IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

kaikki on pilallaTorstai 01.02.2007 00:29

Nokka tukossa ja muutenki semmonen olo niinku ois jostaki jääkaapista herännyt. Pää jumii ja kaikki on perseestä. Teemapäivä. Tänään en oo tehnyt oikeastaan mitään. Ajelin parit runit autolla ja sitten söin kiinalaista. Saunan piti olla piristys mutta sekin kerkes sammua ennenku meikä kerkes sinne.

Meikä oli valmiiksi jo kipeä ja sitten kävin hoitamassa vähän asioita yhdellä kriisialueella ja nyt on entistä huonompi meininki.

Talvi on ihan jees. Ei ois vaan niin kylmä tai sitten ois enemmän vaatteita. Vois mennä nukkuun tai sitten youtubettaa videoita.

kynttilöitäTiistai 30.01.2007 20:49

Meikän sisko kysy meikältä että oisko mitään mielenkiintoa lähteä yhdelle toiselle siskolle kuunteleen jotain kynttiläesittelyä jota kolmas sisko piti. Kieltäydyin kohteliaasti enkä edes kysynyt että "eh, miksi helvetissä?".

En kuitenkaan ole niin romanttinen mies, että tarvisin tuoksukynttilöitä ja eikö niiden tärkein funktio ole muutenkin peittää paskan yms. hajua? En sitten tiedä oliko se jotain vihjailua.

Omasta mielestäni meidän kämppä tuoksuu ihan keväiseltä niityltä ja minä sen kauneimmalta kukalta. Toisaalta meikä on monesti väärässä.

Käytin koiria myös ulkona. Oli niin rajusti pakkasta että koittivat ovelana kävellä kahdella tassulla kerrallaan. Huonosti onnistui. Lempi rupes pitään niin surullista ääntä että piti kanniskella sitä taas sylissä. Se sieltä sitten valkkas niitä spotteja mihin tarpeet oli hyvä tehdä. Käy se niinkin.

NormipäiväTiistai 30.01.2007 14:45

aamulla heräsin siihen kun sisko sano että käytä koiria ulkona ennenku lähet sinne sairaalaan. Meikä itekseen naureskeli että mitähän se sekoilee. En ollu omasta mielestäni lähdössä ihan mihinkään. Kerkesin siinä kääntää kylkeä kun alkoi puhelin soimaan. Isä sano olevansa tulossa hakeen meikää. Muistin sitten viimein että tänään oli se kontrolli. Päivä jota oli odotettu kuin kuuta nousevaa, päivä jolloin kaikki selvisi.

No mentiin sinne OYSiin eikä saatu parkkipaikkaa mistään. Meikä hyppäs autosta ulos ja kävelin sinne sisään. Hoidin ilmoittautumiset yms yms yms. ja pääsin sitten lopulta 40min odottelun jälkeen sinne lääkärin tykö. Paiskattiin kättä ja heitettiin peruspaskaa "onpa kylmä" jne.
Siellä lääkärillä oli apuna joku ujo opiskelijatyttö. No kuitenkin. Se lääkäri sitten katto meikän selkään ja väänteli jalkoja ja totes että oon terve kuin pukki. The End

Seuraavana vuorossa oli Hiukkavaara ja Esikunnassa vierailu. Meikä avas sillä reissulla jollekki Kapteenille oven ja se totes että "nohevaa toimintaa". Siellä eivät jaksaneet paljoa kertoa millon meikällä on paluu pohjoiseen kotiin (sodankylään) vaan sopivat että tuun 6pv tiistaina takaisin. Siitä tuli se päivä jolloin kaikki salaisuudet kerrottiin.

Kotimatkalla kävin nostamassa rahaa automaatilta ja oli ihan saatanan kylmä. Jotku kolme urpoa jäi jähimään siihen vitun automaatille ja pohtimaan paljon ottais rahaa. Vittu että alko vituttaan. Jos ei ois ollu niin kylmä ja suu ois vielä liikkunut niin ois voinu lausua niille sivareille ja muka-taiteilijoille pari valittua sanaa.

Ja sitten meikä sai jonku allergisen kohtauksen eilein illalla. Siitä ei jaksa selittää

oh my god it's russel croweMaanantai 29.01.2007 17:32

Vittu. Tupe sano tänään että sille ei myönnetä jotaki massia, kun ei ollu hakenu kouluun ja melko varmasti käy niin ettei niitä meikänkään rahoja oo missää. " :---D "

Pakko ruveta varmaan joksikin sepän kisälliksi yms. muuta hommaa. Tai sitten meikä pakenee sinne armeijan harmaisiin takaisin niinku on ollut vähän suunnitteilla. Huomenna on tosiaan se kontrolli ja lääkärit sanovat onko meikä OK selvä vai pitääkö nuolla haavoja vielä tovi. Samapa tuo mitä ne siellä sanoo, meikästä ainakin itsestä tuntuu, että oisin elämäni kunnossa. Vähän niinku nuori leijona.

Mitähän muuta. Niin joo. Eilen oli taas jostain syystä jotain vaikeuksia saada unta. En tiedä mistä moinen. Tänään ajattelin käydä pitkästä aikaa haistelemassa treenejä kun alkaa uusi kurssikin. Saa nähdä miltä haisee. Ensimmäisen pitäis saada kyyti jostain. Niin ja joo. Youtuubesta löyty taas hyviä pätkiä south parkista. Nyt meen käyttään koiria ->

http://youtube.com/watch?v=dxAil30C6M0

ja

http://youtube.com/watch?v=GFXb7MyC11M

Vaheran Kauko TributeSunnuntai 28.01.2007 14:38

Meidän isä on ihan uskomaton äijä. Eilen ottivat naapurin kanssa mieheen tuolla kossua ja vähän muutakin. Lopputulos oli ihan järkyttävä tuuba. Isän kanssa istuttiin saunassa niin ei meinannut lauteilla pysyä ja muutenki selitteli sekavia. Meikää tilanne lähinnä huvitti. Alkoholilla on selvästi nuorentava vaikutus. Mutta eniveis.

Heräsin vasta joskus kahdeltatoista ja ajattelin että isä tyyliin tekee kuolemaa omassa kammiossaan eilisen jäljiltä, mutta olin väärässä. Isä oli aamupuhteiksi kantanut joulukuusen pihalle ja kerännyt jouluvalot talteen. Nyt se kolaa tuolla pihaa ja lähtee hiihtämään. Meikä ei ymmärrä miten 60v pahemmalla puolella oleva vanha taatto jaksaa krapulassa värkätä kaikkia tuommosia. Sen pitäis istua vähintään kiikkustuolissa juomassa kahvia ja kertomassa kuinka kaikki oli ennen paremmin.

Isäni on turbomies

hyvät bileetSunnuntai 28.01.2007 01:11

Oon täällä kotona ja täällä on meidän isä ja naapurin isäntä. Vanhoilla herroilla lähtee ainakin hyvää juttua jos ei muuta. Täällä ne aika tuubassa seikkailee ja kossupullo kiertää olohuoneessa.

"pitäs saada kuitusen virpi paksuksi niin oppis hiihtämäänki, kun sais vähän aisaa perseeseen"

Meidän isä osaa puhua niin kauniisti.

Joo eilenLauantai 27.01.2007 19:02

Koitin ruveta jo loppuillasta selvittään mitä tuli tehtyä ja missä käytyä mutta oli liian suuri haaste ottaen huomioon meikän tilan.

Tosiaan Tuomaksella oli synttärit. Oltiin täällä meillä kämpillä aluksi ja talo oli täynnä enemmän ja vähemmän humalaisia ihmisiä. Pojat pelas tekkeniä olohuoneessa ja tytöt juoruili keskenään tuolal keittiössä. Sitten kun promillet nousi niin uskaltautui tytöt pelaamaan tekkeniä ja pojat juoruilemaan keittiöön. Such is life.

Meiltä lähdettiin joskus 23.00 aikoihin etenemään kohti gigglingiä. Normipäivä. Sisällä otettiin tupen kanssa olutta mieheen. Tupe sanoi että ei voi ottaa kovin paljon kun on treenikausi. Poika ei tiennyt mistä puhui. Oltiin molemmat aika hyvissä loppua kohden. Rokkailtiin menemään ja yllätäten kiivettiin jossain vaiheessa sinne ylös korokkeelle. Meikä ei tiedä mikä siinä niin viehättää, mutta tulipahan tehtyä. Baarissa meikä näki about kaikkia inttituttuja ja muita legendaarisia naamoja. mm. Ruuwaria ja krysostuuvenia. Jälkimmäinen sotti meikälle vielä joskus melkein viideltä että ne olivat ruvenneet tappeleen jossaki Piccolon edessä jonku He-Manin kanssa. :D

No eniveis. Lähdettiin sitten valomerkin aikaan baarista kohti maxia tilaamaan muutamat pizzat mieheen. Matkalla törmättiin Nekkumieheen joka tarjoutui saattamaan meidän tuiraan. Mahtavaa kun on vielä ritarillisia miehiä. Pizzat syötiin matkalla ja kämpillä otettiin beroccaa ja kokista. Tupe sanoi että se on elämän eliksiiriä.

tupen synttäritLauantai 27.01.2007 06:53

Koitin krijoitaa tähän jotain järkeävää mtuta totesin että olen liian humalassa. Odottakaa huomista. kaikki selviää silloin.

ja se vieläPerjantai 26.01.2007 15:39

Rupesin tässä kerran pohtimaan että voiko mies sanoa, että joku toinen mies on hyvännäköinen olematta LIKAINEN HOMO?

Otan tietoisen riskin ja sanon, että meikästä Johnny Depp on ihan vitun hyvännäköinen. Tai oikeastaan Johnny Depp on ihan normaali, mutta jos Jack Sparrow tulis kysymään meikältä, että oisko mitään pilluhommia, niin meikä lähtis samoilla tulilla. Näin se vaan on. Sitä kun on varma omasta seksuaalisuudestaan, niin voi tehdä ihan mitä vaan.

Ja ei se kerta homoa tee.

HuomentaPerjantai 26.01.2007 14:18

Tänään on taas semmonen päivä, että tuntuu elämän olevan vain harmaa hetki kahden mustan välissä. Koira kitisee tuossa vieressä ja sisko käskytti meikää niinku alokasta ikään. Tänään pitäs revetä about tuhanteen paikkaan ja kolata piha. Vittu mitään järkeä kolata pihaa kun lunta tulee niinku aisaa esterin perseestä (jos sallitte ilmauksen).

Tupella ois tänään synttärit ja meillä on vissiin jotku bileet. Ihan rentoa nähdä miten siinä käy kun kaks kulttuuria törmää toisiinsa. Tupen tyttöystävän kaverit on kuitenki tavallisia ihmisiä ja meidän kaverit... no ne on vähän omalaatuisia. Meikästä ois ollu ihan jees jos ois pidetty eka joku semmonen pehmeä-lasku-ilta jossa tyypit ois eka voinu olla samassa huoneessa vaikka jonku 5min ja sitten ois nähty miten käy. No toivottavasti kukaan ei kuole tänään.

Itellä on ainakin semmonen olotila että asuis joku demoni päässä :D Ajatukset vaan harhailee eikä taas saa oikeen nukuttua. Eilenki rupesin pohtimaan jotain ihan omituisia juttuja, mm. sitä , että kuka on keksinyt jonku matematiikan ja että onko niitä numeroita edes oikeasti olemassa :DD Onneksi on south park niin voi nollata päänsä katsomalla sitä. Eilen katoin jonku jakson jossa kylen veljellä Ikellä oli suhde sen opettajaan. Se ike on vissiin esikoulussa.

Ja sitten meikä hurahti siihen Dotaan.