IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

TilitysTiistai 14.11.2006 00:35

En nyt tiedä miten tämän avaisi mutta taisin tehdä sen jo. Aloitetaan. Minulla olisi tuhansia käsiteltäviä aiheita mutta ei tarpeeksi aikaa avautua niistä kaikista. Tärkeimpänä voisin tosin kertoa että 21v on jo pappa josta minä olen elävä esimerkki.

Pumppu reistaa ja selkä on noin niinku äkkiseltään arvioituna paskana ja dementiakin tuntuu vaivaavan (tai sitten ne on näitä Meikän lievän ad/hdn oireita). Pointti tässäkin on että alkaa pikkuhiljaa vituttamaan kun ei voi elää elämää enää nuorena kollina/leijonana ollenkaan vaan pakko hypätä vanhan ketun kenkiin. Meikä on vanha. Meikä haluaa vaimon, lapsen, toimeentulon ja talon. Kaikki muu on toissijaista. Sitten meikä vois munkilla olla tyytyväinen.

Ja nyt kun päästiin tuohon vaimoon niin tietty senkin täyttyy täyttää tietyt kriteerit. On oltava a) kaunis (olen rehellinen. Kaikki te sisäisestä kauneudesta puhuvat ja saarnaavat voi pitää ne revolverit vielä koteloissaan sillä tämä ei ole se ainoa / tärkein kriteeri). Kauniit silmät ja kasvot ovat ehkä tärkeimmät. Ja tietty itse rakennelman täytyy olla hyvä. Piste.

Seuraavaksi b) naisen täytyy olla hauska. Huumorintajua edes sen verran että tietää missä kohtaa vitsiä täytyy nauraa ja on hyvä jos ymmärtää myös vähän kierompaa huumoria. Mitähän vielä..

Ja lopuksi c) naisen on oltava sisukas. Sellainen joka osaa suuttua ja jopa käydä fyysiseksi sekä uskaltaa olla erimieltä. Ei mitään alistettuja naisia. Mikään ei ole hirveämpää kun nainen joka sanoo "ihan sama, päätä sinä" .. Mitä paskaa?

Tuossapa nuo. Jos täytät kriteerit niin voit jättää numeron tuohon alas.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.