IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

kaikki on tiijossaKeskiviikko 28.02.2007 17:14

Aikaisemmin elämässä puhelin varsin letkeään sävyyn siitä jojoon menemisestä ja parista päivästä siellä olemisesta. Tänään tuntuu että se ois ihan hyvä vaihtoehto. Mikään ei toimi ja kaikki on perseestä. Meikä on vammanen invalidi ja en pääse sotimaan vaikka haluaisin.

Aikuiset ihmiset juoksee tukka tulessa meikän rahojen perässä (joita ei edes ole missää) ja meikä syö aamupalaksi jäätelöä ja mysliä. Vittu onneksi My name is Earli oli hyvä ja lostiki aika kohtalainen. Positiivistä oli se, että otin luurin kouraan ja soittelin kaikki läpi ja selittelin asiat. Palkinnoksi sain vittuilua vaan samapa tuo. Pitää vissiin lähteä taas valittamaan kaikille mahdollisille sosiaalivirkailijoille paskaa elämää ja tulevaisuutta. Eihän sitä tiedä jos vaikka muutama dubloni heltyisi.

Vitun nöyryyttävää hommaa tuo yllämainittu mutta miehen on tehtävä mitä miehen on tehtävä. Ja jos se nyt tässä yhteydessä tarkoittaa sprugujen ja mustalaisten kanssa jonottamista ja keskustelua niin pakko kai se on pistää kalastushaalari päälle ja vetää tujut aamupaukut niin että posket punajaa, ihan vain sen takia että sulautuisi joukkoon somaan.

Täältä tähän, menin mehtään.
väärinkäsitykset on ehkä sitä elämän suollaa, ihan sama mitä tekee tai tapahtuu niin joku käsittää sen väärin ja sitten tulee vitunmoiset ongelmat ja selittelyt. Sama vetää ittensä kahdeksi päiväksi jojoon ja kattoa mitä tapahtuu.

Meikä on myös huomannu että pitäis palkata joku laaduntarkkailija ja konsultti oikolukemaan meikän kaikkia kommentteja (verbaalisia ja kirjoitettuja) muille ihmisille niin välttyis kaikilta kömmähdyksiltä ja muilta paska-paskoilta. Meikä oikeasti meinaa välistä vituttaa niin ettei veri kierrä. Pitäs olla joku elämän aabinen josta vois lukea miten tätä peliä pelataan.

Meikä huomas myös sen että parasta tekstiä tulee silloin kun oikeasti jotain sanottavaa eikä vaan kirjoittele niitä pakollista kahta kirosanaa fanclubin pojille (ja kahdelle tytölle)

vittu saatanaMaanantai 26.02.2007 21:22

Äsken kirjoitin vitun hyvät avautumiset tänne vaan ne lähti jostain syystä pois. Monta riviä kirosanoja ja muita hauskoja juttuja. En muista enää mihin se liitty mutta kai sen pysty kiteyttään johonki aapiseen ja saatanaan. VITTU!

menin mehtään T: arttu

ortodoxit.Sunnuntai 25.02.2007 23:36

http://www.ortodoksi.net/oppimateriaalit/henkiloille/leirinohjaaja/itasaksa.htm

Meikä ois halunnut mennä tuommosille leireille pienenä leikkiin. On se paljon rennompaa kuin supersankarin leikkiminen naapurin jannen kanssa. Varsinkin kun janne huijas aina siinä pelissä. Sovittiin aina että saa yhden supervoiman (meikällä se oli aina nopeus, olin aina ihan sika nopea. Tai ainakin leikisti) , niin Janne sitten teki sillain että se ei kertonut minkä voiman se oli ottanut ja sitten meidän taistellessa toisia vastaan, sillä oli sama voima ku mulla mutta parempi.

Vittu että tuommonen ärsyttää nyt monien vuosien jälkeenki.

eilisestäSunnuntai 25.02.2007 17:49

Ei ehdi nyt kirjoittaa täydellisiä muistelmia eilisestä illasta kun on vähän kiire kotia, piti palauttaa auto kahdeltatoista ja oon vaihteeksi tyylikkäästi myöhässä. Mutta eniveis. Meikällä on kännykässä videokuvaa todisteena siitä kun nuoret miehet leikkisästi kisailevat kino-grillin edessä. :D Ja jostain syystä meikän kummisetä ei ymmärtänyt meikän ja anan vitsiä ja päässä on mustelma, siitä toinen hymynaama :D

Joo ja niin. Menin aluksi gigglingiin josta sitten katosin jossain vaiheessa ja siirryin kaarleen, kaarlessa oli tiukat keskustelut kaverin tyttöystävän kanssa siitä, mitä WOW on tehnyt niiden suhteelle. "joskus tuntuu siltä kuin X seurustelisi sen pelin kanssa eikä minun" , "75% x:n vapaa-ajasta menee sen pelin kanssa, en edes muista millon me oltais käyty treffeillä"

Ihmisten pitäis tajuta että Make love, not warcraft.

Meikä näki myös kaarlessa yhtä työntekijää ja tajusin sanoa että moi, vittu meikä on maailman tyhmin ihminen. samapa tuo.

Menin mehtää t: arttu

:)Sunnuntai 25.02.2007 06:59

Funkytown. Aki otti liian tosissaan meikän läpän ja tästä johtuen päässä on hirveä mustelma. Ei pitäs olla niin tosikko.

aaahPerjantai 23.02.2007 16:48

Meikä tässä pohdiskeli ja tulin siihen tulokseen, että jos Johnny Depp laulais meikälle Eros Ramazottin äänellä niin ei tarvis ku 2 olutta ja meikä ois homoseksuaali.

ohessa liitän seuraavan videon

http://www.youtube.com/watch?v=OOnxgtedZIk&mode=related&search=

silivuplee

Poikien iltaTorstai 22.02.2007 22:14

Katottiin elmon kanssa leffoja. nasun oma elokuva ja sitten joku aidan takaa. Meikä tajunnu mitään. Naureskelin vaan menemään aina kun elmoki nauro, piti esittää että oli inessä skenessä vaikka todellisuudessa meikä oli ihan hukassa. Kävin pihalla tarkistamassa tiluksia niin könysin lumilapioon ja aloin kiroilemaan. Täällä lähiössä ei kannata avautua kun korvia on kaikkialla. Tuo naapurin äijä varmaan katto että "jahas siellä on vaheran satun mustalainen adoptioveli taas reuhaamassa, parempi soittaa poliisit ennekuin se varastaa auton pihasta"

Menin sitten sisään häpeämään. Elmo reiluna äijänä tarjoilee meikälle rusinoita.

pihalla kuin puliukkoTorstai 22.02.2007 15:12

Meikän piti mennä eilen aikasin nukkuun vaan eihän siitä tullu mitään. Sain ladattua uuden pelin jossa piti olla joku äijä jolla oli puhuva kypärä ja reppu, niin pelasin sitä sitten melkeen koko yön :D Yhtäkkiä hoksasin että kello on puoli kahdeksan ja että äiti tulee hakeen meikää meikän uudelle omakotitalolle parin tunnin päästä. Menin sitten nukkuu. Ehdin jonku aikaa kuolata kun tuli jotku kaks vitun mummoa pimpottelee ovikelloa. Kyselivät aionko äänestää jotaki Monikaa. Totesin että en oo äänestämässä jos sen kätyrit häiritsee ihmisiä keskellä yötä. Mummot sitten korjas että kello on jo kymmenen.

Näsäviisaat mummot.

Mutta joo. Se meikän omakotitalo on itseasiassa meikän siskon, mutta se lähti espanjaan niin voin huoletta majailla siellä niinku meillä spurguilla on tapana. Mutta nyt on päällä semmonen lievä taisteluväsymys enkä tajua oikeastaan mistään mitään. Leikkasin jostain syystä hiuksia kun tuli semmonen fiilis. Nyt näytän taas keskitysleiriläiseltä syöpäpotilaalta.

Menin mehtään t: arttu

ja sitten niinKeskiviikko 21.02.2007 19:05

Nuo naapurit pisti tuon pennun taas huutamaan tuonne käytävään. Rules OK.

Vitun tyhmät ihmiset kun varmaan kuvittelee että se tyttö lopettaa sen itkemisen jos sen nakkaa pihalle. Saatana se vitutus vaan leviää kun ei pysty rauhassa hengaileen kun se tuolla huutaa kurkku suorana. Meikä soittaa poliisin ja palokunnan kohta.