IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

kännissä qstockissa.Lauantai 28.07.2007 16:24

Pitissä oli meininkiä,
tulin sodankylästä yhden kuskin kyydillä ja otin vähän pisseä siellä. Ouluun päästyäni kävin ostamassa olutta.. Ei siitä sen enempää, vaan asiaan.

Menin muitta mutkitta qstockkiin ja kävin kattoon maija vilkkumaata ja hoilasin totuutta ja tehtävää, sitten alkoki turponeekro soittamaan ja paineltiin pasi-jorman kanssa eturiviin (kysyjille tiedoksi, pj = tanskanen) ja siellä lähtiki paidat päältä ja ääni käheäksi. Pitissä oli meininkiä. Miestä lensi ja pyöri. Tuli sitten jostain humalaisesta alitajunnasta karate-opit mieleen ja testasin näitä kamaeita (asentoja) käytännössä.

Sitten keikka oliki ohi ja meikän paita repes ja naama oli paskanen ja ääni käheä. Sitten meninki leeveriin juomaan ja yhtäkkiä olinki baariin jonottamassa. Siihen jonoon tuli sitten joku viksu nainen joka ajatteli että se pääsee qstockin kutsuvieras-kortilla jonon ohi ja ilmaiseksi sisään. Siinä nyt ei sinänsä ollut mitään logiikkaa, mutta toisin kävi. Sinne se vaan meni.

Elämä on pitti.

Baarissa sitten tämä samainen nainen antoi miehille suoraa palautetta tehostetuin käsimerkein.
Meikä lähti sitten baarista jossain vaiheessa pois ja kävin ostaan kebabtownista ruokaa ja menin kämpälle nukkuun. Aamulla heräsin siihen kun puhelin oli kuollut ja tulin tänne tupelle. Käytiin saunassa tuossa kaheltatoista ja pelattiin tekkeniä.

Nyt juon kahvia.

PS: niin ja joo, otin sen tekstin sivareista pois, kun sitä ei osattu ottaa huumorilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.