IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

isosyöte.Maanantai 14.04.2008 17:02

käytiin tosiaan työporukan kanssa isolla syötteellä vähän hiihtelemässä ja patikoimassa.
Oli oikeen rattoisaa ja ilmat oli hyvät. Iltaa vietettiin myös saunoen ja luonnosta nauttien. Ilmeet kotimatkalla oli hieman haikeat, mutta kaikki olivat saaneet reissusta silti positiivista energiaa.

Luonto on ihmeellinen.

PS: tarina on fiktiota.

jeePerjantai 04.04.2008 21:22

oksasilppuri 2 - työntekijät 0

Yhden oksasilppurin takia on pari kättä jo paketissa. Yks käsistä on kiinni omassa kropassa, toinen tuon työkaverin. Oksasilppuri for the win.

PS: kädet on silti kiinni ruumiissa, että ei tässä mitään sen vakavampaa.

PPS: oma tietokone paskana

hopat ja rollit.Tiistai 01.04.2008 21:29

tänään ois luvassa painihommia tässä tunnin kuluttua.
Toivottavasti luvassa yhtä rankkaa miehistä läheisyyttä kuin viime torstaina jolloin väännettiin kättä ja jalkaa 3h putkeen (eli straight up)

Tänään oli töissä ihan rentoa, vaikka välillä vituttiki. Trukilla ajaminen loppupeleissä aika rentoa hommaa, vaikka kokoajan onki semmonen lievä kusi sukassa kun nostelee semmosia 15 tontun mönkijöitä ja muita halpoja leikkikaluja. Eikai siinä oo muuten mitään, mutta pitää tehdä aina ennen yhtä laatikon siirtoa semmoset 30min maastontiedustelua ja pistää mieleen kaikki epätasaudet yms. ettei sitten käy sillain, että huomaa sieltä kopista kuinka se laatikko sitten tottelee fysiikanlakeja ja putoaa niiltä piikeiltä. Sitten noudetaanki jo seuraavaa lakia, rangaistus rikoksen mukaan.

Oispa tänään hyvät reenit.

it's just a questionTiistai 25.03.2008 17:55

Catch a predatorissa lepposia velikultia.

Yks kysy 14v tytöltä netissä että "could I rape you anally"

Aina niin coolin Chris Hansenin ristikuulustellessa miestä moisesta,

sankari totesi kylmästi "it's just a question"


Fuck you Im a Bear

jatkojen jatkot.Sunnuntai 16.03.2008 21:43

Joo, heräsin tänään tosiaan nassen sohvalta. Oli ihan kovat jatkot, pelattiin fight nightia johonki puoli seittämään aamulla ja laitettiin sitten kuorsaamaan. Heräsin joskus tunnin nukkumisen jälkeen ja piti hetki miettiä että missähän sitä ollaan. Jeh

Vaan jos meillä oli menoa niin vielä enemmän sitä oli ollut yläkerrassa. Ncen kanssa siinä aamulla otettiin kahvista huikkaa kun alko kuulua rymyämistä sieltä rappukäytävästä. Joku asukas siellä sanaili joidenki ensihoitajien kanssa, sanoi, että fasistit ei saa tulla sen ovelle koputtaan ja että "minulla on vain yksi laki ja se on jumalani" jne.

Sitten kun ensihoitajat (tai jotku, en tiiä) koitti saada sitä asukasta mukaan alkoi tapahtumaan.
Mentiin siihen kytikselle siihen oven maastoon ja vakoiltiin vuorotellen ovisilmästä mitä tapahtui. Alkoi kuulua käskytystä mm. "RAUHOITU! laita se puukko pois!" käskytys ei toiminut ja sitten alko painit. Hirveä ryminä vaan kuului kun tyhjät kaljapullot (oletettavasti kaljapullot) kilisi siellä. Jossain vaiheessa pihaan oli pamahtanut pari poliisiautoa ja skoudet sai sen riehujan sitten taltutettua.

Matkalla pihalle se raudoissa ollut mies huusi että "kengät mukaan naapurit, ja raamattu! Peace to all you motherfuckers" :D

Heinäpää on mielentila.

Joku ukko sitten lähti vissiin paareilla sieltä pois tai ainakin näin me pääteltiin.

Vois selailla nettikalevaa, että mitä sitä on sattunut.

pizzajatkot nassellaSunnuntai 16.03.2008 08:21

Saatans Fittan!

Perkele, pelattiin nassen kanssa vähän fight nightia, otteluista 85% loppui diskaukseen eli puhdasta oli.

Oltiin kaarlessa vähän juomassa ja meikällä oli laukussa sangriaa, sangriat juotiin pihalla ja nasse kävi saatilla vaan selvis puhumalla. Meikä osti jostian syystä pizzeriasta kaks pizzaa kerralla (intuitio) ja annoin nasselle toisen kun se selvis huudeille sormet jäissä.

No me siellä eessä kärkyttii että oisko mitään jatkohommia vaan yks jukkis (HOMO) oli kerenny mennä nukkuun niin sinne ei voinu mennä kattoo jasso laamasta youtubesta eikä syömään pizzaa niin tultiin sitten tänne. Meikä asuu tuossa naapurissa, vaan oon valmiiksi bokserit jalassa ja... PÄISSÄÄN niin en jaksa mennä kämpille, meen tuonne sohvalle ottaan asioista selvää.

Jos tämä jää viimeiseksi kirjoituksekseni, niin nassella oli jotain tekemistä katoamiseni kanssa. Nassen oikea nimi on Jani Rautio ja se asuu heinäpäässä. Tunnistaa esim parrasta ja naamasta.

täältä tähän, toivotti arttu eemil vahera.

PS: että tuota, jos on jotain asiaa koskien hengissä olemistani niin voi soittaa myös numeroon 0503545481


pps: oon melko varmasti hengissä vielä huomennaki, voi silti soittaa.


PPPS: haistakaa paska

PPPPS: kuvassa on nasse (jos tämä vitun paska toimii?)

JooLauantai 15.03.2008 02:04

Sain tosiaan nyt ne kuvat sieltä reissusta tähän koneelle, ja voin sanoa, että jos se karaoke kuulosti pahalta siitä kameran kaiuttimesta, niin se oli varmaan 10x pahempi kun sen katto ihan kunnon seteistä :D

No joillekki annostellaan se laulutaito suoraan pullosta ja joillaki se menee ns. sivu suun.

Aivan sama, en oo koskaan edes halunnut osata laulaa.

Laitan nyt kuiten sen linkin tähän näkyville, että näin.


http://www.facebook.com/video/video.php?v=22635197808PS: tiedän olevani paras.

pidin taukoa.Torstai 13.03.2008 22:34

Joo ja näin,

Nyt ollaan täällä suomessa turvallisesti jo toista päivää. Reissun loppu oli ihan normaali, harmittaa kun ei käyty Jean from parisin hiussalongissa eikä gay steam bathissa, vaan jäipähän jotain seuraavaan kertaan.

Jännästi huomas kuinka hiipi semmonen perusvitutus päälle heti kun nousi koneesta loskaiseen suomeen. Oulunsalon lentokentällä kun jonotettiin matkalaukkuja niin alko heti vituttaan ihan SAATANASTI, kun siinä hihnalla törötti jotaki emäntiä lapsiensa kanssa. Tietysti siinä saa seisoa ja jonottaa laukkua, ei siinä mitään, mutta niillä naisilla oli miehet siinä hihnalla ottamassa niitä laukkuja eli periaatteessa ne akat ja ne penikat (välillä on pakko sanoa asiat siten miten ne on) oli siinä vaan muurina.

Koitin sitten varovasti sieltä takaa ottaa siskonpojan rattaita ja satuin epähuomiossa hipaisemaan (ja se ei todellakaan ollut mitään muuta, kuin sievä hipaisu) yhden permanenttiämmän olkapäätä, kun helvetti repes. Se eukko katto meikää siihen tyyliin, kuin olisin koittanut tappaa sitä ja voivotteli ja hieroi olkapäätään. Filmausta.

Tilanne helpottui kun sain laukut ja huomasin kotona, että tullissa ei ollu rokotettu meikän vino-varastoja. Viikonloppuna vois tehdä sangriaa.

Mutta niin, tänään oli töissä ja oli aika helppoja rasteja. Piti ajella rukkia ja tehdä miesten__hommia.

Ette te naiset ymmärrä.

PS: Kuvia reissusta tulee kunhan saan selitettyä siskolle, miten kuvia poltetaan levylle.

saatana safarillaLauantai 08.03.2008 23:17

Taalla sita ollaan sivistyksen kehdossa, gran canarialla siskon ja aitteen kanssa.

Kovaa on ollut meno, meikaa on luultu ruotsalaiseksi ja oon laulanu karaokessa Titaniccia, PERKELE.
Eilen oltiin tosiaan vahan keitolla niin perkeleen baarimikot ei tajua, etta jos tilaa yhden kaljan niin haluaa myos yhden kaljan.

Eilen kavin nimittain tilaan pienessa sievassa olutta niin antoivat kaks olutta, shotin ja drinkin. Ajattelin etta sama juoda nama pois vaan kun menin tilaan niin sama paska vaan toistui. Meika ajattelin, etta jos sama ruljanssi jatkuu niin meika heraa aamulla jonku pappahomon vieresta (taalla on paljon homoja), lievasti tulistuneena totesin kyypparille loistavalla kielitaidollani, "UNO kalja POR FAVOR saatana!" niin sain kuin sainkin sen yhden kaljan.

Toisaalta pahin oli jo tapahtunut ja alkoholi vei miesta kuin ... nooh.. lasta pulkassa tai passia narussa. Siina tuli sitten parit tanssit vedettya ja muutama baari katsottua.

Kylla taalla meno on kovaa, mutta tosiasia on se, ettei norjalaiset,saksalaiset,ruotsalaiset eika englantilaiset osaa tanssia. Ja tama on totuus.

Tanaan taalla meidan hotellilla on joku Drag Show, joten odotukset on aika korkealla..

Ja niin, kavin tosiaan testaamassa kamelin lahtonopeuksia, voin sanoa, etta oli aika suuri pettymys. 22e siita, etta sai istua kamelin selassa 10min ja haistella paskaa. Mutta maisemat oli ihan siistit. Miinusta tulee myos siita, etta en saanut suudella kamelivauvaa. Paikallinen Manolo huusi "NO NO NO SENOR! only senoritas".. pahempia natsisaantoja, enta ystavallani Jukka-Matilla on kamppansa suhteen.. Etta tuota..

Taalla vino on halpaa mutta naiset karvaisia. Ja taalla ei ole suuria eika pienia rintoja, pelkastaan pitkia tisseja tai sitten paahtuneita rusinoita.

deus e fiel, ciao

ja jos..Tiistai 19.02.2008 15:08

On jotain tarvetta tulla ostaan esim variaattorihihnoja niin kyllä löytyy.
Laitetaan ensalkuun bombardierin 166 rypyläistä ja kylkiäiseksi partnerin 382 moottori_saha.

Saatavilla myös kuulosuojaimia joissa FM-radioa sisäänrakennettuna. Että ei muuta ku katotaan oikeen tiukka tarjous ja sähköpostilla kuvia.

Meikä on kehittymässä myyjäksi, että ei muuta kuin lisää paskaa housuun.

Ystävällisesti teitä palveli Arttu Eemil Vahera.

Kiitos ja Hei Hei