IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Näppäriä tekstareitaTiistai 25.07.2006 00:35


* Tilaamanne punakarvainen dieseljättivagina on tilapäisesti loppu. Kävisikö 14,5 hv bensakäyttöinen, jos saatte kumisaappaat mukaan?

* Jos luet tämän viestin olet velkaa suudelman, jos poistat olet velkaa kiihkeän yön, jos vastaat olet velkaa molemmat

* Olette soittaneet yleiseen hälytysnumeroon asiattoman puhelun. Tulemme ottamaan teihin yhteyttä ja ryhtymään asianmukaisiin toimenpiteisiin

* Sanomakeskus tiedottaa: SIM-korttinne kosteusprosentti on yli 95. Oletteko viime aikoina lähetelleet pelkkiä märkiä viestejä?

* Vittumainen havainto aamulla: Olet nähnyt unta
suklaavanukkaan syömisestä. Herätessäsi huomaat, että perseessäsi on lusikka.

* Teiltä on televisiolupamaksut maksamatta!! Lähetämme tarkastajan perimään saataviaan luonnossa! Varautukaa kondomein ja nahkaruoskin.

* Hei! Olen palavasti rakastunut sinuun! Jos tunnet samoin, hymyile, kun seuraavan kerran katson sinua silmiin. T: salainen ihailijasi.

* Naapuri tässä. Et viitsis tulla laittamaan muutamaa palaa vessapaperia postiluukusta kun oon pöntöllä ja paperi pääsi loppumaan.

* Hei! Keräämme tyhmiä ilmeitä. Koska sinulla on nyt sellainen naamallasi, kiitämme avusta!

* Kiihotun kun sormesi vaeltelee pitkin runkoani ja hierot tappiani. Ota minut aina mukaasi, älä jätä tai vaihda... T: Oma kännysi

* Minä olen gsm-virus sviiden ellet lähetä minua tunnin kuluessa kahdelle kaverillesi puhelimesi muuttuu säälittäväksi eeriksoniksi.

* Onneksi olkoon! Sinut on valittu intialaisen norsun kullinpesijäksi! Lähetä 100mk:n edestä postimerkkejä Khalid al-Shiskebabille!

* Tie sitkö et tä lii alli n en s eks i v oi aih eut taa luk ihäi ri öit ä

* Terveiset videofirmasta! Tilaamasi video nimeltään 28 tapaa harrastaa seksiä ravintolan pöydällä on nyt noudettavissa liikkeestämme.

* Tiukan pillun määritelmä: kun vetää vehkeen pois niin alipaine vetää lakanan perseeseen!

* Tiesitkö että: THELO KARFO TO STON KOLO MAZI ME KILO VOUTIR on kreikkaa? Suomeksi: haluan tunkea mäyräkoiran perseeseeni voikilon avulla.

* Yhden tekstiviestin aikana kuolee 20 neekeriä. Mitä voimme tehdä asian hyväksi? Lähettää lisää tekstiviestejä!

* Hämähämähäkki klamydian sai. Kuppa siitä tulee kun kärpäsiä nai. Aidshan se viimein hämähäkin vei. Hämähämähäkki enää nussi ei!

* Olet juuri interaktiivisessa yhdynnässä kanssani.. hymyile kun saat orgasmin;)

* Ferrari on italialaisten viagra. Kun korskea ori tulee näkyviin miljoonia mulkkuja nousee pystyyn.

* Tarjosit sitä mulle.Ensin en uskaltanut mutta sitten otin sen suuhuni ja tunsin,miten vaahto virtasi suupielilläni AAAAHH! Olut on poikaa

* Jos auto liikkuisi metrin joka kerta kun ajattelet kunnon panoa olisit jo toista kertaa maapallon ympäri. Hyvää matkaa!!

* Ottakaa yhteyttä Auroran sairaalan sukupuolitautien poliklinikkaan mahdollisen kuppatartunnan johdosta. Helsingin terveysbyroo

* Uskotko rakkauteen ensi silmäyksellä vai pitääkö mun kävellä siitä uudestaan ohi...?

* Kun mies puhuu naiselle rivoja on se seksuaalista ahdistelua. Kun nainen puhuu miehelle rivoja on se 11,90 min+ppm

* Seksi ei ole vastaus, se on kysymys. Vastaus on
KYLLÄ

* Olen GSM-olio rakastelen juuri silmiesi kanssa. Hymysi kertoo että nautit. AAH... kuolen! Olet raskaana lähetä lapsemme eteenpäin.

* Mikä on miehien yleisin elimensiirto? - Oikeasta lahkeesta vasempaan...

* USA have Bill Clinton Johnny Cash Steve Wonder
Bob Hope. We have Tarja Halonen no cash no wonder no hope.

* Kumpi on parempi? Pano Meritassa vai kaksi Aktia
pankissa

* Kännykkä: Ainoa asia josta miehet kilpailee,
kenellä on pienin!!!

* Muistinsuojausvirhe keskuskondensaattorissa!

* Naiset ovat kuin vessapöntön rengas, on ihan kiva kun se on lämmin mutta et voi olla pohtimatta kuka siinä viimeksi on ollut.

* Camel Condoms - Miehille, jotka laukeavat omia aikojaan.

* Mitä ilotyttö sanoi kun kaatui portaissa?? (ryminää kolinaa ryskettä) VITTU meni firma nurin!!!

* Mikki käveli viidakossa kortsupakka kainalossa. Kuuli kummaa rapinaa Hessu pani apinaa. Jos tunsit vapinaa lähetä viesti eteenpäin.

* Muumipappa Pikkumyy peiton alla lisääntyy. Mamma
näyttää mallia ja puree papan pallia! Käy muumilaaksoon...

* Se on naapuri tässä. Et viitsis tulla laittamaan muutamaa palaa vessapaperia postiluukusta kun oon pöntöllä ja paperi pääs loppumaan. T: Naapuri

* USA has Bill Clinton Johnny Cash Steve Wonder Bob Hope. We have Martti Ahtisaari no cash no wonder no hope.

* Maan asukas olen ET. Olen muuttanut itseni täksi tekstiviestiksi. Kun luet minua nain silmiäsi hymyilet pidät siitä olen puutteessa. Lähetä minut eteenpäin.

* Olit meillä tarjosit sitä minulle ensin en uskaltanut mutta sitten otin sen suuhuni ja tunsin miten vaahto virtasi suupielilläni AAAAHH! Kyllä olut on poikaa

* Poliisimestari Sisu otti päästään Hupun irroitti tukastaan Takun ja perseestään Tikun sekä nosti autosta Akun ja kaatoi Tiinun eikä tiennyt enää mikä Mikin oli!

* Minä olen gsm-virus sviiden ellet lähetä minua tunnin kuluessa kahdelle kaverillesi puhelimesi muuttuu säälittäväksi eeriksoniksi.

* KUN RAKAS RAKASTAA RAKASTA NIIN RAKKAAN RAKAS EI TIEDä KUINKA RAKKAAN RAKAS ON RAKKAALLE RAKAS. LäHETä TäMä VIESTI VIIDELLE NIIN SE TUOTTAA ONNEA RAKKAUDESSA

* Viestikeskus tiedottaa: SIM-kortissanne on todettu viinavirus. Ystävällisesti pyydämme Teitä ottamaan yhteyttä lähimpään kaljakuppilaan tai menetätte muistinne!

* Liittymänne lasku on viimeisten 15 päivän ajalta 794 mk.RL:N Eurobox palvelu.

* Uuden eroottisen sarjan GAYWATCHin kuvaukset alkavat!! Yksi yleishomo puuttuu!! oletko sinä kiimapyllyinen uros?! Ota heti yhteys testaaja Göraniin!!

* Kun mies puhuu naiselle rivoja on se seksuaalista ahdistelua kun nainen puhuu miehelle rivoja on se 11 90 min+ppm

* Liitymäsi suljetaan maksamattomien laskujen ja siinä ilmenneiden väärinkäytösten vuoksi.Lisätietoja numerosta 98009491 Terveisin NMT GSM laskutus

* Kumpi on parempi ? Pano Meritassa vai kaksi Aktia pankissa

* Minua halutti tahdoin tehdä sen. Menin Esson nurkalle avasin vetoketjun otin sen esille ravistelin sitä. Nautin siitä. VITTU! Poliisit! Heitin sprayni pois.

* SINÄ PUMPPASIT JA PUMPPASIT ETEEN JA TAAKSE TASAISIN VEDOIN.SE KOVETTUI JA KOVETTUI KUNNES SE OLI KOVA JA SILEÄ.VIHDOINKIN PYÖRÄNI TAKARENKAASSA ON ILMAA!

* Moi! Mulla on akku lopuillaan mutta tärkeää asiaa. Soita kaverin kännykkään 0405717354.

* Ottakaa yhteyttä Auroran sairaalaan sukupuolitautien poliklinikkaan mahdollisen kuppatartunnan johdosta. Helsingin terveysvirasto/Terttu

* tuntuu et meidän pitää vähän jutella. mä luulen et mä oon raskaana.

* your beauty covers you like skin blocks your heart and masks your innerself.my beauty it radiates and envelops others like warm sun on a day as cold as you

* Vielä ei ole syntynyt se orava joka syö sen kävyn josta putoaa se siemen josta kasvaa se puu josta valmistetaan se paperi josta tehdään sinun sotilaspassisi.

* Saatavana junttia juomaseuraa tilaa koko pöydällinen viisi askia norttia kaksikymmentä paukkua eikä sanaakaan koko iltana!

* Jatkuvien tekstiviestien väärinkäytöstenne vuoksi palvelu ei ole enää operaattorimme kautta käytössänne. SONERA/GSM-Palvelut.

* Teille on puhelu aulassa.

* Onneksi olkoon! Olette voittaneet ilmaisen Siljan risteilyn. Lis.tiet. numerosta 9800-52682. Mainitse koodi KANTA.

* JOKU KYTTÄ KYSELI SUA MÄ ANNOIN NUMERON KOSKA NE KYSY NE VAARMAAN SOITTAA ÄLÄ HUOLESTU EI VARMAAN MITÄÄN VAKAVAA.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.