IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

funkin kanssa hommissa.Tiistai 21.08.2007 23:26

Oltiin tosiaan eilen tuon Jonathan J-M:n kanssa juomassa. Tiedän, että eilen oli maanantai, joten siitä ei tarvi erikseen huomauttaa. Asiaan.

Kaikkihan alkoi siitä kun oli joskus aikasemmin ollu puhetta, että vois ottaa vähän olutta mieheen ja keskustella vähän miten menee yms. kun ei olla kunnolla päästy poriseen toviin. Eilen sitten oli hyvät saumat toteuttaa tämä suunnitelma, meikä otti vähän punaviiniä (pullollisen) pohjaksi täällä omalla asunnolla, samalla ku funkki oli niiden joidenki sen finanssin tyyppien kanssa saint mikkelissä.

Eipä siinä, mullaki oli ihan hyvin niitä aktiviteetteja täällä itekseni törpötellessä, nimittäin tuon vastapäisen rakennuksen spuge tuli huuteleen sen parvekkeelle jotaki tuhannen tuubassa. Ajattelin sitten rakentaa tämmöistä naapurisuhdetta ja porisin sen kanssa tuosta meikän ikkunasta. Sittenpä se funkki soittikin, että kaverit on jättäneet sen itsekseen lentämään ja aiko tulla tänne. Meikä nakkas takin päälle ja lähdettiin huiteleen kylille.

Ensimmäinen pysähdys meillä oli tuolla cafe kulumassa jossa otettiin oluet mieheen ja eräät tyypit opetti meitä soittaan viinilasia (sillain pyörittämällä sormea siinä reunalla, että se vinku se lasi), kun taito oli opittu, niin kietastiin loput oluet naamaan ja lähdettiin hevimestaan.

Hevimestassa oli meininkiä, otettiin vähän olutta ja keskusteltiin joidenki norjalaisen hevareiden kanssa punkista ja musiikista yleensä. Sitten joku kaveri tuli siihen kysyyn, että onko meikä skinheadi, vastasin että en. Sitten ruvettiin keskusteleen sen tyypin kanssa elämänkatsomuksesta (niinku tuntemattomien kanssa tehdään humalassa) josta sitten meidän vieressä istunut hippi innostu.

Vittu se rupes paasaamaan siitä, että meikällä on joku väärä ajattelutapa. Sehän on meikän oma henkilökohtainen valinta ketä meikä ei arvosta ja ketä sitten arvostan. Jumalauta, että teki mieli leipoa lettiin :D onneksi itsehillintäni oli samuraiden luokkaa ja jätin miehen omaan arvoonsa. Sillä oli kyllä ihan outoja ajatuksia muutenkin, jokaista lähimmäistä tulis kuulemma rakastaa yhtä paljon, eikä ketään sai suosia. Tietty tuommonen näyttää paperilla vitun hyvältä, mutta kuka nyt oikeasti voi noin elää. Tosiasia on, että jotku jätkät vituttaa ja jotku ei. Se jätkä vitutti.

Meikälle ei tarvi tulla tyrkyttään jotain muropaketti-filosofioita. Ois voinut vittuillessaan sanoa sille, että "hitler oli hieno mies, aina junat oli ajallaan hitlerillä, aina tasalta asemalla oli natsilla juna." Mutta se ois ollu jo kyllä melko rankkaa provoamista.

Baarista lähettii joskus kahdelta ja jukkis saatto meikät ninwen eteen josta ostin pizzan ja tulin kämpille.

Eipä tässä sen kummempia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.