IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Ei mikkän.Tiistai 05.12.2006 05:15

Ja mikä siinä on kun ihmiset ei voi puhua normaalisti. Pakko vääntämällä vääntää itsetään fiksumpaa käyttämällä sivistyssanoja ja muka-nerokkaita vertauksia, siteeraamalla jotain suuria miehiä & huippuajattelijoita. En ymmärrä. Pistää vihaksi semmoiset wannabe-morpheukset ja puistofilosofit. Matrix 2 ja 3 oli paskoja leffoja ja jos oikein muistan niin se morpehus kuoli.

Matrixit oli täynnä tuollaisia elämää suurempia ajatuksia, jotka oli todellisuudessa pelkästään ylipitkiä taisteluita kompensoimaan laitettua.. sitä itseään.. Koittivat saada elokuvasta jotain muuta kuin n. 3h kestävää efektitykitystä. Eivät onnistuneet. Paskan möivät.

Meikä sano jotenkin näin yhelle tyypille. Jos ei oo rakkauta, miksi tehdä mitään. Tämä pätee kaikkeen. Sortuikohan meikä itse tuohon aikaisempaan mukaviisasteluun? Samapa tuo.

Meikä on kuulemma nihilisti. Piti kattoa wikipediasta mitä se tarkoitti :

"Nihilismi on ajatussuunta, joka ei tunnusta mitään päteväksi. Sana on johdettu latinalaisesta sanasta nihil, ei mitään, ja usein sanalla tarkoitetaan jonkin asian kieltämistä tai vastustamista."

Jaa. En sitten tiedä meneekö tuo ihan yks yhteen meikän kanssa vaikka paska jätkä olenkin.

Nyt laitan nukkuun. Koitin kattoa Me, you and dupreeta. Alko vituttaan se koukkonokkainen äijä ja sen paskat jutut. Vittu ihan väkisellä väännettyjä leffoja nykyään puskevat ulos. Monet sanoo että Adam Sandlerin leffat on kaikki samanlaisia. Meikä on osittain samaa mieltä mutta meikästä ne on silti hyviä. Ne tekee just sen mitä niiden pitääkin, saa hyvälle tuulelle. Tuosta Dupreesta ei tosin ollut mihinkään. 10min katsoin ja alkoi vituttaan.

Criss Angel on kova äijä taikomaan mutta muumien taikuri vielä kovempi. Pelkästään sen hattu muutti muumipeikon joksiki vitun örkiksi ja se lentää pantterilla. How cool is that ?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.