IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Blogimerkintä

« Uudempi -

operaatio parta oli ja meniTiistai 27.01.2009 16:41

Kuten yllä, en ole taas joutanut joutavia kirjoitella hetkeen. Nyt sitten olisi vuorossa vaihteeksi välittää tätä varjakkalaista sielunmaisemaa myös teille ummikoille ja kaupunkilaisille. Elämä on ihan hyvä, ei valittamista. Työt kulkee ja reenit myös. Parisuhteen puolella hommat on myös hyvin, sohvalla ei ole tarvinnut nukkua ja alkoholiakin kuluu ihan kohtuuden rajoissa.

Kaikki on siis hyvin.

Korpelan Arppa tuumas, että meikä on junttijudoka kun sen niin napakasti kenttään nakkasin subbarin puolella. Meikällä on kuulemma myös patoutunutta energiaa ja tuomas tuumasi lauantaian että meikä on "SAATANAN VAHVA!!!" yllätyksenä tuli myös monille se, että meikä on painoni puolesta läski (88kg). Lauantaina Jope puristeli kaverin emäntää perseestä ja toinen kaveri kouri ilmeisesti jonkun tissejä tanssilattialla, itse en moiseen alentunut vaan käytin koiraa ulkona joskus viiden aikoihin yöllä. Kyseisestä ei ole muistikuvia ei niin minkäänlaisia.

Sunnuntaina oli sitten krapula löytänyt kostamaan, mikä johtui omasta huolimattomuudesta, en muistanut naamioitua yöllä. Aamulla koitin selvitä elävien kirjoihin kastelemalla tyynyliinan ja vetämällä sen päähäni joka auttoi ainakin tiettyyn pisteeseen. Hienosti hoidettu.

Huomasin juuri, että unohdin mainita lauantaisesta päivästä jolloin käytiin siskonpojan kanssa elokuvissa katsomassa Diskomatoja. Hirveä elokuva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.