IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

en tiiä teistä, Torstai 22.05.2008 23:32

mutta itehän syön sipsiä. Tämä on kolmas kerta kun rupean kirjoittamaan tätä, jostain syystä tämä tietokone koittaa kokoajan vastustella. Voi olla, että kohta on isän hieno tietokone pihalla tuulettumassa. Sen verta hurja on luontoni mun.

Tuli vaan tänään kotimatkalla semmonen olo, että vois vetästä vaikka pussin sipsiä yheltä istumalta.
Olin tuossa tosiaan pari päivää saikulla ja huomasin, että niin virtaviivaista miestä kuin minä, ei ole tehty joutenoloon (en tiiä onko tuo yhdyssana niin kirjoitin varalta yhteen) aika ei kulunut nimittäin ei millään. Lueskelin kirjaa ja jotaki koitin jumpata vaan eihän tuosta tullu mitään.

Tänään oli mahtavaa olla töissä. Oli niin mahtavaa että tein tuplavuoron hyvää hyvyyttäni.
Lauantaina on ilmeisesti jotku pihatalkoot joissa on juomatarjoilu, mikä on ihan hyvä, koska kuka nyt kuivin suin töitä tekis. En minä ainakaan.

Nyt vähään aikaan ei oikeastaan ole sattunut mitään kummempaa, paitsi että joku turkkilainen löi meikää turpaan kaarlessa jostain sattuneesta syystä. Samapa tuo. Kukapa nyt ei Billy Idolia haluaisi lyödä.

Välillä toivon olevani rauhallisempi, niin ihmiset ehkä ottais meikät vakavasti. Toisaalta helpompi ehkä olla hurja.

___&

vitusti metässä!Lauantai 17.05.2008 02:00

Vitusti mönkijällä metässä!

MEikä on oikeasti ihan liekeissä.

Otin töistä mönkijän lainaan ja kävin kattoon kumpi taittuu, mies vai kone ja tasapeleihin päästiin. Telasarja alla niin pääsi mistä halus. Kävin montuilla painaan niinku vanha panzer commanderi tekemässä tiukkoja manuuvereita ja revittelemässä. Kamppeet haisee ihan katkulta ja muutenki paikat on pumpissa. Oli kyllä niin miehistä, että vois kruunata päivän pieksämällä vaimon ja nakkaamalla pennut kartanolle tuulettumaan, toisaalta ihan hyvä, etten omista kumpiakaan. Että tuuoota.

Kämpän tyhjennnys oli myös aika onnistunut projekti. Isokatu 73b asunto 17 on tyhjillään ja avaimet on luovutettu.

Pakko palata vielä ensimmäiseen aiheeseen ja todeta. Vittu että vitun iso mönkijä on vitun mahtava laitos. Jos meikällä ei olis jo valmiiksi niin iso temmi, niin voisin kuvitella, että se ois tässä tilassa melko massiivinen. Eli ei uutta länsirintamalla.

Ehtoota kaikille.

Ehtoota.Tiistai 13.05.2008 02:01

EI oo jaksanut kirjoitella pitkään aikaan mitään, kun ei oo juurikaan tapahtunut mitään mistä ois voinu kirjoittaa.. paitsi nyt viikonloppuna.

Perjantaina meni jotenki ja lauantaina vielä kovempaa. Perjantaina mm. unohdettiin yks jätkä yksille jatkoille kun se sammu keittiöön ja käytiin leikkimässä merirosvoja. Jos Korvan Janilla ois merirosvolaiva niin meikä pääsis siihen kompassin ohjaajaksi ja yks olli tykinkuulan lataajaksi. Vastuuta jaettiin siis kovalla kädellä.

Lauantaina meikä oli vaan muuten päissään. Kävin kolmessa kapakassa ja käteen ei jäänyt muuta kuin iso kebabrulla, mikä oli toisaalta ihan ok lopputulos.

Sunnuntaina käytiin äitien bileissä. Meidän suvun naiset oli kokoontuneet karjasillalle jossa meikä veti lihaa turpaan ja juttelin mukavia.

Töissä on menny ihan ok. Kävin tänään mm. Stora Ensolla ja siellä oli portilla semmonen äijä joka tenttas meikältä vitusti eri asioita, olin ihan varma, että jos oisin työntäny käden sen koppiin niin se ois purru kädestä. Joutasivat ruokkimaan koiriaan.

Sitten tänään oli kova meno reeneissä. Tupen kanssa varsinki rollattiin niinku vanhat jänikset. Jäi aika hyvä maku suuhun vaikka ei päässytkään vääntämään mitään raajaa suoraksi. Vitutti vaan kun vellu huusi yhen setin poikki vaikka meikällä ei ollu jalka edes missään pulassa (tuota viimeistä nyt ei ollutkaan tarkoitettu sellaiseksi, että siitä ois joku jotain tajunnu.)

Ehtoota mieheen.

isosyöte.Maanantai 14.04.2008 17:02

käytiin tosiaan työporukan kanssa isolla syötteellä vähän hiihtelemässä ja patikoimassa.
Oli oikeen rattoisaa ja ilmat oli hyvät. Iltaa vietettiin myös saunoen ja luonnosta nauttien. Ilmeet kotimatkalla oli hieman haikeat, mutta kaikki olivat saaneet reissusta silti positiivista energiaa.

Luonto on ihmeellinen.

PS: tarina on fiktiota.

jeePerjantai 04.04.2008 21:22

oksasilppuri 2 - työntekijät 0

Yhden oksasilppurin takia on pari kättä jo paketissa. Yks käsistä on kiinni omassa kropassa, toinen tuon työkaverin. Oksasilppuri for the win.

PS: kädet on silti kiinni ruumiissa, että ei tässä mitään sen vakavampaa.

PPS: oma tietokone paskana

hopat ja rollit.Tiistai 01.04.2008 21:29

tänään ois luvassa painihommia tässä tunnin kuluttua.
Toivottavasti luvassa yhtä rankkaa miehistä läheisyyttä kuin viime torstaina jolloin väännettiin kättä ja jalkaa 3h putkeen (eli straight up)

Tänään oli töissä ihan rentoa, vaikka välillä vituttiki. Trukilla ajaminen loppupeleissä aika rentoa hommaa, vaikka kokoajan onki semmonen lievä kusi sukassa kun nostelee semmosia 15 tontun mönkijöitä ja muita halpoja leikkikaluja. Eikai siinä oo muuten mitään, mutta pitää tehdä aina ennen yhtä laatikon siirtoa semmoset 30min maastontiedustelua ja pistää mieleen kaikki epätasaudet yms. ettei sitten käy sillain, että huomaa sieltä kopista kuinka se laatikko sitten tottelee fysiikanlakeja ja putoaa niiltä piikeiltä. Sitten noudetaanki jo seuraavaa lakia, rangaistus rikoksen mukaan.

Oispa tänään hyvät reenit.

it's just a questionTiistai 25.03.2008 17:55

Catch a predatorissa lepposia velikultia.

Yks kysy 14v tytöltä netissä että "could I rape you anally"

Aina niin coolin Chris Hansenin ristikuulustellessa miestä moisesta,

sankari totesi kylmästi "it's just a question"


Fuck you Im a Bear

jatkojen jatkot.Sunnuntai 16.03.2008 21:43

Joo, heräsin tänään tosiaan nassen sohvalta. Oli ihan kovat jatkot, pelattiin fight nightia johonki puoli seittämään aamulla ja laitettiin sitten kuorsaamaan. Heräsin joskus tunnin nukkumisen jälkeen ja piti hetki miettiä että missähän sitä ollaan. Jeh

Vaan jos meillä oli menoa niin vielä enemmän sitä oli ollut yläkerrassa. Ncen kanssa siinä aamulla otettiin kahvista huikkaa kun alko kuulua rymyämistä sieltä rappukäytävästä. Joku asukas siellä sanaili joidenki ensihoitajien kanssa, sanoi, että fasistit ei saa tulla sen ovelle koputtaan ja että "minulla on vain yksi laki ja se on jumalani" jne.

Sitten kun ensihoitajat (tai jotku, en tiiä) koitti saada sitä asukasta mukaan alkoi tapahtumaan.
Mentiin siihen kytikselle siihen oven maastoon ja vakoiltiin vuorotellen ovisilmästä mitä tapahtui. Alkoi kuulua käskytystä mm. "RAUHOITU! laita se puukko pois!" käskytys ei toiminut ja sitten alko painit. Hirveä ryminä vaan kuului kun tyhjät kaljapullot (oletettavasti kaljapullot) kilisi siellä. Jossain vaiheessa pihaan oli pamahtanut pari poliisiautoa ja skoudet sai sen riehujan sitten taltutettua.

Matkalla pihalle se raudoissa ollut mies huusi että "kengät mukaan naapurit, ja raamattu! Peace to all you motherfuckers" :D

Heinäpää on mielentila.

Joku ukko sitten lähti vissiin paareilla sieltä pois tai ainakin näin me pääteltiin.

Vois selailla nettikalevaa, että mitä sitä on sattunut.

pizzajatkot nassellaSunnuntai 16.03.2008 08:21

Saatans Fittan!

Perkele, pelattiin nassen kanssa vähän fight nightia, otteluista 85% loppui diskaukseen eli puhdasta oli.

Oltiin kaarlessa vähän juomassa ja meikällä oli laukussa sangriaa, sangriat juotiin pihalla ja nasse kävi saatilla vaan selvis puhumalla. Meikä osti jostian syystä pizzeriasta kaks pizzaa kerralla (intuitio) ja annoin nasselle toisen kun se selvis huudeille sormet jäissä.

No me siellä eessä kärkyttii että oisko mitään jatkohommia vaan yks jukkis (HOMO) oli kerenny mennä nukkuun niin sinne ei voinu mennä kattoo jasso laamasta youtubesta eikä syömään pizzaa niin tultiin sitten tänne. Meikä asuu tuossa naapurissa, vaan oon valmiiksi bokserit jalassa ja... PÄISSÄÄN niin en jaksa mennä kämpille, meen tuonne sohvalle ottaan asioista selvää.

Jos tämä jää viimeiseksi kirjoituksekseni, niin nassella oli jotain tekemistä katoamiseni kanssa. Nassen oikea nimi on Jani Rautio ja se asuu heinäpäässä. Tunnistaa esim parrasta ja naamasta.

täältä tähän, toivotti arttu eemil vahera.

PS: että tuota, jos on jotain asiaa koskien hengissä olemistani niin voi soittaa myös numeroon 0503545481


pps: oon melko varmasti hengissä vielä huomennaki, voi silti soittaa.


PPPS: haistakaa paska

PPPPS: kuvassa on nasse (jos tämä vitun paska toimii?)

JooLauantai 15.03.2008 02:04

Sain tosiaan nyt ne kuvat sieltä reissusta tähän koneelle, ja voin sanoa, että jos se karaoke kuulosti pahalta siitä kameran kaiuttimesta, niin se oli varmaan 10x pahempi kun sen katto ihan kunnon seteistä :D

No joillekki annostellaan se laulutaito suoraan pullosta ja joillaki se menee ns. sivu suun.

Aivan sama, en oo koskaan edes halunnut osata laulaa.

Laitan nyt kuiten sen linkin tähän näkyville, että näin.


http://www.facebook.com/video/video.php?v=22635197808PS: tiedän olevani paras.