IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

Joo eilenLauantai 27.01.2007 19:02

Koitin ruveta jo loppuillasta selvittään mitä tuli tehtyä ja missä käytyä mutta oli liian suuri haaste ottaen huomioon meikän tilan.

Tosiaan Tuomaksella oli synttärit. Oltiin täällä meillä kämpillä aluksi ja talo oli täynnä enemmän ja vähemmän humalaisia ihmisiä. Pojat pelas tekkeniä olohuoneessa ja tytöt juoruili keskenään tuolal keittiössä. Sitten kun promillet nousi niin uskaltautui tytöt pelaamaan tekkeniä ja pojat juoruilemaan keittiöön. Such is life.

Meiltä lähdettiin joskus 23.00 aikoihin etenemään kohti gigglingiä. Normipäivä. Sisällä otettiin tupen kanssa olutta mieheen. Tupe sanoi että ei voi ottaa kovin paljon kun on treenikausi. Poika ei tiennyt mistä puhui. Oltiin molemmat aika hyvissä loppua kohden. Rokkailtiin menemään ja yllätäten kiivettiin jossain vaiheessa sinne ylös korokkeelle. Meikä ei tiedä mikä siinä niin viehättää, mutta tulipahan tehtyä. Baarissa meikä näki about kaikkia inttituttuja ja muita legendaarisia naamoja. mm. Ruuwaria ja krysostuuvenia. Jälkimmäinen sotti meikälle vielä joskus melkein viideltä että ne olivat ruvenneet tappeleen jossaki Piccolon edessä jonku He-Manin kanssa. :D

No eniveis. Lähdettiin sitten valomerkin aikaan baarista kohti maxia tilaamaan muutamat pizzat mieheen. Matkalla törmättiin Nekkumieheen joka tarjoutui saattamaan meidän tuiraan. Mahtavaa kun on vielä ritarillisia miehiä. Pizzat syötiin matkalla ja kämpillä otettiin beroccaa ja kokista. Tupe sanoi että se on elämän eliksiiriä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.