IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

jeMaanantai 21.07.2008 20:21

Meikä se poisti jo tunnukset galleriasta, vaan pohdiskelin siinä sitten rapuloissani, että oon kuitenki tänne vuodattanut ummet ja lammet niin elämästä kuin mikki hiiristä ja muista pelleistä, niin tulin siihen tulokseen, että on kai ne kuitenni jossakin mielessä ihan säilyttämisen arvoisia tuotoksia (vaikkakin suurimmaksi osaksi päättömiä ja mauttomia)

Pakko kertoa viikonlopusta sen verran, että tuli aiheutettua taas enemmän tai vähemmän vaaratilanteita ja paheennusta (varsinkin lauantaina, mutta osittain myös perjantaina)

Lauantaina nimittäin promillemäärien ollessa aika rakettimaisessa nousussa, alkoi joku 155cm ja 40kg jätkä leijuun meikälle siitä, että se oli hyväksytty lukemaan lakia rolloon, (tai ainakin ilmeisesti)
ihan jees homma sinänsä, siis olen ylpeä puolestanne, mutta tosiasia on silti, että ei se jätkä osannut varmaan edes autosta renkaita vaihtaa.

Miehen pitää silti meikästä osata tehdä miehisiä hommia, kuten vaihtaa renkaita ja kolata pihaa.

Vituttaa semmoset pellet ja mikki hiiret jotka puhuu vitusti työnteosta jne. mutta tosiasiassa eivät osaa tehdä käytännön hommia ollenkaan. "miten tätä ajetaan?" , "kumpaan suuntaan tätä pitää pyörittää?"

Saatana.

Mieluummin juntti kuin semmonen kädetön apina.

Tervehys kaikille.

töistä kai se johtuupiLauantai 28.06.2008 13:10

tai ainakin luulisin niin,

Myyntihommat on kyllä aika rankkoja henkisesti ja fyysisesti. Oon huomannut, että persoona muuttuu heti kun lähtee kauppaamaan jollekkin jotain, sitä jotenkin herättää itsessä sen lipevän puolen ja ryhtikin korjaantuu heti muutamalla asteella.

Oon ruohonleikkureiden myymisestä tehnyt niin järkkyä rutiinia, että se menee vaikka unissaan.
Mystery metodin olen huomannut toimivan myös tässäkin asiassa.

Asiakasta lähestyttäessä ei pidä pitää turhaa ääntä tai mekkalointia, myös huutamista on hyvä välttää. Hyvä taktiikka on tulla vähän kuin tutkan alapuolelta, muka mennä keräilemään roskia myytävän tuotteen läheisyydestä ja aloitettava keskustelu vaarattomasti tokaisemalla "ON SE ILMOJA PIDELLYT" , asiakkaan vastattua on kurottava välimatka umpeen ja aloitettava pistävä tuijotus.

Toisin kun eläimen kanssa, katsekontaktia ei pidä välttää.

Myyntipuheiden ja tuotteen esittelyn kanssa on hyvä heittää jokin naseva vitsi jonka jälkeen siirrytään jo ehdotteluvaiheeseen tyyliin, "siitä voi vielä hinnasta sen vitosen pudottaa, laittaa öljyt mukaan ja kantaa autoon. Tämän kun ostat niin tiedät, että on hyvä kampe"

tässä vois mietteitä laittaa kunhan kiire helpottaa.

en tiiä teistä, Torstai 22.05.2008 23:32

mutta itehän syön sipsiä. Tämä on kolmas kerta kun rupean kirjoittamaan tätä, jostain syystä tämä tietokone koittaa kokoajan vastustella. Voi olla, että kohta on isän hieno tietokone pihalla tuulettumassa. Sen verta hurja on luontoni mun.

Tuli vaan tänään kotimatkalla semmonen olo, että vois vetästä vaikka pussin sipsiä yheltä istumalta.
Olin tuossa tosiaan pari päivää saikulla ja huomasin, että niin virtaviivaista miestä kuin minä, ei ole tehty joutenoloon (en tiiä onko tuo yhdyssana niin kirjoitin varalta yhteen) aika ei kulunut nimittäin ei millään. Lueskelin kirjaa ja jotaki koitin jumpata vaan eihän tuosta tullu mitään.

Tänään oli mahtavaa olla töissä. Oli niin mahtavaa että tein tuplavuoron hyvää hyvyyttäni.
Lauantaina on ilmeisesti jotku pihatalkoot joissa on juomatarjoilu, mikä on ihan hyvä, koska kuka nyt kuivin suin töitä tekis. En minä ainakaan.

Nyt vähään aikaan ei oikeastaan ole sattunut mitään kummempaa, paitsi että joku turkkilainen löi meikää turpaan kaarlessa jostain sattuneesta syystä. Samapa tuo. Kukapa nyt ei Billy Idolia haluaisi lyödä.

Välillä toivon olevani rauhallisempi, niin ihmiset ehkä ottais meikät vakavasti. Toisaalta helpompi ehkä olla hurja.

___&

vitusti metässä!Lauantai 17.05.2008 02:00

Vitusti mönkijällä metässä!

MEikä on oikeasti ihan liekeissä.

Otin töistä mönkijän lainaan ja kävin kattoon kumpi taittuu, mies vai kone ja tasapeleihin päästiin. Telasarja alla niin pääsi mistä halus. Kävin montuilla painaan niinku vanha panzer commanderi tekemässä tiukkoja manuuvereita ja revittelemässä. Kamppeet haisee ihan katkulta ja muutenki paikat on pumpissa. Oli kyllä niin miehistä, että vois kruunata päivän pieksämällä vaimon ja nakkaamalla pennut kartanolle tuulettumaan, toisaalta ihan hyvä, etten omista kumpiakaan. Että tuuoota.

Kämpän tyhjennnys oli myös aika onnistunut projekti. Isokatu 73b asunto 17 on tyhjillään ja avaimet on luovutettu.

Pakko palata vielä ensimmäiseen aiheeseen ja todeta. Vittu että vitun iso mönkijä on vitun mahtava laitos. Jos meikällä ei olis jo valmiiksi niin iso temmi, niin voisin kuvitella, että se ois tässä tilassa melko massiivinen. Eli ei uutta länsirintamalla.

Ehtoota kaikille.

Ehtoota.Tiistai 13.05.2008 02:01

EI oo jaksanut kirjoitella pitkään aikaan mitään, kun ei oo juurikaan tapahtunut mitään mistä ois voinu kirjoittaa.. paitsi nyt viikonloppuna.

Perjantaina meni jotenki ja lauantaina vielä kovempaa. Perjantaina mm. unohdettiin yks jätkä yksille jatkoille kun se sammu keittiöön ja käytiin leikkimässä merirosvoja. Jos Korvan Janilla ois merirosvolaiva niin meikä pääsis siihen kompassin ohjaajaksi ja yks olli tykinkuulan lataajaksi. Vastuuta jaettiin siis kovalla kädellä.

Lauantaina meikä oli vaan muuten päissään. Kävin kolmessa kapakassa ja käteen ei jäänyt muuta kuin iso kebabrulla, mikä oli toisaalta ihan ok lopputulos.

Sunnuntaina käytiin äitien bileissä. Meidän suvun naiset oli kokoontuneet karjasillalle jossa meikä veti lihaa turpaan ja juttelin mukavia.

Töissä on menny ihan ok. Kävin tänään mm. Stora Ensolla ja siellä oli portilla semmonen äijä joka tenttas meikältä vitusti eri asioita, olin ihan varma, että jos oisin työntäny käden sen koppiin niin se ois purru kädestä. Joutasivat ruokkimaan koiriaan.

Sitten tänään oli kova meno reeneissä. Tupen kanssa varsinki rollattiin niinku vanhat jänikset. Jäi aika hyvä maku suuhun vaikka ei päässytkään vääntämään mitään raajaa suoraksi. Vitutti vaan kun vellu huusi yhen setin poikki vaikka meikällä ei ollu jalka edes missään pulassa (tuota viimeistä nyt ei ollutkaan tarkoitettu sellaiseksi, että siitä ois joku jotain tajunnu.)

Ehtoota mieheen.

isosyöte.Maanantai 14.04.2008 17:02

käytiin tosiaan työporukan kanssa isolla syötteellä vähän hiihtelemässä ja patikoimassa.
Oli oikeen rattoisaa ja ilmat oli hyvät. Iltaa vietettiin myös saunoen ja luonnosta nauttien. Ilmeet kotimatkalla oli hieman haikeat, mutta kaikki olivat saaneet reissusta silti positiivista energiaa.

Luonto on ihmeellinen.

PS: tarina on fiktiota.

jeePerjantai 04.04.2008 21:22

oksasilppuri 2 - työntekijät 0

Yhden oksasilppurin takia on pari kättä jo paketissa. Yks käsistä on kiinni omassa kropassa, toinen tuon työkaverin. Oksasilppuri for the win.

PS: kädet on silti kiinni ruumiissa, että ei tässä mitään sen vakavampaa.

PPS: oma tietokone paskana

hopat ja rollit.Tiistai 01.04.2008 21:29

tänään ois luvassa painihommia tässä tunnin kuluttua.
Toivottavasti luvassa yhtä rankkaa miehistä läheisyyttä kuin viime torstaina jolloin väännettiin kättä ja jalkaa 3h putkeen (eli straight up)

Tänään oli töissä ihan rentoa, vaikka välillä vituttiki. Trukilla ajaminen loppupeleissä aika rentoa hommaa, vaikka kokoajan onki semmonen lievä kusi sukassa kun nostelee semmosia 15 tontun mönkijöitä ja muita halpoja leikkikaluja. Eikai siinä oo muuten mitään, mutta pitää tehdä aina ennen yhtä laatikon siirtoa semmoset 30min maastontiedustelua ja pistää mieleen kaikki epätasaudet yms. ettei sitten käy sillain, että huomaa sieltä kopista kuinka se laatikko sitten tottelee fysiikanlakeja ja putoaa niiltä piikeiltä. Sitten noudetaanki jo seuraavaa lakia, rangaistus rikoksen mukaan.

Oispa tänään hyvät reenit.

it's just a questionTiistai 25.03.2008 17:55

Catch a predatorissa lepposia velikultia.

Yks kysy 14v tytöltä netissä että "could I rape you anally"

Aina niin coolin Chris Hansenin ristikuulustellessa miestä moisesta,

sankari totesi kylmästi "it's just a question"


Fuck you Im a Bear

jatkojen jatkot.Sunnuntai 16.03.2008 21:43

Joo, heräsin tänään tosiaan nassen sohvalta. Oli ihan kovat jatkot, pelattiin fight nightia johonki puoli seittämään aamulla ja laitettiin sitten kuorsaamaan. Heräsin joskus tunnin nukkumisen jälkeen ja piti hetki miettiä että missähän sitä ollaan. Jeh

Vaan jos meillä oli menoa niin vielä enemmän sitä oli ollut yläkerrassa. Ncen kanssa siinä aamulla otettiin kahvista huikkaa kun alko kuulua rymyämistä sieltä rappukäytävästä. Joku asukas siellä sanaili joidenki ensihoitajien kanssa, sanoi, että fasistit ei saa tulla sen ovelle koputtaan ja että "minulla on vain yksi laki ja se on jumalani" jne.

Sitten kun ensihoitajat (tai jotku, en tiiä) koitti saada sitä asukasta mukaan alkoi tapahtumaan.
Mentiin siihen kytikselle siihen oven maastoon ja vakoiltiin vuorotellen ovisilmästä mitä tapahtui. Alkoi kuulua käskytystä mm. "RAUHOITU! laita se puukko pois!" käskytys ei toiminut ja sitten alko painit. Hirveä ryminä vaan kuului kun tyhjät kaljapullot (oletettavasti kaljapullot) kilisi siellä. Jossain vaiheessa pihaan oli pamahtanut pari poliisiautoa ja skoudet sai sen riehujan sitten taltutettua.

Matkalla pihalle se raudoissa ollut mies huusi että "kengät mukaan naapurit, ja raamattu! Peace to all you motherfuckers" :D

Heinäpää on mielentila.

Joku ukko sitten lähti vissiin paareilla sieltä pois tai ainakin näin me pääteltiin.

Vois selailla nettikalevaa, että mitä sitä on sattunut.