IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap
Vittu, ritari kehissä. Laitoin ihkupoksiin saatana todellisen (TODELLISEN) soturin. Leego-mies. Eilen oli kovat iltamat. Tanskasen kanssa istuttiin tuvassa ja katottiinVeronica Mars ja Buffy vanpyyrintappaja. Vittu että hienoja sarjoja molemmat, ja miehiä (MOLEMMAT). Tanskanen oli petturi eikä ollu rapulassa, itehän olin siitäki edestä. Yöllä tuli käytyä kyllä lpi niin elämän ilot ja surut. Keskustelua oli mm. siitä minkälaiset oli ensimmäiset seksikokemukset jne. (perusjuttua) toinen meistä oli kuulemma masturboinut kaatopaikalla rikkinäisessä autossa kera kahden kaverin. Jännityksen säilyttämiseksi en kerro, että kumpi. :D

Puhetta oli myös tappeluista, meiningeistä ja muista seteistä. Kovaa on ollu elämä puolin ja toisin. Tanskanen ei näe kuulemma painajaisia ja meikä harvemmin seksiunia. SItten elämää oli myös nuorena hankaloittanut jotku ikkunan takana tirkistelevät ukot ja tuntemattomat autot (tanskanen joutu utajärvelä nukkuun haulikon kanssa? ja meikä ei saanu pienenä katsoa POLIISI-TV:tä kun en saanu nukuttua jos rikollisia oli vapaalla jalalla)

Nukkumaan laitettiin joskus kolmen pintaan kun meikä ei saanu jostain syystä nukuttua (jumalauta) ja herätys normaalisti viiden pinnassa. Aamulla oli melko railakkaat tunnelmat. Pää on vieläki sekaisin niinku haminan kaupunni ja täällä naureskellaan karhulle (metsän kuningas) pitkä juttu, eikä jaksa selittää. Tuskinpa sitä kukaan etes tajuais. Eilen sain muuten lisää tietoja tuosta viikonlopusta, että mitä sitä oli tullu tolskattua. Ei voi sanoa, muuta kuin, että meikä tanssi päissään melko taidokkaasti ja muutenki käytös oli aika kehuttua.

Elämä on futista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.