IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

huomennaPerjantai 30.06.2006 23:34

Huomenna siskon häät ja meikä saa leikata hiukset pois. En tiiä kumpaa jännään enemmän.
Eilen oli tosiaan auttamassa siskoa siellä hääjuhlapaikalla. Taittelin servettejä ja laitoin jotaki tuolinpäällisiä ja siirtelin asioita paikasta toiseen. Vitutti. Varsinkin kun oli krapula.

En oo kuullut niin paljon kiroilua koskaan kuin kuulin eilen. Vittu kun ei mikään kelvannut. Mikä idea mennä naimisiin jos se on niin helvetin stressaavaa. Ja turha vittu odottaa että meikä osaa taitella jotaki vitun servettejä niinku joku japanilainen origami-taiteilija. Perkele.

Tänään tosiaan nukuin pitkään ja kävin sitten rannassa hengaamassa. Oli rentoa. Sitten käytiin naapurin kanssa kaupassa eikä se ostanu meikälle jäätelöä vaikka lupas. Homo jätkä.

Illalla teen varmaan jotaki mutta vältän tekemästä mitään tyhmää kun huomenna niin aikainen herätys. Soittas vaikka yhdelle väkivaltaiselle kriminaalille joka koitti saada mua päivällä kaljahommiin. Yes you.

unohtui mainita.Torstai 29.06.2006 08:49

Heidi näytti meikälle kännykkäpuhelimenkuvajutuista ollin munan. Olli oli lähettänyt heidille kuvan sen munasta. Ja ilmeisesti samainen munaviesti oli lähtenyt useampaan osoitteeseen.

Meillä on tupen kanssa semmone peli täällä meidän kämpillä että jos vilkaisee epähuomiossa toisen paljastettua elintä niin ansaitsee yhden potkun perseelle.

Reilu peli. Homostelu tässä talossa saa luvan riittää.
haha.

Elikka luvassa on se perus. Baari-illan tilitykset vol. (joku numero tähän. kuka niitä nytten ees laskee)

Vittu oli taas yks elämäni paskin ja turhin reissu. Olin baarissa. Mitä sitten? join kaljaa.. samapa tuo. Olin päissää... ketäpä tuo nyt haittaa? Meikä ei jaksanu edes jytätä entiseen malliin.

Elikkä. Onnelassa olin. No tulipahan oltua.
Onnelassa ei tapahtunut mitään. Meikä oli tahalleen jemmassa ja piilossa kaikilta ja muilta. Join siinä samalla. Nyt on hyvä taas verrata .. "saatoin olla päissään muttta onneksi en niin päissään kuin HEIDI (nimi muutettu)" :D heidi veti oikeasti ihan elävien kuolleiden yötä. Jorashan se, ei siinä mitään mutta ajatustoiminta oli vähän niinku pausella. Baarissa sitä ei vielä hoksannut mutta viimeistää silloin kun mentiin hakeen takkeja ja pizzaa.

Maxissa heidi oli skarppina. Pizzan tilattuaan jäi oottaan siihen kassakoneelle jotenki kuvitellen että sais pizzan nopeampaa.. toimiko? No ei. Siinä sitten venas ja nojaili sen reilut 35min samalla kun meikä pohti biznezideoita jonku 50v äijän kanssa. Sovittiin että perustetaan ouluun semmonen yökerho josta saa narikkalapulla pizzan samantien.

Matkalla huomasin että eläimet diggaa meikästä (eikä missään sairaassa mielessä) silitin nimittäin lokkia, pulua ja sorsaa. Harrastuksiin kuuluu siis tästä eteenpäin myös lintuinfluenssa.

Oli pakko tulla päissää kirjoittaan tänne päivyriä kun sitä ne pojat kuitenki odotti.. "VITTU ETTÄ ON MAHTAVA LUKEA NIITÄ JÄTKÄN TILITYKSIÄ plaaplaa." <- tuommosesta tulee jotenki alaston olotila heti kun oma elämä on niinku muiden viihdettä jne.

Baarissa tosin tuli tilitettyä jukka-matti-pekkalle oman parisuhde-elämän varjopuolia ja vastaavia (ei meillä edes parisuhde-elämää ole) ,mm. sitä että milloin pitää tehdä aloite ja milloin on soveliasta koskettaa ihmistä kenestä oikeasti välittää/pitää. Vastausta moiseen ei tiedä. Jos joku tuntee asian koskevan häntä, niin voi suosiolla ilmoittaa että "minua saa koskea ja minun kanssa saa suudella yms. hellätä". Seuraavasta olisin otettu.

en jaksa lisätä loppuun jo kulunutta "np. JOku paska biisi" :ä kun se on sille ihan sama.

Meikä laittaa nyt nukkuun kun pitää kuitenki huomenna herätä jo ihmisten aikoihin koskapa pitää mennä jonnekkin valistustalolle laittamaan/kantamaa pöytiä ja jakkaroita siskoni häitä varten.

Ja niin. olin taas humalassa. en jaksa katsoa oikeenkirjoitusta.

ja niiin.. kevät koittanut puutarhassa huuliharppua on rakastajani soittanut =)

[Ei aihetta]Keskiviikko 28.06.2006 15:14

nukku meikä sittenki mutta heräsin silti ihan ok:sti. Tämä kämppä on ihan helvetin paskainen :D

teenpä näinKeskiviikko 28.06.2006 09:07

Meikä alko vituttaan tuommonen sinkoilu ja säntäily ja kaikista eniten päivällä herääminen.
En nuku ollenkaan. Ootan että kello on kuus ja meen suihkuun jonka jälkeen lähen juoksemaan. Vittu. Sitten sinnitelen johonki yheksään viiva kymmeneen ja laitan nukkuun ja sitten munkilla herään oikeaan aikaan ja oikeasta paikasta. Ei tässä sen kummempia.

Vituttaa myös jännääminen. Meikä jännää nykyään kaikkea enkä osaa olla normaalisti ja oma itteni. Jännitti käydä kaupassa :D tai siis ei se kaupassa käyminen jännittänyt vaan se maksaminen. Tiesin että mulla on kortilla rahaa mutta silti jännitti että "entä jos siellä ei ookkaan, entä jos kortti ei toimikkaan" jne. Perseestä.

Jännitän myös kaikkia ihmissuhdejuttuja mikä estää/hankaloittaa niiden muodostumista kun ihmiset oikeasti luulee että meikä on joku HULLU. (on meikä vähän ottaen huomioon että näin pienenä painajaista jossa röllipeikko kuristi mua sen viitalla (mikä vitun viitta?) mutta oon myös ihan rento ja mukava) Mitähän muuta. Meikä saa ihan hyvin kyllä jäsenneltyä asiat tähän perseen boxiin täällä perseen galleriassa kello 6 aamulla. kun ei nukuta.

Olin tänään muuten päissäni. Juotiin päivällä parit kaljat. Oli ihan jees.

Kertoko meikä eilen että Dawsons Creekin Dawsonilla on helvetin iso pää ?

http://home.online.no/~sskivene/dawson3_year3.jpg kattokaa nyt

heräsinpäTiistai 27.06.2006 07:14

Meikä heräs jostain syystä. Vähän ahistaa. Rupesin kattomaan tuota 10 things I hate about youta. Pitää kattoa 5min pätkissä kun se on jotenki niin teennäinen ja paska. Eipä siitä oikeastaan muuta oo sanottavaa. Pakko kait sekin on silti katsoa. Välillä puistattaa kyllä.

Paskoista leffoista tulikin mieleeni että on se oma leffamaku kyllä muuttunut aika paljon tässä kun on ikääki tullut lissää. Meikän mielestä Screamit oli joskus hyviä elokuvia. Oli sitä joskus tyhmä. Hyi helevetti.

Ja vittu että Dawsons Creek oli paska sarja. Hyi saatana.
Sillä Dawsonilla oli ihan vitun iso pää ja silti se oli eukkojen mielestä ihana. Ei meikä tajua. Ja sillä oli ihan helvetin outo nimiki, James van deer Beck tms. whats up with that?

http://membres.lycos.fr/hoth/rumeur/JAMES%20VAN%20DER%20BEEK%20(anakin).jpg

tuossa se nyt mollistelee. näyttää vähän joltaki muppetilta.

o/Tiistai 27.06.2006 03:51

Tupe on vieläki kuusamossa hengaamassa ja meikä on yksin tuirassa.
Meikän siskolla tosiaan häät tuossa lauantaina ja meikän pitäs käyä valssaamassa kerran jos toisenki ihan vaan että ropisis enimmät ruosteet poissa. Vois huomenna...

Meikä tosiaan sai jostaki kipinän ja katoin kaikki American Piet about putkeen :) Stifler <3

Tänään kävin vaihteeksi ninjaamassa. viimeksi taisin käydä joskus reilu viikko sitten :D hienomotoriikka oli ainaki kärsinyt samoin herkkyys. Aika nopeaa pääsi taas mopon kyytiin kun vähän aikaa väänsi. Olkapäät paloi kun vaimonhakkaajassa treenasin.

Mitähän muuta.. Ainiin tein eilen niin loistavaa ruokaa että tänään piti kehittää jotain tosi ghettomaista että voimatasapainoi säilyisi. Tänään oli ateriana paistettukanaleipäkuutiokananmuna -härpäke. Oli itseasiassa ihan hyvää vaikka näyttikin vähän sellaiselta mitä yleensä löytää tyynyltään kovan ryyppillan jälkeen. nam

Petruspoika oli kirjoittanut mainion riimin:

"kevät koittanut puutarhassa huuliharppua on rakastajani soittanut."

Monitasoinen on. Aika ei riitä analysoimaan, mutta lyhyesti sanottuna kaunista :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.06.2006 03:08

voi kuinka kaaaaunis on tuo nainen, kuka hän on ja mistä tänne saapui?

juhannus versio 21Lauantai 24.06.2006 07:47

Olipa menoa. se mitä ei tänään tullut tehtyä niin jääköön tekemättä. Kävin torpalla, tyrnävällä ja kebabilla. Oli rentoa.

Meikälle opetettiin toimistokäyttäytyminen inttiä varten ja sitten pääsin myös painiin poikain kanssa. Upseerikokelas jukkis "vitun jukkis" roth kävelytti meikää shortsit jalassa nokkosten läpi ja poltin sääret. Näytin Kepulle ja Funkille missä on oulunsalon amerikka. Pojat oli ymmällään.. ei sellaista paikkaa oikeasti voi olla olemassa :D varsinkaan niin lähellä torppaa.

Oltiin myös isojen poikien omissa bileissä. Siellä oli asuntovaunussa jotaiki nuoria tunaajia ketä Mylde ei saanut kattoa. Rules. Korea hävis jalkapallossa ja meikä harhailee ajatusteni kanssa.

Tänään oli hyvät saunat ja hyvät grillit ja hyvät jamit.

miinusta tulee sinusta 40v nainen joka koitit iskeä minua torpalla. Voisit olla äitini, shame on you.
plussaa hyvästä kepasirullasta ja seurasta .) Jep just sinä.

Ei muuta.

kuumaPerjantai 23.06.2006 07:11

Toivotin uuden päivän tervetulleeksi. Ei saa nukuttua kun on niin kuuma. Voi jeesus.

Kattelin sitten parit leffat. Night at the Roxbury n ja The Royal Tenenbaumsin.
Oli ihan mahtavia enkä kumpaakaan ollut nähnyt aikaisemmin. Ensimmäisessä oli kyllä tiukaa dialogia.. "you had me at hello"

Ja jälkimmäiseltä en osannut odottaa oikeastaan mitään ja se veikin jalat alta ihan huolella. Kohta vois koittaa nukkumista. Sitä ennen vois aiheuttaa paheennusta ja käydä yöllä suihkussa. Naapureille terveisiä.

Huomenna pitääkin herätä ennen yhtä että ehtii käymään kaupassa ostamasa olutta.