IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

vempan päivilläTiistai 27.11.2007 21:46

Vittujee, lähettiin neljältä aamulla pommittaan kohti kajaania.

Käytiin mm. metsässä leikkimässä joillaki tyhjillä koreilla ja purkamassa pommia joillaki naruilla ja pulloilla. Loppuhuipennuksena osa meistä sokeutui ja osalta meni käsistä työkyky ja meidän piti rakentaa vammaisina paarit ja evakuoida yks pahasti vammautunut tuominen sairaalaan (joka sijaitsi jossain puiden keskellä).

Kaikkien näiden pelien piti muka vahvistaa jotain tiimihenkeä yms. mutta meikällä ainaki vaan kasvo vitutus kun piti seistä hangessa ilman hanskoja.

Tyhjä arpa koko paska. Hienoja nämä sotaväen hommat.

lähti vähän lapasesta..Maanantai 19.11.2007 09:56

Tekis mieli ampua itseä päähän.

Olen aloittanut tämän tilityksen useaan otteeseen ja huomannut, että jokainen sepostus päättyy tuohon edellä mainitsemaani asiaan. Nyt on kyllä niin paha GC-morkkis, että kyseisen asian suorittaminen ei ole kovin kaukana.

Mikä siinä on kun ei osaa koskaan käyttäytyä ja jos rahaa jostain syystä on, niin tuntuu sen polttavan housuun reiän (tai tässä tapauksessa pankkitilille).

Viikonloppuna näin mm. humalaisen papin ja vittuilin puhelimessa 020202-numerosta tavoitettavalle henkilölle, syytä nyt en muista.

Elämä on pilalla ja kaikki on paskaa.

Tekis mieli ampua itseä päähän.

Onni on silti misfitsin paita.

sekava meno jatkuuSunnuntai 11.11.2007 17:53

Tultiin tänne isän bileisiin. Meikällä vieläki vähän rapulan poikanen kehissä. Menin sitten saunaan istuun siskonpoikien kanssa. Tuli yhtäkkiä semmonen olo, että "mitä vittua" , oli jotenki niin epätodellinen olo, kun istuin siellä lauteilla kahden kääpiön kanssa heittämässä löylyä.

Pojilla oli jotku omat jutut mihin en päässyt sitten sisään. Laulettiin me siellä myös misfitsiä. Tulee vielä kovia miehiä niistä pojista, suorittajia ja suunnannäyttäjiä, suoraselkäisiä vanhan kaliiberin jannuja.. sotaväen miehiä.

Sitten vittu, että syö miestä tuo facebookin vampyyritaistelu-juttu. Meikällä on siinä joku sankari jolla pitäs muka pistää virtuaalisesti kavereiden virtuaalisia vampyyreja ja zombeja nippuun, vaan tuntuu vähän siltä että on koko ukko pelkkää puhetta. Sen tappelusta ei tuu lasta eikä paskaa.

Meikä voi vissiin päivässä hyökätä joku kuus kertaa ja en oo oikeen saanu tuloksia näkymään. Pitää jotaki amatöörejä kurmottaa kun ei muille pärjään. About sama ku meikä menis jonnekki tarhan pihalle pitään fight clubia.

EI mitään uutta auringon alla

onnea isäSunnuntai 11.11.2007 13:18

Jeh, mahtava herätä uuteen päivään kun vieressä makaa joku lääkintämies joka haisee hirveälle oksennukselle ja joka puhaltais varmaan vieläkin laittomia lukemia jos sille joku poliisimies pistäis pillin suuhun.

Eilisestä merkinnästä tulee hyvin selväksi, mitä sitä eilen tuli tolskattua.
Tänään on kanjoni. GC-jätkät lähti jo Utahiin meikä täällä heräilee vielä.
Tanskasella oli kulma mustana kun Vellu löi sitä nyrkillä ottaan.

Miksi sitä pitää olla aina niin hulluna päissään?

päissään juomassa.Sunnuntai 11.11.2007 07:24

Vittu vellu meikän sängyllä makaamassa.avissa juomassa, kännissä varastamassa autossa.

Jonne sanoo, että tupe on hyvä jätkä ja sen veli on kova soittaan SKEBAA! untorokissa, kehissä, naamoissa, päissään nälkäsenä.

En tiiä mistä puhutaan mutta pointti on se, että tutori oli kehissä KOLMESTI, VIIESTI kaarlessa. Siellä heitettiin settiä, kännissä. Joku eukko oli sielä myös (nimeltään ojakosken Maria.) sen kanssa sovittiin, että pidetään semmonen mettässä sijaitseva leiri missä otetaan miehestä mittaa ja katotaan kuka on mies ja kuka hiiri. Paarissa oli kovat menot.

MUTTA, baari jäi kakkoseksi verrattuna siihen mitä tapahtui sen jälkeen. Kaikki alkoi vellusta ja kaikki loppuu velluun. Vellu on ALPHA ja OMEGA, vellu on kaiken alku ja juuri. Vellu ON.

Tuolla se makaa sängyllä ja sekoilee omiaan. Kukaan ei saa puheesta selvää, äksen puhui jotain "kikkelikokkelista". Matkalla tänne baarista koitti varastaa about kymmentä autoa jne. RENTOA on elämän kevät. Painittiin tuossa pihalla myös ja jonnella meni ilmat pihalle. Meikästä se oli hauskaa. Samoin oli hauskaa hakata jonnea päällä käteen. Meikä se rules. :D

ASGDASFGGG

Kahella jätkällä on ainaki hikka täällä, HEY KYLE.

Loppu on lopullinen,

suuria tunteita.Lauantai 10.11.2007 19:01

Jumalauta, eilen oli |--| noin lähellä etten tehnyt elämäni suurinta munausta ja käynyt syömässä Hesburgerissa.

Kaikkihan alkoi siitä kun (takautuma...)

Olin noussut lomakyydistä täällä oulun korvilla poissa (katsottiin autossa kummelia ja joku rajajääkäri nukku meikän olkapäätä vasten) ja hyppäsin nassen urheiluautoon jolla porhallettiin sitten tuonne oulunsalon hoodeille hakemaan meikälle mm. rahaa, olutta, ruokaa ja läppäri. Kotona kävin kyselemässä myös koiralta kuulumisia ja pyytelin anteeksi valmiiksi jo sitä, kun tiesin käyttäytyväni illalla huonosti.

Noniin, mentiin sitten nasselle pelaamaan fight nightia ja nyrkkeilemään päissään, mikä on meikästä ihan hyvä tapa aloitella. Normaalisti ois tietenki oltu tupella juomassa ja pelaamassa, vaan tupe oli saanut avopuolisoltaan porttikiellon niiden yhteiseen kämppään jostain minulle tuntemattomasta syystä, no samapa tuo. Harjoitettiin tupen kanssa sitten pugilismia nassen katsoessa teeveestä die hardia. Iskuja sateli ja vuorollaan kumpikin alistui ja aneli.

Hienoa tämä elämä.

No sitten niin, pojat ei lähtenyt paariin vaan minähän lähdin, ja GC:n poikien kanssa vielä tarkemmin. Meno oli kovaa, Tanskanen koitti pistää mystery methodia käytäntöön huonolla menestyksellä, mikä oli mielestäni ihan hyvä asia, koska siinä se sisu kasvaa.

Kuitenkin, päästään siihen loppuhuipennukseen jossa jostain syystä havahduin hesburgerin jonosta lompakko kädessä, aikomuksenani oli ottaa joku teeveessä mainostettu taco-ateria, mutta onneksi tulin järkiini ja lähdin ravitsemusliikkeestä kuin kuppa töölöstä (sanonta muuten tulee kuulemma jostain siitä, kun töölössä oli joku sairaala ja sitten siellä oli kuppa, tai jotenkin noin se meni. En ole kyllä oikeastaan enää yhtään varma, että oliko se sittenkään noin. Kirjoitan myös tätä tuubaa tänne sulkuihin siksi, että teitä hyvät herra, mikko moilanen, jani pitkänen ja matias säkkinen alkaisi vituttamaan) kebabtowniin tilaamaan normisettiä.

Kebabtownissa oli about samanlainen meininki kuin villissä lännessä, heti kättelyssä päästyäni sisään joku asiakas nakattiin pihalle, koska hän oli alkanut avautumaan ravintelin omistajalle hänen kansalaisuudestaan. Fiksua. Kai se nyt järkikin sanoo, että jos on nälkä ja tilaamassa ruokaa, niin kokille ei kannata haastella. Saatuani rullan menin pihalle nortille jossa minua lähestyi aikaisemmin kesällä mainitsemani homoseksuaali (sama mies jolla oli whitney houston muovipussissa). Keskusteltiin mm. parisuhteista, mies tilitti minulle hänen parisuhteestaan toisen miehen kanssa, heillä oli ollut aikaisemmin illalla riitaa ja tämä kyseinen homoseksuaali ei ollut varma yöpaikastaan. Katsoin viisaimmaksi liueta paikalta.

Ja tosiaan, Sauli ja Tanskanenhan yöpyivät kempeleessä jonkun 30v naisen talossa. Talossa oli myös 10v lapsi (tai ainakin sänky, minulla meni puhelinkeskustelun aikana muutama lause ohi)

On se vaan niin mahtavaa olla päissään.

ps: tuossa se aikaisempi merkintä siitä muovipussimiehestä


pps: paitsi että ei olekaan, se löytyy tuolta jostain kesäkuun kohdalta. Linkitys ei toimi.

kaikki on nähty ja koettuTiistai 30.10.2007 10:36

TJ66, koskaan ei ole ollut näin vähän ja silti tuntuu, että siinäkin on 65 aamua liikaa.

Nyt on oikeasti semmoinen olo, että on tämä jo nähty ja että sama ois olla kotona.
Pitäs käydä poriseen sotilaspastorin kanssa, kun tuntuu vähän siltä, että ei oo koskaan onnellinen tai tyytyväinen mihinkään.

Paskaahan tämä on, totesi arttu aamuistaan.

täältäkään löydä ettimällä mitään.Keskiviikko 24.10.2007 18:48

unimerkinnätKeskiviikko 24.10.2007 13:53

Noniin, eilen otin taas lepoa tuossa JTK:n sohvalla ja tuli nähtyä siistejä unia.

Meikä oli unessa oma itseni, alikersantti vahera, mutta lisäksi mulla oli myös erikoisvoimia. Meikä osas manipuloida maailmankaikkeutta monilla erinlaisilla tavoilla. Meikä mm. osas liikutella asioita ajatukselle ja kaikkea.

Unessa meikällä oli kaverina joku pikkunen poika jolle todistelin voimiani mm. muuttamalla kuminauhan kädessäni semmoseksi verkoksi millä otin jonku ukon lennosta kiinni ja heitin seinään, lentäessään seinään se ukko muuttuki sitten semmoseksi superpalloksi ja jäi pomppimaan. Ei kestänyt kauaakaan kun meikä rupes pyörittään semmosta valotolppaa telekinesialla hirveällä vauhdilla kun se poika jäiki siihen tulilinjalle ja lensi seinään. Poika otti hittiä melko pahasti ja muuttu katkenneeksi pätkäksi jotaki kaapelia. Meikä joutu paniikkiin kun luulin, että se poika oliki kuollut. Otin sen kaapelin käteeni ja pyöritin sitä kädessäni ja yhtäkkiä se muuttuki taas pojaksi ja heräs henkiin.

Sitten lähdettiin jatkaan matkaa pitkin kaupunkia ja meikä muuttu semmoseki jättiläisrotaksi jolla tuli semmoset terät käsistä ja meikä repi asfalttia maasta (jostain tuntemattomasta syystä).
Yhtäkkiä olinki jossaki baarissa ja rupesin iskeen yhtä eukkoa meikän kyvyillä. Sillä naisella oli mukanaan joku puinen hevonen (?) kysyin siltä naiselta, mikä oli sen lempiväri ja muutin sitten sen hevosen vastaamaan kyseistä väriä.

Sitten oltiinki taas jossaki auton kyydissä ja joku nakkas lumipallolla auton ikkunaan. Meikä suht kärttyisenä työnsin pääni auton ikkunasta ja näin Seppo Taalasmaan ja Ismo Laitelan kolaamassa pihaa. Seppo näytti jostain syystä kotiteollisuuden Hynyseltä (?)

Sitten jossaki vaiheessa sitä unta joku äijä ajo polkupyörällä jotaki hullun isoa lumivuorta pitkin alas.

tuli keskusteltuaPerjantai 19.10.2007 21:44

Sairaanhoitajista mm. ja siitä onko ne itsekkäitä kun ne vaatii lisää rahaa yms yms.

Minusta ei. Sairaanhoitajat ja lääkärit on tärkeimpiä työläisiä tällä pallolla.
Jos ihmisen on tarkoitus pelastaa henkiä, niin kyllä se meikästä menee helposti muiden ammattien edelle (pukumiehiä en pidä minään).

Ammattien tärkeydestä myös sen verran että, voiko ammatteja pistää tärkeysjärjestykseen.

AE sanoo:
kyllä meikä mieluummin hukkuis paskaan kuin, että kukaan ei ois töissä jos irtoais käsi.

ei muuta lisättävää.