IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

jeMaanantai 21.07.2008 20:21

Meikä se poisti jo tunnukset galleriasta, vaan pohdiskelin siinä sitten rapuloissani, että oon kuitenki tänne vuodattanut ummet ja lammet niin elämästä kuin mikki hiiristä ja muista pelleistä, niin tulin siihen tulokseen, että on kai ne kuitenni jossakin mielessä ihan säilyttämisen arvoisia tuotoksia (vaikkakin suurimmaksi osaksi päättömiä ja mauttomia)

Pakko kertoa viikonlopusta sen verran, että tuli aiheutettua taas enemmän tai vähemmän vaaratilanteita ja paheennusta (varsinkin lauantaina, mutta osittain myös perjantaina)

Lauantaina nimittäin promillemäärien ollessa aika rakettimaisessa nousussa, alkoi joku 155cm ja 40kg jätkä leijuun meikälle siitä, että se oli hyväksytty lukemaan lakia rolloon, (tai ainakin ilmeisesti)
ihan jees homma sinänsä, siis olen ylpeä puolestanne, mutta tosiasia on silti, että ei se jätkä osannut varmaan edes autosta renkaita vaihtaa.

Miehen pitää silti meikästä osata tehdä miehisiä hommia, kuten vaihtaa renkaita ja kolata pihaa.

Vituttaa semmoset pellet ja mikki hiiret jotka puhuu vitusti työnteosta jne. mutta tosiasiassa eivät osaa tehdä käytännön hommia ollenkaan. "miten tätä ajetaan?" , "kumpaan suuntaan tätä pitää pyörittää?"

Saatana.

Mieluummin juntti kuin semmonen kädetön apina.

Tervehys kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.