IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

vielä lauantaista.Maanantai 28.01.2008 19:44

http://youtube.com/watch?v=AKaR5nJg-qo

Tupen kanssa oltiin tuossa tekemässä vielä vähän puhdetöitä.

simpauttajat ja seikkailutSunnuntai 27.01.2008 23:14

Perkele. Tupe täytti tosiaan eilettäin vuosia.

Juhlistettiin sitä sitten suomalaisittain ihan normien mukaisesti. Juotiin mitä käsiin saatiin.
Meikä joi mm. punkkua pullosta saunassa ja sitten kaikkia mahdollista. Humalatila oli väistämätön mutta käyttäydyin kuitenki omasta mielestäni tosi asiallisesti.

Illan päätteeksi lähdettiin kaarleen missä kukakin suoriutui miten suoritui. Joku sammu pöytään ja toinen tilas kokista. Tuli keskustelua uskonnosta jonkun randomin kanssa siinä pihalla valomerkin jälkeen, sitten menin pizzeriaan paukutteleen henkseleitä tyyliin "minä maksa, EI OO RAHASTA KIINNI" vaan olihan se kuitenkin. Kortti ei toiminut ja meinas jäädä paska käteen. Onneksi naiset pelasti. Delegoin sitten pizzojen jonottamisen eteenpäin ja lähdin käymään troijassa morottamassa Jopea ja kolleja, mikä osoittautui hyväksi ratkaisuksi koska jollakin oli jäänyt kebabateria syömättä. Pistin sen sitten surutta huiviin. Kova meno.

Troijan ovella pois lähdettyäni heitin lipat ja olkapää kiitti. Samapa tuo. Matkalla H-päähän piti käydä koluamassa muutama lumikinos, syystä tai toisesta. Kämpällä meininki oli sitten enemmän tai vähemmän haastavaa, varsinkin vaatteiden riisuminen (erityisesti kenkien) nukuin sitten.

Samaan aikaan täällä varjakassa isälläni kauko vaheralla oli ollut myös melkoista settiä. Kake päätti lähteä naapurin isännän kanssa tenuttamaan paikalliseen baariin jossa sankarit olivat ottaneet muutamat miehen, kuka sitä nyt kuivinsuin lauantaina varjakassa olisi? Baarista sankarit olivat jatkaneet Karvon Antin (kuuluisia varjakkalaisia) talolle juomaan jaloviinaa ja puhumaan merimiesten tarinoista (ette te naiset ymmärrä) jossa yö olikin mennyt varsin rattoistasti.

Isä oli tullut kotiin puoli seitsämältä, käyttänyt koiraa ulkona ja mennyt nukkuun. Kahdeltatoista herättyään (edelleen humalassa) isä oli ruvennut lämmittämään uunia ja päätti soittaa meikälle. Puhelu meni jotenkin näin "et arvaa mitä on tapahtunut *kertoo tarinan* , kun tuut sieltä kaupungista niin hae rivi kenoa ja naapurin isännälle sikspäkki. turhaan tässä koittaa selviämään ruveta, kun kelloki on jo mitä. Heippa"

Olen siis isäni poika.

PS: syö paskkoo

PPS: se mitä humalassa tekee, ei voi tulla myöhemmin kostamaan & kummittelemaan. on se niin mahtavaa olla päissään.

tupe vuosia täyttänyt on.Sunnuntai 27.01.2008 01:44

tänään on tupe syntynyt.

Musta aurinko 100% complete. Kauan on aikaa mennyt, mutta nyt olen valmis.

Kevät on koittanut, huuliharppua rakastajani puutarhassa on soittanut.


Hangessa seisominen on tuottanut tulosta. Olen uusi ihminen,

Ei muuta lisättävää.

Meikä ei saa tukea viestin kirjoittamiseen, + oon päissään.

ps. EI NOUSE MÄKI PYSTYYN

PPS: syö paskaa.

PPPS: EI NOUSE IKIHNÄ

vitsiä vakavasta asiasta.Maanantai 21.01.2008 23:40

On totta että suomessa tehdään paljon itsemurhia ja asiassa ei sinänsä ole mitään mikä toisi hymyn huulille. Paitsi että joskus on.


Johnny Ace (1929–1954), rhythm and blues -laulaja, ampui itsensä pelatessaan päihtyneenä venäläistä rulettia.

- note to self, älä pelaa päissään venäläistä rulettia.

Ota Benga (noin 1884 – 1916), kongolainen pygmi, joka oli tuotu Yhdysvaltoihin, ja joutui New Yorkissa eläintarhaan esille orangin kanssa. Ampui itseään sydämeen.

- jos näytät orangilta, pysy piilossa.

lähteenä wikipedia.

viikonloppu selevipäin.Maanantai 21.01.2008 00:27

No niin varmasti : DDDDDDDDDDDDDDDEivaan, oon tässä lauantaista asti miettinyt jotain järkevää kirjoitettavaa, mutta mitään ei nyt tule mieleen.

Perjantaina ajelin taksilla ja kävin useissa baareissa, kuten ison babylonian kundit konsanaan ja lauantaina kuskasin äetiä ja isua jotka kävi jossain vanhusten bileissä. Joku täytti 60v ja sitä juhlittiin. periaatteessa (karskisti ilmaistuna) monttubileiden etkot oli kyseessä.

Perjantai meni vähän niin ja näin, olin oulunsalossa, kävin kaupungissa, ja palasin takasiin oulunsaloon (siinä puoli 8 aikoihin vaikka asunnollekkin olisin voinut jäädä) eli ympyrä sulkeutui. Olin tosin käynyt ostamassa maxista jostain syystä 3 pizzaa.

Lauantai meni jo jotenkin, iltaan kuului kummitätejä, äitejä ja raskaana olevia naisia. Plus humalainen jope joka koitti olla hauska surullisin seurauksin. Simo Häyhä oli myös tärkeänä topiccina samoin kaarlen kummitus jota ei kuitenkaan tullut nähtyä. Eräälle tyypille tilitin sen yläasteen aikaisesta käytöksestä.

Ja meikästä tuli VIP.

Tuossapa tuo tarina in a nutshell

unimerkintöjäPerjantai 18.01.2008 14:49

Nyt näin pitkästä aikaa siistiä unta,

voi olla osasyynä näihin uniin tuo ylenpalttinen tietokoneen pelaaminen, mitä olen harrastanut tässä tuon varusmiespalveluksen päätyttyä, mutta here goes.

Unessa oltiin yläasteella, siihen oli sekoittunut (uneen) siis ihan oikeita ja paikkaansa pitäviä muistoja, sekä sekalaisia kokemuksia videopelien hienoista maailmoista.

Mutta kuitenkin, oltiin yläasteella, siellä oli minä Jukkis, Pietari (re55u) ja pari muuta jätkää. Oltiin aseistauduttu päästä hampaaseen, syytä en siinä vaiheessa vielä tiennyt, mutta tulin huomaamaan.

Meidän tehtävä oli melko varmasti käydä tuhoamassa alieneiden (tiedätte elokuvat) pesä joka oli jostain syystä oulunsalon yläasteen salaisissa tunneliverkostoissa (näistä en sitten teidä onko näitä oikeasti olemassa).

Meillä oli käskynjako yläasteen uuden puolen yläaulassa (siellä missä oli sellaisia pehmeitä penkkejä, ja missä suositut ihmiset viettivät välitunteja, nörtit hengaili sellaisen katoksen alla pihalla, ja tämä on totuus). Jukkiksella ja Pietarilla tuli jotain sanaharkkaa jostain syystä ja Jukkis sanoi Pietarille, että sillä on vitun rumat kengät (ja tämä tapahtuma tapahtui ihan oikeasti joskus yläasteen aikana, nykyään Jukkis ja re55u on kuitenkin rendejä). Tästä suivaantuneena Pietari lähti yksin eri suuntaan meidän kanssa.

Ei kestänyt kauaakaan kun radiosta rupesi kuulumaan epätoivoisia viestejä katosta tulevista vihollisista ja muista vinkeistä joista pystyi päättelemään, että Pietarille laulettiin kuoleman virttä.

Lähdettiin jäljittämään Jukkiksen puhelimen avulla pietaria (siinä oli GPS ? ) ja löydettiin mies keskeltä liikuntasalia, syötynä ja raadeltuna. Pietari paljastui robotiksi.

Jukkis laittoi jonku vitun kolikon pietarin käteen ja mies heräsi henkiin (?) jatkettiin sitten matkaa kohti ATK-luokkaa jossa piti olla joku reitti niihin kellareihin. ATK-luokka oli täynnä oppilaita ja siellä oli menossa jokin oppitunti jossa opeteltiin kuvankäsittelyä, meikän kuva oli heijastettuna näytölle ja Mönkkösen Ville ja Pitkäsen Joeli naureskeli kuvalle, koska meikällä oli kuulemma rasvainen naama ja finnejä (tämäkin oli siis oikesti tapahtunut joskus nuoruusvuosina).

Aloin itkemään ja heräsin. :D

jehovan todistajatKeskiviikko 16.01.2008 15:27

Kävivät tosiaan tuossa aamutuimaa (klo 12.00) kysymässä meikältä, että voiko raamattuun luottaa?

Mistä vitusta minä sen tiedä, kai niiden itse pitäisi osata vastata tuollaiseen kysymykseen.
Anto ne jotain lappuja lohdutuspalkinnoksi vaikka en osannut vastata tuohon niiden miljoonan dollarin kysymykseen.

Meikä on monesti miettinyt, että mitä ne sitten todistaa kun ne kerran on todistajia.

tänäänTiistai 15.01.2008 03:22

Tänään oon tehnyt mostly en mitään.

Oon ollu koko päivän pyjamat jalassa eikä hävetä yhtään. Kai sitä nyt vähän saa lomailla lomaillessa.
Toisaalta mulla ja äitillä oli erimielisyyksiä siitä, että voiko sitä sanoa lomailuksi jos on työtön.

Ainakin se tuntuu siltä.

Mutta niin, en ollu jostain syystä eilen tajunnu laittaa tuuletusikkunaa kiinni kun menin nukkuun ja heräsin sitten yöllä siihen kun pää oli jäässä. Kaikkea nyt ei voi järjelläkään ajatella. Samapa tuo.

Inttoa oli tänään myös siitä, että onko Aliens III leffassa se alieni, että onko se runner vai drone. Enemmistö oli sitä mieltä että se oli runner (minä mukaanlukien) joten päästiin kerrankin sellaiseen tilanteeseen jossa Charlesbronson oli väärässä (voitte katsoa miehen galleriasta, se on semmonen parrakas heppu)

Huomenna ois haastattelu.

miehinen päiväTorstai 10.01.2008 01:21

Miehinen päivä merkitsee miehisiä hommia.

Käytiin tupen kanssa tänään puntti_salilla nostamassa painoja. Parasta punttisalilla on ne isot peilit joista voi kokoajan katella kun lihakset pullistelee. Parhautta oli myös pyrinnön raudo ja testo jotka pumppas rautaa prässistä ja päästeli semmosia hirven kiimaääniä. Samapa tuo.

Punttireenin jälkeen mentiin meikän kämpille jossa meikä teki ruokaa ja tupe venytteli. Ruoan valmistuessa otettiin miehestä mittaa pugilismin muodossa ja sitten ruokailtiin. Syönnin päälle painittiin niin että tupe vähän kaasutti.

Sitten mentiin tupelle saunoon ja pelaan pleikkaria.

Päivän kruunais kun ottais kaljaa ja menis pihalle ampuun haulikolla.

Mahtavaa olla mies.

PS: ette te naiset ymmärrä

PPS: Eikä puhuttu tunteista

haista sinä arttu paska.Tiistai 08.01.2008 21:10

Elämä reservissä alkanut jo kyrsimään, totta ajattelin, että jospa sitä pääsis kertaamaan jo nyt.

Täällä on oikeasti tosi hankala olla, kukaan ei kerro mitä pitää tehdä, eikä mitä laitat päälle. Vähempikin alkaa ahdistamaan. Ruoka pitää ostaa ja valmistaa itse ja vaatteita ei voi vaan vaihtaa puhtaisiin. ARGH.

Meikällä on ollut ns. pehmeä lasku reserviin täällä kotona. Täällä kuitenki illallinen tulee niinkuin, no öh, manulle illallinen. Pyykitkin peseytyy ja ilmestyy viikattuna kaappiin, kunhan vaan jaksaa viedä ne likaisena pyykkikoriin.

Muita mainittavia asioita.. Koira kusi tuossa yks aamu meikän päälle, että onpa tullut noita kusileikkejäkin kokeiltua. Voin sanoa, että ei ollut minun kuppini teetä.

- täältä tähän -