IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap
haha.

Elikka luvassa on se perus. Baari-illan tilitykset vol. (joku numero tähän. kuka niitä nytten ees laskee)

Vittu oli taas yks elämäni paskin ja turhin reissu. Olin baarissa. Mitä sitten? join kaljaa.. samapa tuo. Olin päissää... ketäpä tuo nyt haittaa? Meikä ei jaksanu edes jytätä entiseen malliin.

Elikkä. Onnelassa olin. No tulipahan oltua.
Onnelassa ei tapahtunut mitään. Meikä oli tahalleen jemmassa ja piilossa kaikilta ja muilta. Join siinä samalla. Nyt on hyvä taas verrata .. "saatoin olla päissään muttta onneksi en niin päissään kuin HEIDI (nimi muutettu)" :D heidi veti oikeasti ihan elävien kuolleiden yötä. Jorashan se, ei siinä mitään mutta ajatustoiminta oli vähän niinku pausella. Baarissa sitä ei vielä hoksannut mutta viimeistää silloin kun mentiin hakeen takkeja ja pizzaa.

Maxissa heidi oli skarppina. Pizzan tilattuaan jäi oottaan siihen kassakoneelle jotenki kuvitellen että sais pizzan nopeampaa.. toimiko? No ei. Siinä sitten venas ja nojaili sen reilut 35min samalla kun meikä pohti biznezideoita jonku 50v äijän kanssa. Sovittiin että perustetaan ouluun semmonen yökerho josta saa narikkalapulla pizzan samantien.

Matkalla huomasin että eläimet diggaa meikästä (eikä missään sairaassa mielessä) silitin nimittäin lokkia, pulua ja sorsaa. Harrastuksiin kuuluu siis tästä eteenpäin myös lintuinfluenssa.

Oli pakko tulla päissää kirjoittaan tänne päivyriä kun sitä ne pojat kuitenki odotti.. "VITTU ETTÄ ON MAHTAVA LUKEA NIITÄ JÄTKÄN TILITYKSIÄ plaaplaa." <- tuommosesta tulee jotenki alaston olotila heti kun oma elämä on niinku muiden viihdettä jne.

Baarissa tosin tuli tilitettyä jukka-matti-pekkalle oman parisuhde-elämän varjopuolia ja vastaavia (ei meillä edes parisuhde-elämää ole) ,mm. sitä että milloin pitää tehdä aloite ja milloin on soveliasta koskettaa ihmistä kenestä oikeasti välittää/pitää. Vastausta moiseen ei tiedä. Jos joku tuntee asian koskevan häntä, niin voi suosiolla ilmoittaa että "minua saa koskea ja minun kanssa saa suudella yms. hellätä". Seuraavasta olisin otettu.

en jaksa lisätä loppuun jo kulunutta "np. JOku paska biisi" :ä kun se on sille ihan sama.

Meikä laittaa nyt nukkuun kun pitää kuitenki huomenna herätä jo ihmisten aikoihin koskapa pitää mennä jonnekkin valistustalolle laittamaan/kantamaa pöytiä ja jakkaroita siskoni häitä varten.

Ja niin. olin taas humalassa. en jaksa katsoa oikeenkirjoitusta.

ja niiin.. kevät koittanut puutarhassa huuliharppua on rakastajani soittanut =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.