IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap
Terveisiä täältä.

Meikä oli eilen aika lievästi päissään, jotkut sanois jopa kovaksi känniksi, omasta mielestäni otin kohtuudella. Olin alkossa semmonen mehupurkin näköinen litran tonkka viiniä niin ostin läpällä ja sitten join huiviin. Sitten join muutamat oluet ja sitten mentiin nasselta gigglingiin, siellä tilasin läpällä parit oluet (ihan vaan kokeilumielessä) ja sitten jonku drinkin.

Huutelin siellä baarissa kaikille, että lepo ja muotoon. Ei mitään hajua ketä tuli nähtyä ja mitä sanottua. Oli mahtavaa olla päissään. Sitten meikä oliki yhtäkkiä keltasessa aitassa patiolla juomassa kaljaa ja keskustelemassa siitä, että mitä voi sekoittaa kaljaan ja mitä ei. Yks tyyppi selitti että kaakaojauhe ja olut on hyvä yhdistelmä.. Hyi saatana. Sama kun laittais jäätelöön ketsuppia tai makarooniin sinappia. Oltiin siellä sitten siihen asti, että patio meni kiinni ja sieltä jumpruun. Siellä meikä pohdiskeli kaikenlaista ja porisin suuren seikkailun jonnen kanssa jotaki ja otettiin toisista tukea tanssilattialla. Rentoa.

Baarin jälkeen piti käydä tarkistaan tiluksia tuolta meikän uudelta asunnolta, jossa siis ei vielä ole mittää. Nukahdin sinne ja heräsin aamulla, keskeltä lattiaa nukkumasta reppu tyynynä, siihen kun äiti tuli tapetoimaan. Kyllä se ajatteli, että poika on pilalla. Meikä vaan jatko unia. Sitten kun lähdettiin sieltä pois niin käytiin mäkkärissä.

Ei muuta.

ps: yhellä eukolla oli itse tehdyt puuhelmet kaulassa jotka oli maalattu jollaki akryylimaalilla, vai olikohan se akvarelli. Joku tuommonen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.