IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Kepulikonsteja ja muuta elämää.Lauantai 21.10.2006 20:58

Meikä pääsi pakenemaan osastolta. se oli vähän niinku tähän astisen elämän great escape.
Lääkäri kävi aamulla repimässä meikää jaloista ja kyseli että "miltä tuntuu" kävi niin kipeää että meinas tulla kusi housuun mutta totesin kylmän viileästi että "ei tunnu" .
Sitten se katteli meikää vähän luimistellen semmoiseen lääkärimäiseen tapaan ja hieraisi vähän partaansa ja totesi "no aika hyvin edistynyt tämä palautuminen pääsette takaisin yksikköön". Meinasin pompata pystyyn niinku pohjaan viritetty vieteri ja suudella sitä risupartaa mutta kiitos itsehillintäni (joka on samuraiden luokkaa) onnistuin pitämään coolin ja nyökkäsin katu-uskottavasti. Tämän jälkeen pakkasin kamani ja lähdin lompsimaan.

Tänään leikittiin vanginsieppausta ja muuta siihen liittyvää toimintaa. Tuli kuvattua parit hyvät videot kun pojat väänsi toisia siltaan lumihangessa. Meikästä toiminta näytti enemmän joukkoraiskaukselta kuin vanginsieppaukselta. Tyypit huutaa isoon ääneen "pitäkää sitä käsistä, levittäkää jalkoja" :D .. toisinsanoen.. hyviä hommia.

Sitten käytiin syömässä ja meikä on korpraali nykyään. Yleneminen ei siis liity syömiseen mitenkään vaan tuli yhtäkkiä mieleen. Meikällä on ihan hirveä kusihätä mutta olin unohtanut sen hetkeksi kun rupesin räpläämään tätä internettiä. Nyt meen kuselle

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.