IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Blogi

« Uudemmat -

operaatio parta oli ja meniTiistai 27.01.2009 16:41

Kuten yllä, en ole taas joutanut joutavia kirjoitella hetkeen. Nyt sitten olisi vuorossa vaihteeksi välittää tätä varjakkalaista sielunmaisemaa myös teille ummikoille ja kaupunkilaisille. Elämä on ihan hyvä, ei valittamista. Työt kulkee ja reenit myös. Parisuhteen puolella hommat on myös hyvin, sohvalla ei ole tarvinnut nukkua ja alkoholiakin kuluu ihan kohtuuden rajoissa.

Kaikki on siis hyvin.

Korpelan Arppa tuumas, että meikä on junttijudoka kun sen niin napakasti kenttään nakkasin subbarin puolella. Meikällä on kuulemma myös patoutunutta energiaa ja tuomas tuumasi lauantaian että meikä on "SAATANAN VAHVA!!!" yllätyksenä tuli myös monille se, että meikä on painoni puolesta läski (88kg). Lauantaina Jope puristeli kaverin emäntää perseestä ja toinen kaveri kouri ilmeisesti jonkun tissejä tanssilattialla, itse en moiseen alentunut vaan käytin koiraa ulkona joskus viiden aikoihin yöllä. Kyseisestä ei ole muistikuvia ei niin minkäänlaisia.

Sunnuntaina oli sitten krapula löytänyt kostamaan, mikä johtui omasta huolimattomuudesta, en muistanut naamioitua yöllä. Aamulla koitin selvitä elävien kirjoihin kastelemalla tyynyliinan ja vetämällä sen päähäni joka auttoi ainakin tiettyyn pisteeseen. Hienosti hoidettu.

Huomasin juuri, että unohdin mainita lauantaisesta päivästä jolloin käytiin siskonpojan kanssa elokuvissa katsomassa Diskomatoja. Hirveä elokuva.

operaatio partaLauantai 22.11.2008 11:44

Projekti käynnissä ja sheetana. Normi hommia siis. Työt jatkuu täällä samassa moottoripuljussa vielä ainakin kuun loppuun ja sitten ois tarkoitus jatkaa hommailua vähän sosiaali___alan puitteissa tuolla muhoksen suunnalla. Siitä en uskalla vielä sen enempää alkaa valottamaan, mutta aikansa kutakin.

Kummempia sattumuksia tähän väliin ei osaa oikeen kertoa. Harmittaa kun nykyään kun lähtee tumuttaan sitä tulee niin hirveään jurriin, ettei osaa sitten enää illalla päissään kirjoittaa tänne mitään muistelmia. Tuossa viime viikolla annin piti lähteä tosiaan viiden junalla rovaniemelle, niin ajattelin piristykseksi käydä viemässä sille, baarista tullessani, kanakebabrullan. Omasta mielestä idea oli vielä hyvä siinä puoli neljän pintaa baarista poistuessani, tietysti jos olisi miettinyt asian ihan loppuun, niin oisi voinut päätyä johonkin toiseen päätelmään. Mutta, samapa tuo.

Ens viikon viikonloppuna oiski sitten työpaikan pikkujoulut ja legendaarinen Tammer-turnaus. Tammer-turnaushan periaatteessa tarkoittaa sitä, että jossain vaiheessa veljellinen kisailu ja naljailu meneen nyrkkikopuksi ja Tammer-turnaus alkaa. Oikeastaan turnauksessa itsessään ei lasketa pisteitä ollenkaan eikä siinä periaatteessa ole myöskään mitään alkukarsintoja jne. kaikessa yksinkertaisuudessaan joku lyö jotaki turpaan ja se joku lyö yleensä takaisin. Se kumpi on "taistelun" jälkeen enemmän verissään häviää. Simple as shit.

Anni oli koittanut herättää mua tuossa perjantaina aamulla niin olin todennut, että "älä häiritse minua kun taistelen".


- Varjakan Alkuperäinen

eikai se vaan kohomelo ooTorstai 23.10.2008 12:05

NMJ oli ja meni, illan aikana kerkes tapahtua vaikka ja mitä, yks mies matkusti kengät väärinpäin jalassa ja toinen oli nyrkit pystyssä kun saunaan koitin höynätä. Yhtä piti kyöhäyttää niin että lenkkarit vaan heilahti ja yks sammu jo alkuillasta.

Aamulla yks laulo iron manin instrumentaali-versiota ja yks poti vakavaa rapulaa.

Hienot reissut ja hienot miehet.

Mutta itse asiaan, seurasin eilen mielenkiinnolla televisiosta jotain vaaliväittelyä, siinä pureuduttiin kyllä yhteiskunnan epäkohtiin vähän niinku iskuporakone pureutuu kyrpokkiin tai muihin kipsilevyihin. Keskustelu meni melkein heti inttämiseksi ja lopetin seuraamisen, koska samanlaista kitinää ja läyhäämistä näkee aina kymmeneltä BBssä (paitsi että siellä on myös lesboutta ja alastomuutta, joskus myös seksiä ja tissin nurkkaa).

Itsellä ei ole oikeastaan mitään poliittisia aatteita, mutta kallioparkki on siisti idea. Vois poistaa autot keskustasta ja teitä ei tarvis ja sitten teiden tilalle vois tehdä lisää kauppoja ja asuintaloja ja baareja (jopa bordelleja). Olishan se hienoa kun ei vois keskustassakaan enää kävellä.

Sabaton on muuten kans ihan jees.

vitun mulkutTorstai 16.10.2008 19:16

Vittu en ole missään pk-seudun vaalipiirissä niin vittu ei kiinnosta teidän ajatuksenne ratikoiden kulkevuudesta tia mistään muustakaan liirumlaarumista. Oulussa ei ole raitiovaunuja eikä alkoholiongelmia, alkoholi maistuu.

Jättäkää minut rauhaan, en aio äänestää teitä.

T: aakkonen

countdown to NMJKeskiviikko 15.10.2008 20:23

On sitä ilmoja pidellyt,

Ei oo joutanu kirjoittelemaan tännekkään kun on ollu niin paljon töitä ja toisekseen kun on ollut niin päessään. Enemmän toista ja vähemmän toista. Siitäpä sitten jokainen itsekseen pohtii mikä on ns. sekoitussuhde kyseisillä asiolla ja tapahtumilla.

Viime viikonloppuna tuli uhkailtua kahta poikaa (tai miehen alkua) väkivallalla kun eivät tajunneet tervehtiä kun isäntä tuli pirttiin ja pitäjään. Tanskanen fiksusti komppas ja ruokki meikän hulluutta.

Se on mielenkiintoista kun on tuon jopen kanssa ottanut tenttua, niin aakkonen on aina heräillyt pimeästä nurkastaan ja ottanut valtaansa muuten niin fiksun ja filmaattisen Arttu Eemilin.
Aakkonen on meikän pimeä matkustaja, aakkonen loppupeleissä vaikuttaa kaikkeen mitä teen ja miten toimin (PÄISSÄÄN). Selvinpäin ei ole mitään ongelmia pitää tätä kyseistä herrasmiestä kurissa, mutta sitten kun mennään yli promillerajojen ja törken rattijuopumuksen huipun niin alkaa yleensä sattumaan ja tapahtumaan.

Mitään fyysistä en ole siis tehnyt, mutta silti välillä joutuu häpeämään kun sitä käyttäytyy päissään niinku meritulliraitin brittihuligaani tai pohojaalainen juntti. Minkäpä sille mahtaa.

Ajattelin sitä vaan vähän valottaa, että vuosi tuli taas plakkariin ja selkä alkaa vihoitteleen niinku ikämiehillä yleensä, mutta myös sitä, että perjantaina on NMJ vol 3.

Kysyjille tiedoksi niin NMJ (lyhenne Nassen meren juhannuksesta, jota yleensä juhlitaan minä tahansa muuna päivänä kuin itse juhannuksena) on seesteisyyden ja läheisyyden massafestivaali, joissa eritteitä jaetaan ja alkoholia kumotaan (ei pelkästään lusikkamitoilla vaan ihan reilusti pullon suulta) , oulunsalon kuvakauniissa maisemissa. Viimeksi ilta oli niin onnistunut, että viimeisetkin matkaajat laskivat rauhassa yöpuulle jo ennen kello yhtä yöllä.

Sammumisella ei siis ollut mitään osuutta asian kanssa.

Allekirjoittanut koitti myös korjata sähkögrilliä sijoittamalla sen kuusiaitaan kukkaruukkujen kera. Sivustakatsojat sen jälkeen sijoittivat asennusmiehen pois kuistilta kaiteen yli. Tästä muistona ruvet olkapäässä ja kyynärpäässä.

Jälkeenpäin ajateltuna, voin todeta olevani erittäin hieno ihminen.

Eipä tässä oikeastaan kummempia keksi kertoa, kuvamateriaali edelliseltä reissulta oli aika julkaisukelvotonta, poislukien ensimmäisenä otetun ryhmäkuvan jossa ei näkynyt yhtään sukupuolielinta (ainostaan yks karvainen ja paljas miehen perse), joten tulevalta reissulta niitä on myös turha odottaa.

Talvea odotellessa

varjakan alkuperäinen Arttu Eemil Vahera

Vara osa hommiaTiistai 02.09.2008 19:04

meikä on niinku päällikön kisällinä näissä hommissa.

Ihan rentoa katella mäntiä ja kaasareita päivät ja jutella asiakkaille niistä mukavia niinku tietäsinki niistä jotain.

"joo jos laittaa niillä 2mm renkailla niin miten se sitten ottaa?"
"nojoo, kyllähän se tietty kannattaa aina 2mm laittaa ihmeessä.. en minä kyllä näistä niin tarkalleen tiedä"
"joo mutta sanovat tuolla huollossa että se ei toimi sitten ollenkaan"
"joo niin sehän siinä tietty on että ne ei sitten toimi."

"no kannattaako sitä sitten laittaa?"
"ehottomasti ei."
"mutta etkö äsken sanonut että kannattaa?"
"ootappa mun pitää tarkistaa tämä tuolta varaosaohjelmasta...
joo.. tuossa se ohjelma sanoo, että ei sitä kannata laittaa"

"no tiiätkö oikeasti mitään näistä"
"joo tiiän on meikä näitten kanssa pennusta asti perkannu"
"mutta alussahan sanoit, että et tiedä näistä tarkalleen oikeen mitään"
"joo niin siis, en tarkalleen tiedäkkää mutta kyllä meikä tietää että kannattaa ne 2mm laittaa varalta"

"mitä vittua. meen T.Hirvoselle"
"asia selvä, kiitos ja kuulemiin"

"mitä teille saisi olla?"
"Ei mitään, meen T.Hirvoselle"

Tuommosta se on.

jeMaanantai 21.07.2008 20:21

Meikä se poisti jo tunnukset galleriasta, vaan pohdiskelin siinä sitten rapuloissani, että oon kuitenki tänne vuodattanut ummet ja lammet niin elämästä kuin mikki hiiristä ja muista pelleistä, niin tulin siihen tulokseen, että on kai ne kuitenni jossakin mielessä ihan säilyttämisen arvoisia tuotoksia (vaikkakin suurimmaksi osaksi päättömiä ja mauttomia)

Pakko kertoa viikonlopusta sen verran, että tuli aiheutettua taas enemmän tai vähemmän vaaratilanteita ja paheennusta (varsinkin lauantaina, mutta osittain myös perjantaina)

Lauantaina nimittäin promillemäärien ollessa aika rakettimaisessa nousussa, alkoi joku 155cm ja 40kg jätkä leijuun meikälle siitä, että se oli hyväksytty lukemaan lakia rolloon, (tai ainakin ilmeisesti)
ihan jees homma sinänsä, siis olen ylpeä puolestanne, mutta tosiasia on silti, että ei se jätkä osannut varmaan edes autosta renkaita vaihtaa.

Miehen pitää silti meikästä osata tehdä miehisiä hommia, kuten vaihtaa renkaita ja kolata pihaa.

Vituttaa semmoset pellet ja mikki hiiret jotka puhuu vitusti työnteosta jne. mutta tosiasiassa eivät osaa tehdä käytännön hommia ollenkaan. "miten tätä ajetaan?" , "kumpaan suuntaan tätä pitää pyörittää?"

Saatana.

Mieluummin juntti kuin semmonen kädetön apina.

Tervehys kaikille.

töistä kai se johtuupiLauantai 28.06.2008 13:10

tai ainakin luulisin niin,

Myyntihommat on kyllä aika rankkoja henkisesti ja fyysisesti. Oon huomannut, että persoona muuttuu heti kun lähtee kauppaamaan jollekkin jotain, sitä jotenkin herättää itsessä sen lipevän puolen ja ryhtikin korjaantuu heti muutamalla asteella.

Oon ruohonleikkureiden myymisestä tehnyt niin järkkyä rutiinia, että se menee vaikka unissaan.
Mystery metodin olen huomannut toimivan myös tässäkin asiassa.

Asiakasta lähestyttäessä ei pidä pitää turhaa ääntä tai mekkalointia, myös huutamista on hyvä välttää. Hyvä taktiikka on tulla vähän kuin tutkan alapuolelta, muka mennä keräilemään roskia myytävän tuotteen läheisyydestä ja aloitettava keskustelu vaarattomasti tokaisemalla "ON SE ILMOJA PIDELLYT" , asiakkaan vastattua on kurottava välimatka umpeen ja aloitettava pistävä tuijotus.

Toisin kun eläimen kanssa, katsekontaktia ei pidä välttää.

Myyntipuheiden ja tuotteen esittelyn kanssa on hyvä heittää jokin naseva vitsi jonka jälkeen siirrytään jo ehdotteluvaiheeseen tyyliin, "siitä voi vielä hinnasta sen vitosen pudottaa, laittaa öljyt mukaan ja kantaa autoon. Tämän kun ostat niin tiedät, että on hyvä kampe"

tässä vois mietteitä laittaa kunhan kiire helpottaa.

en tiiä teistä, Torstai 22.05.2008 23:32

mutta itehän syön sipsiä. Tämä on kolmas kerta kun rupean kirjoittamaan tätä, jostain syystä tämä tietokone koittaa kokoajan vastustella. Voi olla, että kohta on isän hieno tietokone pihalla tuulettumassa. Sen verta hurja on luontoni mun.

Tuli vaan tänään kotimatkalla semmonen olo, että vois vetästä vaikka pussin sipsiä yheltä istumalta.
Olin tuossa tosiaan pari päivää saikulla ja huomasin, että niin virtaviivaista miestä kuin minä, ei ole tehty joutenoloon (en tiiä onko tuo yhdyssana niin kirjoitin varalta yhteen) aika ei kulunut nimittäin ei millään. Lueskelin kirjaa ja jotaki koitin jumpata vaan eihän tuosta tullu mitään.

Tänään oli mahtavaa olla töissä. Oli niin mahtavaa että tein tuplavuoron hyvää hyvyyttäni.
Lauantaina on ilmeisesti jotku pihatalkoot joissa on juomatarjoilu, mikä on ihan hyvä, koska kuka nyt kuivin suin töitä tekis. En minä ainakaan.

Nyt vähään aikaan ei oikeastaan ole sattunut mitään kummempaa, paitsi että joku turkkilainen löi meikää turpaan kaarlessa jostain sattuneesta syystä. Samapa tuo. Kukapa nyt ei Billy Idolia haluaisi lyödä.

Välillä toivon olevani rauhallisempi, niin ihmiset ehkä ottais meikät vakavasti. Toisaalta helpompi ehkä olla hurja.

___&

vitusti metässä!Lauantai 17.05.2008 02:00

Vitusti mönkijällä metässä!

MEikä on oikeasti ihan liekeissä.

Otin töistä mönkijän lainaan ja kävin kattoon kumpi taittuu, mies vai kone ja tasapeleihin päästiin. Telasarja alla niin pääsi mistä halus. Kävin montuilla painaan niinku vanha panzer commanderi tekemässä tiukkoja manuuvereita ja revittelemässä. Kamppeet haisee ihan katkulta ja muutenki paikat on pumpissa. Oli kyllä niin miehistä, että vois kruunata päivän pieksämällä vaimon ja nakkaamalla pennut kartanolle tuulettumaan, toisaalta ihan hyvä, etten omista kumpiakaan. Että tuuoota.

Kämpän tyhjennnys oli myös aika onnistunut projekti. Isokatu 73b asunto 17 on tyhjillään ja avaimet on luovutettu.

Pakko palata vielä ensimmäiseen aiheeseen ja todeta. Vittu että vitun iso mönkijä on vitun mahtava laitos. Jos meikällä ei olis jo valmiiksi niin iso temmi, niin voisin kuvitella, että se ois tässä tilassa melko massiivinen. Eli ei uutta länsirintamalla.

Ehtoota kaikille.
« Uudemmat -