IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

meni fyysiseksi.Keskiviikko 26.09.2007 18:54

Eilen oli hieno ilta komppaniassa, tanskasen kanssa oli ns. skenaarioa-harjoittelua. PJ jostain syystä hyökkäsi kimppuuni hammasharjan kanssa (joka oli siis kuvitteellinen puukko) ja alkoi mesota "MITÄ TEKISIT TÄSSÄ TILANTEESSA" samalla tietty viuhtoi sillä (kuvitteellisella)puukolla meikää kohti. Tilanne oli siis päällä. Ajattelin sitten, että ei tässä mitään satu ja humautin etukädellä kohti tanskasen lettiä. Tapahtui virhearviointi ja nyrkki kopsahti PJn leukaan sillä seurauksella, että huuli halkesi. Hävetti ja nauratti niin, etten pysynyt enää tuvassakaan tuolilla pystyssä. Rentoa.

Tuli huono omatunto asiasta niin annoin PJn liipata meikää hyvitykseksi ns. vaparilla päähän. Miestä ei tarvinnut kahdesti kehottaa, vaan teki työtä käskettyä ja mallasi mojovan mintun suoraan ohimoon. Pakka meni vähän sekaisin, niin aluksi ei tuntunut missään, joten annoin sen lyödä uudestaan. Sitten alkoi jo tapahtua. Piti mennä punkalle ottaan lepoa, kun ei tajunnut, että onko sitä tästä maailmasta vai jostain toisesta. Kävin vielä samassa kondiksessa jääkäreiden tuvissa tarkastamassa pinkat, meikästä ne näytti kaikki hyviltä.

Tänään onkin sitten ollut koko päivän helevetinmoinen migreeni päällä.. en pysty käsittämään miksi.

Tee työtä jolla on tarkoitus.

hitaita EI tanssitaMaanantai 24.09.2007 12:31

Perkele, nyt on *SALA*-Asiamiehellä hommat balanssissa. Hitaita EI TANSSITA. Raja menee biitin mukaan, kun biitti laskee alle coldplayn Talkin tason, niin varatut ei tanssi. EI.

Muita pointteja tälle päivälle ei oikeastaan ole, eilen kävin 2.JKssa bokraileen ja otin myllyä niinku nainen konsanaan. Vastustaja oli ottanut BB-Akin neuvoista vaarin "VITTU JOS MÄÄ LYÖN SITÄ EUKKOA NIIN SE KUOLEE."

Iltamat meni rattoisasti kun silmät sulki, niin näki jotaki ihan häröjä.

aki rulesSunnuntai 23.09.2007 21:02

Akin mielestä kadi on heikoilla hangilla ja sen mielestä se toteamus ei menny perille ensimmäisellä kerralla vaan sitä samaa liirumlaarumia piti toistaa sen 20 kertaa. Aki on mies. Akin mielestä myös Kadi ei ole kuin nainen ja sen ei tarvi tulla akille kitiseen mitään. Mutta jos kadi sen virheen tekee (että alkaa kitiseen), niin ei auta sanoa kuin, SHUT THE FUCK OFF!

AKI ON MIES ISOLLA M:llä! ja tämä on totuus.

saatanaTiistai 18.09.2007 18:59

meikällä on kurkku taas kovassa kondiksessa. oon about 100% varma, että tuo naapurin mummon käyny kaatamassa meikälle lasimurskaa kurkkuun kostoksi siitä, kun meikä käyttää noita mun kämpän hygieenia_tiloja keskellä yötä ja monesti viikonloppuisin oon täällä ruvennu päessään kokkaileen. Kova mummo. Jos tuo vankila-kikka ei ois jo tarpeeksi paha, niin se samainen mummo polttelee körssiä tuossa parvekkeella ja savut tulee suoraan meikän tuuletusräppänästä sisään.

Mitäpä tässä muuta, meikä oli tilannu aamulla lauluherätyksen vaan vituiksi meni sekin.

On se kumma kun ei saa palvelua mistään, tosin viikonloppuna kun kävin ravintola maxin vessassa oksentamassa, niin pizza oli tullut sillä välin pöytään. Siitä kiitos.

PS: huono olo ei tullut niistä kahesta tequilasta, vaan vähäisestä ravinnosta (tupe anto meikän syyä 2 palaa pizzaa niillä)

hellyyttä ja kipeitä leikkejä.Perjantai 14.09.2007 11:23

Eilen oli taas spedeilyt kehissä. Lyötiin mm. siitä vetoa, että kestääkö Tanskanen JPP yhden (1) iskun miehistövyöllä paljaalle (kyllä) perseelle. Aluksi oli epävarmuutta havaittavissa, mutta sitten luvattiin maksaa sille kakskytä (20) euroa rahana ja Vuoti lupas nakata vielä purkin (1) nuuskaa päälle. Tanskasta ei tarvinnut enempää suostutella. Meikä psyykkas itseni äärimmilleen ja valmistauduin tekemään pahimpani. Miehistövyö paukahti melko miehekkäästi kun reenasin lyöntitekniikkaa punkan päätyyn (tanskanen valmistautui toisaalla ajattelamalla iloisia asioita ja mahdollista rahaa, siis jos hommaan uskaltautui).

Kaikki oli valmista, tilanteesta puuttui vaan ne western-elokuvien pyörivät pensaat. Tanskanen paljasti maalialueen ja nojasi punkkaa vasten naama punaisena, minä allekirjoittaneen persoonassa ajattelin viimeisen kerran, että onko tässä mitään järkeä. Hetki jotka olimme kaikki odottaneet tapahtui, koko kehoni voimalla (kondiksessa) heilautin valtion omaisuuden liikkeeseen ja liike ei pysähtynyt. Kuului karmiva läsähdys ja hetken kaikki oli hiljaa. Heti kun Tanskasen keho tajusi mitä oli tapahtunut, alkoi hirveä huuto ja hosuminen. Minun oli hankala pitää pokkaa katsoessani miehen menoa ja huutoa. Tanskasen kasvoilta paistoi tuhansien vuosien kärsimys, tunsin itseni jumalaksi. 5min tilanteen jälkeen vahingot alkoivat näkyä, Tanskasen poistoputken ympärillä oli turvotusta ja sellainen viiru, mikä näytti ihan ruoskan jättämältä jäljeltä.

10min tapahtuman jälkeen tilanne oli seuraava, muut katsoivat Big Brotheria ja tanskanen piti jääpussia perseessä.

Varusmiespalvelus on ihmisen parasta aikaa.

ps: kipu on kivaa ja veri kaunista.

PPS: tilanteesta on myös videomateriaalia jonka laitan jakoon kunhan saan sen koneelle. LOPPU

tässä siis kyseinen skene
http://youtube.com/watch?v=7GbEcNdtZzU var så god

yölliset avautumiset ja mahtava elämäMaanantai 10.09.2007 10:36

Vittu, ritari kehissä. Laitoin ihkupoksiin saatana todellisen (TODELLISEN) soturin. Leego-mies. Eilen oli kovat iltamat. Tanskasen kanssa istuttiin tuvassa ja katottiinVeronica Mars ja Buffy vanpyyrintappaja. Vittu että hienoja sarjoja molemmat, ja miehiä (MOLEMMAT). Tanskanen oli petturi eikä ollu rapulassa, itehän olin siitäki edestä. Yöllä tuli käytyä kyllä lpi niin elämän ilot ja surut. Keskustelua oli mm. siitä minkälaiset oli ensimmäiset seksikokemukset jne. (perusjuttua) toinen meistä oli kuulemma masturboinut kaatopaikalla rikkinäisessä autossa kera kahden kaverin. Jännityksen säilyttämiseksi en kerro, että kumpi. :D

Puhetta oli myös tappeluista, meiningeistä ja muista seteistä. Kovaa on ollu elämä puolin ja toisin. Tanskanen ei näe kuulemma painajaisia ja meikä harvemmin seksiunia. SItten elämää oli myös nuorena hankaloittanut jotku ikkunan takana tirkistelevät ukot ja tuntemattomat autot (tanskanen joutu utajärvelä nukkuun haulikon kanssa? ja meikä ei saanu pienenä katsoa POLIISI-TV:tä kun en saanu nukuttua jos rikollisia oli vapaalla jalalla)

Nukkumaan laitettiin joskus kolmen pintaan kun meikä ei saanu jostain syystä nukuttua (jumalauta) ja herätys normaalisti viiden pinnassa. Aamulla oli melko railakkaat tunnelmat. Pää on vieläki sekaisin niinku haminan kaupunni ja täällä naureskellaan karhulle (metsän kuningas) pitkä juttu, eikä jaksa selittää. Tuskinpa sitä kukaan etes tajuais. Eilen sain muuten lisää tietoja tuosta viikonlopusta, että mitä sitä oli tullu tolskattua. Ei voi sanoa, muuta kuin, että meikä tanssi päissään melko taidokkaasti ja muutenki käytös oli aika kehuttua.

Elämä on futista.

arttu_lomilla.aviSunnuntai 09.09.2007 16:19

Eikä oo mikään feikkipätkä.

Se on taas semmonen homma, että lomat on käytetty hyvin. Oon saattanut olla lievästi humalassa nyt eilettäin ja perjantaina. Perjantaista ei pystynyt kirjoittaan juurikaan mitään kun OAMKissa oli joku preludi ja siellä oli halpaa olutta. Tiedonantajien mukaan osasin käyttäytyä sielläki. Olin leikkinyt vissiin huonosti käyttäytyvää varusmiesta ja koittanut puhua vähän kehonkielellä jollekkin. Mitäpä se haittaa. Perjantaina oltiin kans Tanskasen kanssa vauhdissa, mutta muistikuvat jäi hatariksi. Tanskanen oli ottanut lepoa juna-asemalla, itehän olin kämpillä.

Eilen olin sitten Tupen JA MIRAN tupareissa, missä oli boolia. Ei tarvi varmaan kertoa siitäkään enempää, sen jälkeen mentiin Kaarleen ja siellä olin taas filmaattinen ja fiksu. Saattoi olla hankalaa kävellä portaissa ja keskustella järkevästi, mutta mitäpä minä itselleni mahdan. Saatoin myös lainata tuntemmattomien olusia ja tanssia korokkeella eksoottisesti. Näitä tapahtuu, aina välillä täytyy.

Saatoin myös kaarlessa pureskella jonku mitalia, en sitten tiedä, että mistä ansiosta se mitali oli tullut, mutta kyllä se oli ihan kovaa tavaraa. Ei ollut mitään feikkipaskaa. Koitin myös toivoa Justinia huonolla menestyksellä. Kaikki tämä on siis pelkkää oletusta, josta ei ainakaan allekirjoittaneella ole mitään raakaa varmistusta. Mitäpä minä itselleni mahdan (taaskaan).

Loppuun on pakko todeta, olen hieno ihminen ja alkoholin kanssa minulla ei ole mitään ongelmaa, siinä se menee muiden mukana.

PS: miksi sitä pitää olla aina niin humalassa ?

PPS: Kebabtownista oli loppunut eilen kebab?

Ievan polokkaTiistai 04.09.2007 10:49

http://www.partanen.net/gallery/displayimage.php?album=180&pos=35

Muorille sanon jotta tukkee suusi
en ruppee sun terveyttäs takkoomaa.
Terveenä peäset ku korjoot luusi
ja määt siitä murjuus makkoomaa.
Ei tätä poikoo hellyys haittaa
ko akkoja huhkii laiasta laitaan.

ohessa liitän myös muita linkkejä.

http://www.uumajalaiset.se/Uutiset2006/200608ievanpolkka.htm

http://youtube.com/watch?v=XwmxSvV0Q04

kovaa kamaaMaanantai 03.09.2007 21:42

Pikkusen meikä löysi komppaniasta uusia ulottuvuuksia. VITTU lämäreiden tuvassa oli xboxi jossa oli kaks (2!) ohjainta. Otettiin heti miehestä mittaa pugilismin muodossa (kysyjille tiedoksi, se on vanhan kaliiberin kontaktilajike alias nyrkkeily) Otettiin siinä ihan normaaleja matseja sillai, että ukot oli samasta painoluokasta.

Meikä sitten halus luonnollisesti jännitysti ja otettiin vitsillä semmonen heavyweight vastaan semmonen kunnon ruikuli/muikunruoto/kynis. Meikä ajatteli, että nyt lättylä heiluu ihan kunnolla niin että lepikot pölisee. Vaan totuus oli toisenlainen, vähänpä tiesin miestä valitessani, että meikän kynäniska olikin itse Roberto "Mano de Piedra" Duran, laskelmoiva nyrkkipukari jonka kädet oli kiveä.

Lopputulos oli saneltu jo ensimmäisessä erässä, Muhammed Alilla ei ollut paljon puheenvuoroa kun duranin nyrkit aloitti monologinsa. Voin sanoa, että lettiin tuli. Kerettiin joku 5 erää pelata kun musta mies makas kanveesissa ensimmäistä kertaa, Duranilla oli naamassa korkeintaan muutama vekki. Sama pukarointi kesti joku pari erää, kunnes meikä pääsi moukaroimaan ottalohkoon oikeen kunnon pommilla. Siellä makas Muhammetti ketarat ojossa aivan kahvilla. Kynäniska vei suht suvereenisti. Ottelun jälkeen oli pakko todeta, että tuo äijä (Ali) ei enää töitä tee.

Sitten meikä lähtiki ottaan kahvista hörppyä ja pyörittään tuota yhtä TOS-asiamiestä pitkin kasarmia. Tänään on ollut hieno päivä elää.
Jep, meikä vietti viikonlopun rennosti täällä sodankylässä. Rentoa. Meikä päivysti menemään ja join kahvia. Maito pääs loppumaan niin piti lantrata jogurtilla (voin tässä väliin ilmoittaa, että ei oo kovin viksua.

Käytiin tuossa aamupalalla niin oli mukesi täynnä jotaki vanhoja patuja sotapuvut päällä syömässä puuroa. Yhdellä jätkällä oli semmonen viikinkiparta ja siellä se norjaksi jotaki haasteli, vähän niinku se skiggeboi siitä kummelista. Se oli semmonen stereotyyppi jostaki norjalaisesta kalastajasta.

Komppanissa meikä sitten koitti vetää moonwalkkia ja katottiin teinileffoja. Meikä ei tajua, että miksi nämä ginesviikonloput menee aina tämmöseksi spedeilyksi.

Eilen vitutti pikkusen se, kun einari ei runkannut BBssä. Meikä oli lievästi pettynyt. Sitten juttelin yhden humalaisen kanssa puhelimessa ja teki mieli juopotella.

oheen liitän tämän vidion. http://www.youtube.com/watch?v=-g21Dj9gL-o