IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

eiliset setitSunnuntai 30.12.2007 18:04

noniin,

Heinäpään majatalo majoitti taas pari vorttumin kollia eli näitä utajärven vanhoja kettuja.
Itse piti olla evakossa sohvalla kun pojat oli päättänyt mennä nukkumaan MINUN sänkyyn. Aivan sama.

Ilta oli mitä ratkiriemukkain, se ei sisältänyt muuta kuin paheennusta, uimakoulutusta rapakossa sekä päällekarkauksia.

Ystäviään nyt ei voi valita, väitti ne mikki hiiret mitä tahansa.

SIMO HÄYHÄ ja vorttumin kolliLauantai 22.12.2007 17:00

Kova meno,

Eilen olin tosiaan tuossa baarin puolella. Mukana oli niin tupea kuin jopea, ns. jätkät kehissä.

Meillä oli loppusota loppunut niin lomakyydit lähti sodankylästä vasta neljältä, mikä tarkoitti sitä, että meikä oli oulussa vasta jossain yhdeksän kulmilla. Se ei miestä hidastanut, vaan tupen olin nakittanut ostaan meikällä olutta valmiiksi, että tilanne voitaisiin pistää päälle heti sillon ysiltä.

Noniin, otin sitten olutta mieheen ihan viksuissa merkeissä, kun taas samaan aikaan toisaalla Jope alias KOLLI alias utajärven PUA oli ottanut härkää todellakin sarvista kiinni ja aloittanut viinapirun selättämisen ihan asenteella. Junamatkalla UTAHISTA ouluun oli uponnut 6päkki ja kaverin kämpillä toinen mokoma, siihen kun vielä laskettiin baarissa otetut paukut ja pilsnerit päästiin jo varsin miehisiin lukemiin, ja miehen kunto oli jo varsin kova, kun hänet onnelassa tapasin.

Tanskasen kanssa ei paljoa paskaa jauhettu vaan mentiin suoraan asiaan, puheeksi tuli jo lähes legendaksi muodostunut SIMO HÄYHÄ (ainoa mies joka on koskaan ylennetty alikersantista vänrikiksi) ja kuvitteellisten vihollisten tähtäileminen kuvitteellisella aseella.

Kauan emme ehtineet tätäkään harrastaa silla JOPEN kaverilla oli tullut erimielisyyksiä jonkun toisen miehen kanssa ja tästä johtuen Onnelan portsari koitti vääntää jopelta THUG-JITSU-liikkeillä kättä poikki ja ohjasi miehen pihalle. Jope kyseenalaisti onnelan työntekijöiden seksuaalisen suuntautumisen ja aiheuttivat vielä kylillä paheennusta jonka jälkeen (omien puheiden mukaan) olivat lähteneet oikaisemaan junaradan yli kohti majoitus-aluetta. Tällä reissulla JOpe oli sitten pannuttanut ja rikkonut kätensä ja polvensa.

Aika velikulta.

Itsehän näin vielä kotimatkalla PESTIN mikkoa ja arttua ja jotain kolmatta tyyppiä joille kerroin SIMO HÄYHÄn urotöistä.

Hieno mies on tämä.

PS: itehän en ollu etes kovasti päissään. Onneksi jope ja veke edusti meikänki edestä..

PPS: SIMO HÄYHÄ

Kuumeessa houreiltua pt. 2Tiistai 11.12.2007 13:12

Vittu täällä oli kylmä kun heräsin. Tuli aamulla joku kloppi mittaamaan kuumetta meikältä. Olin kuulemma sille päivitellyt suureen ääneen sitä tosiasiaa, että en ollut tehnyt päivääkään töitä ja olin silti saanut veronpalautuksia. Olin sitten koittanut tivata mistä moinen johtuu, mutta jäänyt ilman vastausta.

Otin sitten päivemmällä vähän lepoa, niin näin unta jostain lyhyestä tytöstä joka sitten piti jotain saarnaa jossain kirkossa missä kuuntelijoina oli pelkkiä mallinukkeja. Pakenin paikalta ja heräsin jostain tunnelista missä seilasin sängyllä. Ainoa asia mikä mua siellä paskaisessa ja saastaisessa tunnelissa otti pattiin, oli se tosiasia, että meikällä oli unohtunut varusmieskortti toisen takin taskuun enkä saanut varusmiesalennusta(?!)

siitä vaan rohkeasti analysoimaan sedän unia.

Kuumeessa houreiltua pt. 1Tiistai 11.12.2007 02:10

Sain siskolta lahjaksi tuommoisen kirjan kuin elämän ohjeet. Eli suht kevyttä lukemista näin kuumeen paranteluun, not. Kerkesin ehkä kaks kappaletta lukea niin lähdin jo semmoiselle henkiselle vaellukselle omaan psyykkeeseen ja aloin pohtimaan omaa elämää ihan yleisesti. Siis tietysti tuon kirjan on varmaan tarkoituskin herättää tuommoisia tuntemuksia, mutta kuinka vahvasti niin sitä en osaa sanoa. Meikällä oli lähteä taju, mm.

Siinä kirjassa oli eritelty semmoisia ihmistyyppejä mitkä yleensä menettää elämässä (noin niinku elämisen ja kokemisen kannalta eniten) eniten. Yks niistä oli etäältä elävä, siis sellainen tyyppi joka elää omaa elämäänsä vähän niinkuin etäältä, ei ota riskejä ei rakastu rekkamieheen, vaan pikemminkin haaveilee, tyyliin "vähän ois ollut mahtavaa jos oisin sanonut tuolle noin ja sitten oisin mennyt sen kanssa treffeille...". Meikä voi kyllä sanoa, että syyllistyn itse moiseen, mutta ehkä se johtuu siitä, että kun ihailee ihmisiä kaukaa (nyt ei ole kyse kyttäämisestä/ahdistelusta, meikällä on niistä jo käräjillä ihan tarpeeksi puhuttavaa.. :D__\._| ) niin niistä voi kuvitella kaikenlaista, ja niistä tavallaan tulee siellä omassa ajatusmaailmassa täydellisiä, haisi niiden henki sitten oikeassa elämässä kuinka pahalta tahansa.

Meikä ei enää muissta mista aloitin, täällä on kuitenki aika kylmä täällä meikän kämpässä, mutta silti hikoiluttaa. Ruoka on hyvää, joten eiköhän täällä pärjätä. Hauskaa loppusotaa. Terveisin FeverBoy85

Tutulla turffillaMaanantai 10.12.2007 19:01

Meikä ei ois ihan heti uskonut, että tänne päätyisin vielä. Meikä kirjoittelee tätä viestiä kännykällä täältä varuskuntasairaalan osastolta. Hieno paikka. Meikällä oli viikonloppuna vähän juhlan tynkää ihan yli-ihmisyyteni johdosta. Sain päätökseen erään projektin, missä minulla kului noin 5 vuotta elämästäni, samapa tuo. Meno oli siis viikonloppuna rajua, mutta osasin silti jostain syystä käyttäytyä ihmisiksi. Kukaan ei esimerkiksi virtsannut missään julkisella paikalla minkään ravitsemusliikkeen ikkunaan, eikä kenenkään nimeltämainitsemattoman varusmiehen päälle.

Jostain syystä meikällä oli sunnuntaina herätessä kuitenkin sellainen olo, kuin olisin kiskonut tulilientä kaksin käsin koko viikonlopun. Pollaa kivisti ja suussa maistui siltä, kuin sinne olisi lauennut hevonen (en tiedä miltä se maistuu kokemuksesta). Mutta eniveis, tein kuten jokainen itseään kunnioittava 22v suoraselkäinen suomalainen mies, eli soitin äiteelle.

Kotiin päästyäni alkoi kuulustelu "sitä ollaan kuitenki taas juoksenneltu ilman vaatteita ja esitelty mulkkua kaikelle kansaa" ajattelin, että kyllä meidän äiti omansa tuntee. En sitten jaksanut lähteä oyssiin hakemaan matkustuskieltoa niin tulin suoraan tänne osastolle. Menee se loppusota täälläkin.

tanskanen auton kyytissä piste aviSunnuntai 02.12.2007 06:41

Tanskanen tosiaan pääsi polliisien kyytiin.

Kaikkihan alkoi siitä kun oltiin rauhassa meikän kämpillä juomassa, kera poikien.
Aluksi mentiin kaarleen, jossa meininki kuitenni oli aika nollissa. Otettiin siitä olutta mieheen ja lähettiin sitten onnelaan. Siellä meikä törmäs vahingossa naisiin ja pojat joi wiinaa. Hyvä reissu tiijossa siis.


ulos päästyämme mentiin ninween jossa tilattiin ruokia. Jonnelle tuli sitten jostain syystä tarve virtsata, jonka mies toimitti ninwen nurkalle, jota skoudet (paskalakit, poliisit, rakkaalla lapsella on monta nimeä) ei arvostanut ja anto jonnelle sakkoja julkisella paikalla virtsauksesta/ulostuksesta ja muiden terveyden vaarantamisesta. Kova meno.


Päästiin sitten meille, tai ainakin ovelle asti. Ja jostain syystä joku kusi jonkun lahkeille.

KRAPULA-EDIT: Kaarlessa tosiaan törmättiin johonki vanhaan patuun joka osas laulaa sillain että sen ääni vibras. Se oli hc.

Ja sitten täällä meidän kämpillä oli myös tuossa ennen viittä pientä painia. Löin tanskasen jonnea jostain syystä kapustalla päähän?

Ei kummempia.,

vempan päivilläTiistai 27.11.2007 21:46

Vittujee, lähettiin neljältä aamulla pommittaan kohti kajaania.

Käytiin mm. metsässä leikkimässä joillaki tyhjillä koreilla ja purkamassa pommia joillaki naruilla ja pulloilla. Loppuhuipennuksena osa meistä sokeutui ja osalta meni käsistä työkyky ja meidän piti rakentaa vammaisina paarit ja evakuoida yks pahasti vammautunut tuominen sairaalaan (joka sijaitsi jossain puiden keskellä).

Kaikkien näiden pelien piti muka vahvistaa jotain tiimihenkeä yms. mutta meikällä ainaki vaan kasvo vitutus kun piti seistä hangessa ilman hanskoja.

Tyhjä arpa koko paska. Hienoja nämä sotaväen hommat.

lähti vähän lapasesta..Maanantai 19.11.2007 09:56

Tekis mieli ampua itseä päähän.

Olen aloittanut tämän tilityksen useaan otteeseen ja huomannut, että jokainen sepostus päättyy tuohon edellä mainitsemaani asiaan. Nyt on kyllä niin paha GC-morkkis, että kyseisen asian suorittaminen ei ole kovin kaukana.

Mikä siinä on kun ei osaa koskaan käyttäytyä ja jos rahaa jostain syystä on, niin tuntuu sen polttavan housuun reiän (tai tässä tapauksessa pankkitilille).

Viikonloppuna näin mm. humalaisen papin ja vittuilin puhelimessa 020202-numerosta tavoitettavalle henkilölle, syytä nyt en muista.

Elämä on pilalla ja kaikki on paskaa.

Tekis mieli ampua itseä päähän.

Onni on silti misfitsin paita.

sekava meno jatkuuSunnuntai 11.11.2007 17:53

Tultiin tänne isän bileisiin. Meikällä vieläki vähän rapulan poikanen kehissä. Menin sitten saunaan istuun siskonpoikien kanssa. Tuli yhtäkkiä semmonen olo, että "mitä vittua" , oli jotenki niin epätodellinen olo, kun istuin siellä lauteilla kahden kääpiön kanssa heittämässä löylyä.

Pojilla oli jotku omat jutut mihin en päässyt sitten sisään. Laulettiin me siellä myös misfitsiä. Tulee vielä kovia miehiä niistä pojista, suorittajia ja suunnannäyttäjiä, suoraselkäisiä vanhan kaliiberin jannuja.. sotaväen miehiä.

Sitten vittu, että syö miestä tuo facebookin vampyyritaistelu-juttu. Meikällä on siinä joku sankari jolla pitäs muka pistää virtuaalisesti kavereiden virtuaalisia vampyyreja ja zombeja nippuun, vaan tuntuu vähän siltä että on koko ukko pelkkää puhetta. Sen tappelusta ei tuu lasta eikä paskaa.

Meikä voi vissiin päivässä hyökätä joku kuus kertaa ja en oo oikeen saanu tuloksia näkymään. Pitää jotaki amatöörejä kurmottaa kun ei muille pärjään. About sama ku meikä menis jonnekki tarhan pihalle pitään fight clubia.

EI mitään uutta auringon alla

onnea isäSunnuntai 11.11.2007 13:18

Jeh, mahtava herätä uuteen päivään kun vieressä makaa joku lääkintämies joka haisee hirveälle oksennukselle ja joka puhaltais varmaan vieläkin laittomia lukemia jos sille joku poliisimies pistäis pillin suuhun.

Eilisestä merkinnästä tulee hyvin selväksi, mitä sitä eilen tuli tolskattua.
Tänään on kanjoni. GC-jätkät lähti jo Utahiin meikä täällä heräilee vielä.
Tanskasella oli kulma mustana kun Vellu löi sitä nyrkillä ottaan.

Miksi sitä pitää olla aina niin hulluna päissään?