IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

voi vittuMaanantai 27.11.2006 14:26

Voi vittu että palaa koneet näiden juttujen kanssa. Meikällä lähtis lomakyyti 1830. Sain ajan lääkärille botniaan viideksi. Sinne pitäs käydä hakemassa röntgenkuvat jostaki toisesta sairaalasta kun ne jostain syystä oli menneet sinne. Koitin soittaa että voinko hakea ne ja pyysin tarkistamaan että ne varmasti on kuvat meikän selästä eikä jotain back in the day kuvia meikän kädestä (jonka mursin kahdesti pudotessani samasta puusta.. pitkä tarina. Sillon oli actionia)

Se ämmä siellä puhelimessa totes että ei voi kertoa tämmöisiä tietoja kuin henkilökohtaisesta. MITÄ HELVETTIÄ?! aivan niinku jotain pervoa kiinnoista röntgenkuvat meikän sexy backistä. Meikä ei oikeasti ymmärrä tätä touhua ja alkaa pikkuhiljaa loppuun henkinen kestävyys tämmöisten suhteen. Osaa olla vaikeaa. Sen pitäis olla yks - kaks ja kuvat ois meikällä.

Vielä enemmän ottaa päähän semmoisten toimistovirkailijoiden yms. muka-ystävällisuus ja ajattelevaisuus. Ja kun ne ei suutu vaikka niillä vittuilee ja reuhaa puhelimessa kuinka paljon. Aika Zen.

Jos nyt kaikki menee niinku pitää niin se heiskarin masa ottaa meikät jonnekki polille ja aloittaa toimenpiteet, mutta.. jos hommat kusee niin meikä lähtee 1830 bussilla lappiin ja hajoan matkalla. Nyt on semmoinen olo että tekis mieli vetää kunnon perseet.

Ja niin. Meillä on bileet. En oo kyllä mitään järjestänyt mutta kyllä täällä porukkaa on. Meikän vanhemmat, siskoni poika sekä vaimoni (joka on edelleen koira). Kunnon teinimeininki. Äiti puhuu vessassa puhelimessa, isä näppäilee läppäriä keittiössä, Artturi juoksee pitkin kämppää ilman housuja ja minttu makaa keittiönlattialla nauttien olosta. Meikällä särkee päätä ja haluaisin nukkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.