarkentaisin... Katselin itserakkaana omia kuviani ja huomasin että olen laiminlyönyt täysin erästä jota voisin sanoa tähän astisen elämäni suureksi rakkaudeksi (ei välttämättä) henkilöä jolle minä olen kaikki kaikessa. Minttu. Ihmiset joilla ei ole lemmikkieläimiä ei voi ymmärtää miten joku voi rakastaa pahalta haisevaa ja kuolaavaa ruttuturpaa niin paljon kuin minä tyttöäni rakastan.

Menin hiljaiseksi (mitä ei tapahdu useasti) enkä osaa kirjoittaa mitään järkevää. Minttu on jo vanha tyttö eikä energia riitä kuin syömiseen ja nukkumiseen, mutta aina kun tulen lomille näen niiden vanhojen sumeiden silmien takaa sen nuoren mintun johon minä yhdeksän vuotta sitten rakastuin. Siinä hetkessä on vain mies ja hänen koiransa sekä kuolematon rakkaus.

Suomalainen sotilas ei kirjoittaisi tällaista lepertelytuubaa normaalissa tilanteessa mutta ikävä on niin suuri että poikkeuslaki on voimassa.

Korpraali Vahera AE

Kepulikonsteja ja muuta elämää.Lauantai 21.10.2006 20:58

Meikä pääsi pakenemaan osastolta. se oli vähän niinku tähän astisen elämän great escape.
Lääkäri kävi aamulla repimässä meikää jaloista ja kyseli että "miltä tuntuu" kävi niin kipeää että meinas tulla kusi housuun mutta totesin kylmän viileästi että "ei tunnu" .
Sitten se katteli meikää vähän luimistellen semmoiseen lääkärimäiseen tapaan ja hieraisi vähän partaansa ja totesi "no aika hyvin edistynyt tämä palautuminen pääsette takaisin yksikköön". Meinasin pompata pystyyn niinku pohjaan viritetty vieteri ja suudella sitä risupartaa mutta kiitos itsehillintäni (joka on samuraiden luokkaa) onnistuin pitämään coolin ja nyökkäsin katu-uskottavasti. Tämän jälkeen pakkasin kamani ja lähdin lompsimaan.

Tänään leikittiin vanginsieppausta ja muuta siihen liittyvää toimintaa. Tuli kuvattua parit hyvät videot kun pojat väänsi toisia siltaan lumihangessa. Meikästä toiminta näytti enemmän joukkoraiskaukselta kuin vanginsieppaukselta. Tyypit huutaa isoon ääneen "pitäkää sitä käsistä, levittäkää jalkoja" :D .. toisinsanoen.. hyviä hommia.

Sitten käytiin syömässä ja meikä on korpraali nykyään. Yleneminen ei siis liity syömiseen mitenkään vaan tuli yhtäkkiä mieleen. Meikällä on ihan hirveä kusihätä mutta olin unohtanut sen hetkeksi kun rupesin räpläämään tätä internettiä. Nyt meen kuselle

Vitun puoskaritPerjantai 20.10.2006 13:39

Vitun lääkärin piti tulla seittämältä käymään kierroksella vaan ei oo ukkoa näkyny. Vittu jos joutuu oleen täällä viikonlopun niin tuun hulluksi. Meikä on nukkunu varmaan joku 18h tosin kävin syömässä aina välissä. Eipä sen kummempia.

SotainvalidiTorstai 19.10.2006 22:55

Ei vittu että nukkuminen on tylsää varsinkin kun sitä pitää harrastaa niin omituisessa asennossa johtuen paskana olevasta selästä ja yleisestä vitutuksesta. Selän onnistuin rikkomaan eilen tiedusteluhommissa noustessani turhan vauhdikkaasti kylmästä maasta ylös pitkän makoilun jälkeen. Tuntu siltä kuin joku tuiran natiivi ois työntänyt euron moran selkänikamien väliin. Lekuri sanoi että mahdollinen välilevyn pullistuma. Vittu kun on niin vanha että hajoaa paikat käsiin. Hyvinä uutisina voi pitää sitä että ylenin korpraaliksi. Loppu.

vitun mummoSunnuntai 15.10.2006 17:40

Joku vitun mummo alko valittaan meikälle kaupassa! Meikä oli valkkaamassa jäätelöä niin se sano että voinko mennä pois sen tieltä että se saa rauhassa ostaa jäätelöä ja mennä syömään sitä kämpilleen. Sanoin että "kyllä tähän mahtuu" totes vaan rauhallisesti että mun pitää mennä pois sen tieltä häiritsemästä sitä ja alko huiskutteleen ja huuteleen "Hei hei! mee pois älä häiritse minua. en ole tehnyt sinulle mitään"

Meikä siinä sitten omassa päässä ajatteli että MITÄ VITTUA :D sitten se sano jollekki tytölle että pitää mua silmällä etten häiritse ketään muita enkä varasta mitään. Vittu että alko vituttaan.

Hullu mummo.

Eilisestä sen verran että oltiin gigglingissä juhlimassa meikän synttäreitä. Oli ihan mahtava reissu.
Lähdettiin tervon ja sen kavereiden kanssa pizzalle ja tervo oli vitun päissään :D siitä sai kuvattua hyvät videot kun se puhu klonkun kanssa puhelimessa. :)

Ei muuta. Pitäs vissiin lähteä tässä tänään takaisin kotia kohti bussilla vaan ei onneksi vielä.

Osti meikä kaupasta karkkia ja mehua. Jäätelö jäi ostamatta.

atk-tukihenkilöLauantai 14.10.2006 14:14

Kävin siskolla laittamassa tietokoneen kuntoon. Mitä parhain tapa aloittaa syntymäpäivä. En oo etes päissään vielä. Ihan hyvä tuntipalkka meikällä silti. Meni operaatioon alle minuutti ja sain 20e massia. Olen niin onnellinen.

Tässä vähän tuumailin että vois olla tänään päissään.

Meinas unohtua että pelasin eilen faces of waria. En tykännyt. Meikän sotilaat oli liian sotilaallisia ja omatoimisia. Puhuin puhelimessa niin sillä välin Hans Feuer ja kumppanit oli pistäneet liittoutuneita likoon jonku joukkueen verran ja pari tankkia vielä päälle.

Tuli jotenkin tarpeeton olo.. vähän niinku lapsena..

siskon lapsi (versio -06) hipsutti meikän sotilaallista kampausta ja kuolas päähän.

Samapa tuo. Kohta meen siskon toisen lapsen (vanhempaa mallia) kanssa leikkaamaan ruohoa jollaki muovisella härpäkkeellä joka näyttää ihan modatulta rullaluistimeltä.

- Opp. Vahera Oulunsalossa 14.10.2006 -

nyt on paha rapula.Sunnuntai 08.10.2006 15:29

Oltiin eilen sotilaallisella. Jämsä oli vitun päissään.


Mutta aloitetaanpa alusta. Kämpillä tikkasin valkoviiniä ku sitten kummisedät alko soitteleen että ne tulee tänne juopaseen. Totesin että tulkaa ihmeessa ja tulihan ne.

Pojat veti keittiössä sniffereitä ja irvisteli. Itse kuuntelin vain biisejä ja ryyppäsin ja naureskelin.
Mentiin sitten jossain vaiheessa kaupunkiin ja siellä gigglingiin jossa meikä opetti ranskalaisia kiroilemaan ja rokkasin aki kullervon kanssa. Hyviä hommia oli.

Baarissa oli vitusti inttituttuja ja jämsä oli vitun päissään.

Baarin jälkeen kävin pizzalla ja menin kämpille kattoon supernaturalia. Sammuin kesken jakson ja heräsin sitten uudestaan joskus seitsämältä ja menin sänkyyn nukkuun.

Pizzeriassa rupesin pohtimaan että kuka sairas ihminen laittaa persikkaa pizzan päälle?

kotikontujen tienoita tervehtien..Lauantai 07.10.2006 19:38

Pääsin lomille, kävin kaupassa ja olin eksyä.

Kuukausi intissä on kyllä vittumaisinta hommaa mitä ihmiselle voi sattua sitten spontaanisen itsesyttymisen.
Kämpillä keitin sumpit ja nollasin keittiössä olin nukahtaa jos ei ois messengeri sanonut että pliplom. Menin sitten tietokoneelle ja kattelin sarjoja ja rupesin pelaamaan Call of Dutyä. Huomasin että ne omat jätkät ei reagoineet vaikka kuinka huusin komentoja kovalla äänellä. Lopetin ennenku naapurit närkästyi.

Aamulla heräsin kun puhelin soitteli super marion tunnaria ja isä soitti. Menin alakertaan ja sieltä siskon lapsen ristiäisiin. Hoilasin siellä sotilaallisesti virsiä ja pappia nauratti. Ihmiset ihaili kampaustani ja söin kakut ja porisin pastorin ja kaikkien ukkojen kanssa sotajuttuja.

Jännä homma kun vanhatki ukot muistaa omat inttiaikansa niinku ne olis eilistä päivää.

Kävin toimituksen jälkeen alkossa ja ostin olutta ja viiniä.. voi olla että riipaisen kovan kännin tänään.

täältä tähän.. ilmoitti oppilas vahera

Nainen avautui ja muuta.Torstai 05.10.2006 22:12

Meillä oli tosiaan johtajatehtävärata tässä viime yönä. Käytiin pitämässä jotaki rasteja ja sitten lähdettiin tarpomaan yöllä metsää jossa meiltä tentattiin mm. elämän tarkoitusta ja muita helppoja kysymyksiä. Katsottiin miten aivot pelaa väsyneenä. Päästiin takaisin kotiin joskus kahden jälkeen tai niin pois päin.

Sitten saatiin kaksi tuntia unta jota seurasi hevin kuuntelua auditoriossa. Jotakin viestejä olisi pitänyt lähettää mutta perseelleenhän se meni, vammainen kun olen.

Tänään aamulla käytiin pihalla syömässä aamupalaa ja vitutti. Sitten piti olla aikaa nukkua vaan piti tehdä joku koe. Vituttaa tuommonen valehtelu. Lounaan jälkeen saatiin sitten lepäillä paitsi ei saatukkaan vaan käytiin lenkillä. Paskoja hommia.

Päivällisellä joku mummo kävi huutamassa siinä ruokalan ovella että pihalla ei saa hieroa ja jotain muuta vastaavaa. Ei ollut mitään hajua mistä se johtui joten kysyin oppilasjohtajalta seuraavaa "herra oppilasjohtaja, oppilas vahera, mitä vittua äsken tapahtui" ... vastaus jäi saamatta. Nyt oon täällä sotilaskodissa ja ajattelin mennä syömään munkkia.

Hyviä hommia.

Oppilas Ansamaalla on pillut mielessä. täältä tähän.

LOPPU