IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

jeheesTorstai 31.05.2007 02:04

Selvis mikä siinä autossa oli. Siinä ei ollu bensaa. Isä vähän nolona oli kun se korjaaja soitti, että turhaankai sitä autoa koitetaan ajaa jos siinä ei oo menovettä. Samapa tuo

Saatiin kämppä kondikseen lopulta. Meikällä pää ihan sekaisin kun tuli tolskattua sillä tolulla niin vitusti. En tuu näkeen sitä asuntoa enää niin veti vähän haikeaksi. Siellä on varmaan ryypätty ja nukuttu ja sammuttu ja kaikkea jokaisessa huoneessa.

Hyvä kämppä ja hyvät muistot.


Tupellaki on hyviä muistoja, mutta vähemmän ku meikällä kun monesti on käyny niin että tupe oli tilanteessa se osapuoli jolla ei ollut muistikuvia ja meikä vaan naureskeli siellä kun se rymys ja tolskas. Saatiin muuten se vessanpöntön kansiki korjattua, mikä oli meikästä aika jees.

saatanaKeskiviikko 30.05.2007 15:47

Piti sopia nettisopimus irti, mutta tuo asiakaspalvelun nainen sai puhuttua meikät pussiin.

Otinki sitten vaihtoehtoisesti uudelle asunnolle uuden netin, kun sai kerran jonku tulostimen kaupan päälle. Mietin vaan että mitä meikä tekee internetillä kun oma tietokone on paskana.

Huomenna vois lähteä vaikka sodankylään.

auto hajosKeskiviikko 30.05.2007 02:18

HAHAHAH

Vittu, isäntä pitäny tuota auton korjaamista henkilökohtaisena ristiretkenään. Nyt kun se sitten oli pulittanu siihen osista ja työstä joku 1500e niin sen piti toimia. Meikä kävi vähän ajeleen niin paska mikä paska. Vittu pääsin sillä tuiraan asti ja toimi OK, pakkasin jotain kamaa ja olin lähdössä kotia niin löi sopimuksen irti. Vittu että alko vituttaan.

Muuta hommia tänään, kävin vintissä syömässä siskon kanssa ja sitten ainolassa kävin vähän tekemässä hiekkakakkuja ja syöttämässä sorsia artturin kanssa. En oo nukkunu pariin päivään niin on vähän outo olo. Varmaan jännittää tuo torstaina tapahtuva muutto pohjoiseen.
Sama hajota aamuihin kun niitä on semmoinen kasa että katkeaa niska.

Vittu japanilaiset autot on perseestä ja sitten Losti loppu vitun mulkusti ja Dexteriinkään ei tuu uusia jaksoja ku vasta syksyllä.

Elämä on kyllä yhtä kärsimysnäytelmää, toisaalta tuska, kipu ja kärsimys on välillä ihan jees.

En keksi muuta sanottavaa. Vois vaikka mennä saunaan.

uus kämppä tiijossa.jpegTorstai 24.05.2007 18:42

Kävin kattelemassa vähän rapuloissa uutta kämppää ja annoin tiedot ylös.

Otin siskon varalta laaduntarkkailijaksi ja konsultiksi kun itsehän en tiiä noista hommista juurikaan mitään. Sisko sitten olin niin perusteellinen että rikko vessanpytyn mutta ovelana sanoi että se oli jo valmiiksi rikki. Meikä rakastaa mun perhettä.

Kämppä oli kyllä hyvä, siellä haisi vähän körssi. Veikkaan että edellinen asukas oli savuttanu siellä 100-0 24/7 t: taukki ite. Parasta asunnossa oli ISOT ikkunat, niitä oliki sitten koko seinän pituudelta. Meikä rupes heti kyyläämään niistä vastapuolen asukkaita. Heti löysin sielunkumppanin kun yhdessä ikkunassa meikää silmäili semmonen pälvikaljuinen ja ylipainoinen mieshenkilö. Söi Lauantaimakkaraa Uuno-paita päällä.

En keksi muuta sanottavaa. Äiti lähtee reissuun enkä kerkiä nähdä sitä ennenku lähen inttiin. Sano että oli jättänyt mulle kotia muistilapun pöydälle, siinä lukee varmaan, että "muista käydä vessassa ja syödä T: äiti ite"

Meikä on nyt täällä siskolla, kohta on ruuat kehissä.

saatanaTiistai 22.05.2007 13:30

On se kun pitää valehdella ainoalle pojalle, Isän kanssa nimittäin sovittiin, että meikä saa nukkua tänään yhdeksään asti vaan vittu tultiin repimään ylös jo 8.20, meikä pystyy ite laskemaan lyhyellä matematiikalla, että herätys oli 40min etuajassa.

Samapa tuo. Ei voinu edes kääntää kylkeä kun huomasin että koira on vieressä ja vielä samalla tyynyllä. Nuoli meikää päästä. Onneksi alkaa nämä kämppäjutut rullaamaan tässä niin pääsee pian muuttohommiin. Pitäs tuira käydä tyhjentämässä ja hyvästelemässä ja tuoda sitten kamat tilapäisesti tänne. Itellä se lähtö sinne pohjoiseen kotiin tuossa 9päivän päässä ja se kämppä mitä oon käyny kattoon vapautuu vasta 1.6 Vituttaa vielä sekin kun pitää jotku lomat käyttää muuttaessa eikä ryypätessä niinku normaalisti.

Eipä tässä kummempia. Äiti heitti tänään puukolla.

eilisestäMaanantai 21.05.2007 20:27

En jaksanu aikasemmin kirjoittaa eilisestä mitään kun tuntui, että koko päivä oli yhtä kärsimysnäytelmää. Ekaksi kämpillä rupes vuotaan suihkussa hana ihan kunnolla niin tupe soitti siitä jollekki korjaajalle joka tuli sitten fiksaileen sitä, se koitti vakuutella meikälle omaa pätevyyttään selittämällä mulle innoissaan jostaki liittimestä, että siinä oli menny joku vastin paskaksi ja että siinä oli joku mittavirhe. Sitten se sulki sen koko hanan niin ei päästy suihkuun.

Ihan sama.

Päätettiin sitten tupen kanssa avata drink&fightin kesäkausi ja otettiin eka vähän ghettoboxingia missä vältyttiin isommilta haavereilta (meikällä oli edellisenä iltana auennu poski ku purasin siitä vahingossa) , ne meni sitten ihan hyvin niin päätettiin mennä tuiran piitsille painimaan (ei ole homoa jos vältytään katsekontaktilta). Kerettiin ehkä 10sec nujuta niin meikällä alko tuleen nokasta verta. Se ois ollu ihan hyvä jos se ois jääny siihen, mutta vähän aikaa puhaltelin ja jatkettiin uudestaan niin liukastuin jotenki ja löin leuan tupen päähän ja purasin samalla kielestä palasen. Meikä oli aika romanttinen näky kun suu ja nokka veressä siellä istuin nurmikolla verkkarit jalassa ja pipo päässä.

Illalla kävin hakemassa vielä isän juna-asemalta kun se oli käyny virossa. Tuliaisiksi toi mm. semmoisen lastin viinaa millä hukuttais koko hailuodon.

jehSunnuntai 20.05.2007 08:28

Tämä oli se päivä kun vihattiin kaikkia, eilinen meni iltana ihan hukkaan kun oli seuran saunailta ja join itseni pöydän alle (pysyin silti pystyssä vaikka kommunikointi ei onnistunut) ajattelin aamulla morkkiksessa että vois olla juomatta esim. koko lopun elämään. Jossain vaiheessa tajusin, että pitää paikata eiliset erheet ja todistaa itselleni ja muulle maailmalle että osaan juoda sivistyneesti ja menin ostaan olutta. Ennen oluen ostoa tosin käytiin tupen kanssa rannassa painimassa mikä oli ihan rules ja olutta juodessa nyrkkeiltiin ilman hanskoja mistä meikällä tuli suusta verta. Pitkä tarina, eikä jaksa selittää.

X tuli sitten meille keitolle ja otti taskumatistaan muutaman huikan liikaa, oli nimittäin ihan kännissä ja halus satuttaa meikää kokoajan, ihan sama. Baarissa ilta meni ihan ok ottamatta huomioon sitä että kaikki kysy että paljon TJ ja kebabtownissa joku äijä kysy että mikä mulla on hätänä ja että oisko mahdollista haastaa riitaa. Onneksi meikä on niin supliikki ja käskin mm. äijää menemään helvettiin ja jotain muuta kohteliasta. Joskus itsekin ihmettelen että miten olen vielä hengissä ja toiseksi, miksi oon aina niin pahalla tuulella. Nyt meen nukkuun.

päisssää.jpegLauantai 19.05.2007 02:22

vittu, meikä on täällä seuran saunaillassa. Ajattelin jos että kirjoittais päissään vähän muistelmia, ihan hyvä meininki, tapeltiin matiaksen kanssa, saiun päihin, matias rummutti meikää naamaan 100-0 samapa tuo, kohta baariin. Enkeksi kirjoitettavaa enempääb.

koeraPerjantai 18.05.2007 03:05

Meikä on tänään vältelly aika hyvin viinapirua ja ollu paastolla.

Pojat soitellu koko päivän, että "onko mahollista että lähettäis juomaa?" plus sitten yks kysy että miten ajetaan limingantullista rossolle. Oon ollu koko päivän koiran kanssa ku äiti lähti jonnekki ajeleen, ollaan mm. käyty hakeen posti ja pihalla paskalla, koira siis.

Meikä söi eilen reenien jälkeen semmosen ison kupin salaattia ja nuudeleita ja tänään en oo syöny ku 2 leipää ja semmosen kiviuunipizzan (joku lidlin paska mikä maistu ihan kumilta)

Meikä ei etes tajua miksi ne on kiviuunipizzoja kun ne kuitenki tehdään normaalissa uunissa.
Tupe on juomassa poikien kanssa, meikä säästelee huomiselle kun on seuran saunailta. Vois ottaa taas miehestä mittaa ja herätä aamulla kämpiltä jostaki maton alta kebabit rinnuksilta ja todeta, että olipa hyvä ilta.

Viimeksi kun oltiin seuran porukalla liikkeellä niin yks kaveri uhkas lyyä turpaan kun otin siitä päissään valokuvia. :D

säkkinen tributeTorstai 17.05.2007 01:57

kävin reeneissä ja meni jotenki, söin tänään vähän pannukakkua enkä käyny juoksemassa.
Olin reeneissä myöhässä kun tuo meidän isännän mielestä "tosi hyvä auto" ei kulkenu enempää ku 70km/h vaikka kuinka polki kaasua, ja joutuin sitten punnertamaan. Ippe sano että omantunnon mukaan mutta ku tunnetusti meikällä ei semmosta ollu niin en punnertanu ku 60 punnerrusta. Sitten tehtiin jotaki perusjuttuja ja kulki vähän huonosti aluksi. Sitten tehtiin jotaki juttua missä piti reagoida ja meikä reagoi ja sitten ippe sano että äläpä reagoi nyt ja löi meikää turpaan. En sitten tiiä mikä siinä oli se pointti, kai se halus lyyä meikää kun en ollu käyny reeneissä hetkeen.

Samapa tuo. Kipu on kivaa ja veri kaunista.

nyt tulin tänne kotia ja menin saunaan, pistin saunahunajaa niin piti potkia koeraa tuolla lauteilla ettei nuolis meikän jalkoja. Nyt oon jäähyllä ja kohta meen takas.

Hoksasin just että reserviä 16 päivää jälellä. Aika wäbä.