IRC-Galleria

Sir_Ratti

Sir_Ratti

jesus didn't tap

SOTA ON ALKANUTMaanantai 01.10.2007 20:38

Vittuku meikää naurattaa aatteen miehet. Olihase tietty tiukkaa olla joskus nuorna poikana pilotti päällä ja metroseksuaali-camot jalassa kylän raitilla neekereitä vihailemassa. Sitten tuli murrosikä ja alko tytöt kiinnostaan. Sitten meikä kasvo vähän enemmän ja tulin itserakkaaksi ja kyyniseksi.

Ei pidä silti käsittää väärin, että meikä tässä haistattelis pitkiä kaikille mahdollisille aatteen miehille, kovimpia kai ne on ne jotka ei koittaa todistella kenellekkään mitään. Niillä on yleensä jonkinlaista sisäistä maailmaaki (BB-Kadille kiitos tästä termistä). Vaan taas siihen asiaan.

Kondis on kova, meikällä meni viikonloppuki ihan OK. Olin perjantaina garagessa jossa oli kova meno ja kovat pelit, testailtiin PJ:n kanssa iskunkestävyyksiä tanssilattialla ja tanskasen rendi sai kenkää yhdeltä sodankyläläiseltä alikessulta. Välillä on pakko lyödä syytöntä miestä turpaan.

Lauantai oliki sitten ihan oma lukunsa : D , oltiin jääkäri Baskin kanssa kaarlen-paskassa muutamalla, jonotuski oli ihan kivutonta kun käytiin vuorotellen maxissa juomassa kaljaa. Sisälle kun päästiin niin yks milla opetti meitä tanssimaan epätilassa + muuta sekavaa. Sitten baski päätti näyttää meikälle sen miehistä elintä (en tiedä miksi) ja meikä nosti sen ilmaan (siis Baskin, en sitä elintä) ja tehtiin taivutuksia.

Sitten meikä katos kuulemma vaan baarista ja Bask oli jääny sinne pöjöttään kaks paukkua kädessä. Oli se kuitenki päässyt kotia jonku kuorma-auton kyydissä.

Sitten vois vielä mainita, että tanskanen näkee vielä sekavempia unia entä meitsi. Tuvassa oli vetänyt leebeniä niin oli nähnyt semmosta unta, että oli mm. makoillut jossaki ruumiskasassa piilossa kun joku al-qaidan jätkä oli kattonut sitä silmiin ja sitten seuraavassa skenessä oli ollut jossaki lattialla saunatakki päällä kun joku eukko oli leikannut sen varpaankynsiä ja sniffannut niitä sitten nenään (naisen äidin seuratessa vieressä, ihan vaan sen takia, ettei mitään siveetöntä tapahtuisi)

Unet on kyllä hienoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.