IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Outo päivä.Perjantai 01.12.2006 01:00

Niin. Aamulla sain kuulla lääkäriltä että sodat on tilapäisesti sodittu. Päättivät lähettää meikät kotiin. En osannut odottaa koko hommaa niin tuli tyhjä olo.

Ei tarvinnut jäädä osastolle vaan pääsin yksikköön, ns. Hyvästelemään aseveljiä. Kova paikka jopa kokeneelle viikatemiehelle.

Tässä ajassa on kuitenkin ehtinyt solmia monenlaisia ystävyyssuhteita joista osa kestää vanhoille päiville asti (osasto doomi). Paljon on tullut koettua. Niin paskoja hommia kuin helmiä keissejä.

Tuntuu oudolta sanoa, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Kuten unelmien varusmiehen palvelus. Te sodankylän juoksuhautojen sankarit jotka luette tätä, niin muistakaa: Älkää huoliko, sillä minä olen teidän kanssanne kaikki aamut, aina varusmiespalveluksenne loppuun saakka. Ilmoitti korpraali Vahera AE

Oulu - sodankyläTorstai 30.11.2006 00:57

Tänään sujui päivä rattoisasti. Heräsin siihen kun kääpiö tuli huppu päässä huutamaan meikälle jotain. Hetken tarkkailtuani huomasin että se olikin artturi kauluri silmillä. Onneksi meikällä ei oo koskaan ketään naisia kylässä (johtuu siitä että olen outo en ruma) kun ne saattais vähän säikähtää tuollaisia tilanteita. Meikälle ne on ihan tuttua kauraa.

Heräämisen jälkeen piti pistää heti vaatteet päälle kun oli kuulemma kiire. Yleensä herättyäni pyörin vähintään 3h bokserit jalassa. Pukeuduttuani join sumpit ja näppäilin konetta. Jälki fiilistelin vielä eilisiä biisejä ja katoin franklin vs silvan. Franklin sai ihan vitusti polvea. Rules. Mutta takaisin aiheeseen. Näppäiltyäni lähdettiin bussiasemalle ja kohti pohjoista.

Matkahuollon myyjä myi meikälle jostain syystä lastenlipun. En ymmärrä vihjeitä. Bussimatka alkoi silti ihan hyvin kunnes ennen pudasjärveä kyytiin tuli joku juoppo joka sitten päätti tulla meikän seuraksi. Kuuntelin sitten sen juttuja koko matkan ja pyyhin sylkeä naamalta välillä. Mahtava mies tuntui olevan.

Siitä sitten erottuani rovaniemen bussiasemalla meikän seuraan lyöttäytyi toinen vanhan koulukunnan kaurahattujuoppo. Puhuttiin sen kanssa tunti mm. Iskelmistä ja säästä. Se pyysi meikää sen kanssa laulaan karaokea mutta aikataulu ei antanut myöten. Mahtava mies.

Nyt pääsin sodankylään ja tulin suoraan osastolle. Ylihuomenna takas lomille. Rules. Päässä soi pienen merenneidon kiss the girl. Voisin suudella. Loppu.

peace tai turpaan.Maanantai 27.11.2006 21:36

Joo meikä on .. Voi helvetti..

Ei mitään. Aloitan alusta.
Kävin tänään siellä erikoislekurilla (niiden vesien tunnetuin kalamies. lääketieteen macgyveri siis)

Eniveis. Ensimmäisenä se haukkui rovaniemen lääkärit. Olivat tulkinneet ne kuvat väärin ja katsoneet että meikän pullistautumat ja prolapsiskset ja jotku helvetit oli ihan väärässä välissä kuin ne siis oikeasti oli. Onneksi eivat leikanneet siellä niiden tulkintojen perusteella.

Sitten se haukku meikät ihan lyttyyn kun oon kuulemma munaton ja avuton kun en oo itse huutanut ja reuhannut tarpeeksi saadakseni sitä hoitoa. Muita se ei haukkunut.

Valittelin tohtorille että meikän lääkitys on aika kova ja tuntuu että ois kokoajan ihan hirveässä rapulassa kun vetää suut makeaksi niillä niiden myrkyillä. Se sanoi että "jahas" hieroi hetken partaa ja pisti meikälle vielä lisää lääkkeitä. Jotaki relaksantteja. Meikä on taas pihalla niinku lumiukko. Äsken makoilin tuossa sängyssä ja tuntu siltä kuin täällä huoneessKa ois tuullut. Siitä ei sen enempää.

Kävin äitin kanssa treffeillä lääkärin jälkeen. Ihan vaan sen kunniaksi kun pääsin johonki leikkausjonoon ja kun ei tarvinnut lähteä takas kassulle ihan hetkeen.

Seuraava käsiteltävä aihe:

Rupesin tuossa automatkan aikana miettimään että onko meikän seuraavaksi kuvailema vaiva ihan yleinen vai voiko meikälle tehdä diagnoosin : paska jätkä.

Nimittäin aina kun meikä kiinnostuu jostain ihmisestä niin meikä ei osaa enää puhua sille kyseiselle ihmiselle mitään järkevää. Ainoat sanat mitä tulee on jotaki "kato kenkä / meikällä on paljon mp3sia" -tasoa. Meikä pitää itseä kuitenki supliikkimiehenä ja oon ollu monesti tuommosissa ns. sosiaalisissa pattitilanteissa ja sielläki on läppä lentänyt. Mutta oikeasti. Silloin kun pitäis keksiä jotain fiksua ja filmaattista sanottavaa niin alkaa päässä bugittaan ja henkinen ikä laskee siitä 15v jonnekki 6v tasolle. Perseestä saatana.

Nyt vois pistää suut makeaksi.

voi vittuMaanantai 27.11.2006 14:26

Voi vittu että palaa koneet näiden juttujen kanssa. Meikällä lähtis lomakyyti 1830. Sain ajan lääkärille botniaan viideksi. Sinne pitäs käydä hakemassa röntgenkuvat jostaki toisesta sairaalasta kun ne jostain syystä oli menneet sinne. Koitin soittaa että voinko hakea ne ja pyysin tarkistamaan että ne varmasti on kuvat meikän selästä eikä jotain back in the day kuvia meikän kädestä (jonka mursin kahdesti pudotessani samasta puusta.. pitkä tarina. Sillon oli actionia)

Se ämmä siellä puhelimessa totes että ei voi kertoa tämmöisiä tietoja kuin henkilökohtaisesta. MITÄ HELVETTIÄ?! aivan niinku jotain pervoa kiinnoista röntgenkuvat meikän sexy backistä. Meikä ei oikeasti ymmärrä tätä touhua ja alkaa pikkuhiljaa loppuun henkinen kestävyys tämmöisten suhteen. Osaa olla vaikeaa. Sen pitäis olla yks - kaks ja kuvat ois meikällä.

Vielä enemmän ottaa päähän semmoisten toimistovirkailijoiden yms. muka-ystävällisuus ja ajattelevaisuus. Ja kun ne ei suutu vaikka niillä vittuilee ja reuhaa puhelimessa kuinka paljon. Aika Zen.

Jos nyt kaikki menee niinku pitää niin se heiskarin masa ottaa meikät jonnekki polille ja aloittaa toimenpiteet, mutta.. jos hommat kusee niin meikä lähtee 1830 bussilla lappiin ja hajoan matkalla. Nyt on semmoinen olo että tekis mieli vetää kunnon perseet.

Ja niin. Meillä on bileet. En oo kyllä mitään järjestänyt mutta kyllä täällä porukkaa on. Meikän vanhemmat, siskoni poika sekä vaimoni (joka on edelleen koira). Kunnon teinimeininki. Äiti puhuu vessassa puhelimessa, isä näppäilee läppäriä keittiössä, Artturi juoksee pitkin kämppää ilman housuja ja minttu makaa keittiönlattialla nauttien olosta. Meikällä särkee päätä ja haluaisin nukkua.

en saanut nukkuaMaanantai 27.11.2006 12:25

On ollut krapulainen olo kohta 5 päivää eikä auta nukkuminen eikä mikään. Johtuu noista meikän lääk.. HUUMEISTA. Panacod on jotain opiaattia. Jes.

Meikällä varmaan sisäelimet paskana kun oon vetäny niin paljon douppia näinä päivinä. Tänään on tosiaan jollekki lääkärille aika niin ne tekee sen lopullisen päätöksen siitä puudutushoidosta tai ylipäätään kaikesta mitä ne aikoo tehdä tuon meikän selän kanssa.

Tänään pitäis myös lähteä takaisin pohjoiseen kotiin. Ei nappaa yhtään. Ei meikällä kyllä täälläkään oo mitään tekemistä mutta aina enemmän kun sodankylässä. Meikän pitäis muutenki vissiin ilmoittautua siellä suoraan osastolle. Tai ainakin luulisin niin.

"and though your dead and gone, believe me, Your memory will carry on"

Ja meidän äiti siivoaa täällä? en tiedä miksi mutta ei se suostu lopettamaan. Voisin käskeä sen lopettaa, mutta onneksi tiedän paremmin. Meidän äiti lopsi meikää korville sen uhaamisesta vielä viime vuonnakin :D että semmoinen äiti.

Niin ja joo..Maanantai 27.11.2006 11:31

Meidän isä soitti. Se oli koittanut polttaa jotaki cdtä ja oli vahingossa kopioinut sen poltettavan kansion samaan kansioon sen alkuperäisen kanssa ja nyt se oli ihan sekaisin että kumpi sen pitää poistaa. Ei tajunnut kun koitin puhelimessa selittää. Nyt se tulee 2h sisään tänne että poistan sen kansion. Ja haluaisin edelleen nukkua.

Jes.Maanantai 27.11.2006 11:28

Vittu. Heräsin siihen kun äiti tuli omilla avaimilla sisään artturin kanssa. Alko vittuileen kun täällä on niin huono siivo. Otin aikaa niin meidän äiti puhu äsken 30min putkeen yksinään. Aika kova suoritus näillä leveysasteilla. Artturi hokee vain pappaa ja puuta. Haluaisin nukkua.

KarateMaanantai 27.11.2006 00:43

Kävin treeneissä. Vaivalla väänsin itseni sinne asti niin paikalla oli kolme(3) , portugaliksi trés (tai ainakin luulisin niin) , tyyppiä.

Mitä helvettiä. Mestari (tuntuu oudolta sanoa mestari, mutta kai se on oikea termi) sanoi että jos ei hommat ala muuttuun niin pitää ruveta karsimaan noita kertoja pois kalenterista. Joku salin vuokraaminen kohtuu kallista kolmelle. Vittu.

Väännettiin luolamies-ryuta. Tai siis minä väänsin minkä pystyin. Selkä oli vähän kipeä mutta siitä ei aiheutunut mitään ongelmia. Yhtäkkiä alkoi vaan voimat katoamaan jaloista. Piti sitten ottaa chillisti ja kuvailla kun muut väänsi.

En jaksanut kävellä kepeillä koko matkaa niin piilotin ne yhden puun alle. Joku vitun spede oli tietty kääntänyt ne sieltä. Sillon otti pattiin. Menin kämpille em. tapauksesta vittuuntuneena ja hississä meikää odotti yllätys. Meikän kepakot. Joku meidän talon spurku oli ottanut ne parempaan talteen ja käynyt testaamaan niiden huippunopeuksia ja ohjattavuutta ja parkkeerannut ne sitten sinne. Meikällä on ihmeellinen tuuri.

Enpä keksi muuta mainostettavaa.

perämerenrakastajaSunnuntai 26.11.2006 17:23

Isäni kauko kävi morottamassa. Toi mm. mässyä ja jotaki vanhaa kuivakakkua. Hieno mies.

Piti opettaa sille miten levyjä poltetaan. Oli kyllä aika tuskastuttavan vaikea prosessi. Jotku ei tajua näitä hommia. Mutta on se kauko hyvä taloja rakentaan ja vetään kaapeleita. Jokaiselle jotakin.

Sitten kake tosiaan kyseli meikältä miten se voi laittaa galleriaan kuvia :DDDDDDDDD ois varmasti varjakan komeimmalla bachelorilla saanti taattu sen jälkeen kun tänne pamauttas kuvansa. Eihän se oo vasta kuin 65v nuori.

Mutta joo. Juotiin kahvit ja sitten se jotakin kyseli meikältä että joko on morsian löytynyt. Annoin siihen poliittisen vastauksen. Eli vaihdoin puheenaihetta.

Isällä oli meikän rakkaus mukana. Vaimolla oli tekemistä. Söi keittiön lattialta kuivuneita makarooneja ja nuuhki paskasia vaatteita. Mikäpä siinä.

Meikä kuuntelee taas tätä Black Paradea.

26.11.06Sunnuntai 26.11.2006 14:46

Huomasin tässä siivoillessani että meikä on juonut nyt viikonlopun aikana 7 litraa mehua. ihan kohtalaisen paljon. Meikällä varmaan putoa perseestä kohta joku ananas ja mandariinit poikineen. Samapa tuo.

Meikä on nyt kuunnellut tätä My Chemical Romancen black paradea. Aluksi tuntu ettei tämä oon meikän juttu, mutta nyt parin (tai useamman) kuuntelun jälkeen pitää pistää aina alusta uusiksi. Tässä on aika hyvä meininki.

Tulispa tupe kämpille niin vois pelata parit pelit ennenku se lähtee armeijaan. Itsehän en tosiaan varmaan lähde ihan hetkeen.

Niin ja joo. Eilen oltiin tosiaan katsomassa nelivitosessa jotaki nigaracualaista pändiä (en tiiä menikö tuo oikeinkirjoitus nyt niin vahvasti mutta en ole maantieteilijä niin olkoon noin)

Meinasivat soittaa paranoidin :D Matka kämpille meni hyvin kepeillä niinku aikasemmin kerroinkin. Mutta portaita mennessä meni tuo paskempi jalka jotenkin oudosti alta niin könysin. Ei käynyt kuitenkaan kun jarrutin naamalla.