IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Mikä saa suhteen kestämään?Sunnuntai 27.06.2010 14:36

Miksi yksi pari onnistuu parisuhteessaan ja toinen ei? Tyytyväisyys ei yllättäen ole läheskään tärkeintä.

Tieteellinen meta-analyysi paljastaa, mikä tutkimuksien mukaan on suhteen säilymisen kannalta merkityksellistä ja mikä ei. Lue ja ylläty!

Yhdysvaltalaistutkijat ottivat meta-analyysiinsä mukaan 137 tutkimusta yli 30 vuoden ajalta. Meta-analyysi on tutkimusmenetelmä, jonka avulla pyritään johtamaan päätelmiä yhdistelemällä aiempia samaa asiaa käsitelleitä tutkimustuloksia.

Miten esimerkiksi tyytyväisyys vaikuttaa parisuhteen kestävyyteen? Entä suhteeseen sitoutuminen ja panostaminen?

Suhteen kestävyyteen vaikuttavien asioiden järjestys on yllättävämpi kuin äkkiseltään uskoisi:

Tyytyväisyys

Tyytyväisyys ei yllättäen ole tärkein tekijä pysyä suhteessa. Ihmiset pysyvät suhteissaan paljolti muistakin syistä kuin siksi, että pitäisivät erityisesti olostaan kumppaninsa kanssa.

- Ihmiset saattavat esimerkiksi olla täysin tyytyväisiä suhteisiinsa, kunnes joku parempi tulee vastaan, selittää meta-analyysiä tekemässä ollut Benjamin Le.

Suhteen ikä

Meta-analyysi osoitti myös, ettei suhteen kesto ole erityisen ratkaisevaksi tekijäksi.

Sitoutuminen

Analyyysin perusteella niiden parien liitot kestävät, jotka uskovat parisuhteensa kestävän ja ovat sitoutuneita toisiinsa. Sitoutuminen kiri analyysissä kolmanneksi tulleen rakkauden edelle.

Myönteiset mielikuvat

Monella parilla on ylioptimistisiakin käsityksiä suhteestaan. Optimismi on hyväksi, sillä optimistiset parit tapaavat pysyä yhdessä kaikista varmimmin. Nämä kuvitelmat myönteisyydestä auttavat selviytymään niistä vaikeuksista, joita suhde kuitenkin jossain vaiheessa kohtaa. Myönteiset mielikuvat ennustavat kestävyyttä jopa enemmän kuin sitoutuminen ja rakkaus.

Sosiaalinen tuki

Perheen ja ystävien tuli suhteelle oli suhteellisen tärkeä vaikuttaen varsin paljon suhteen kestoon.

Panostaminen

Panostaminen vaikuttaa siinä missä sosiaalinen tukikin.

Riippuvuus

Riippuvuus nousi analyysissä sitovammaksi tekijäksi kuin läheisyys.

Meta-analyysi julkaistiin Personal Relationships -tiedejulkaisussa.

Luistoa lakanoiden väliinSunnuntai 27.06.2010 00:50

Intiimialueiden kuivuuden ei kannata antaa haitata seksielämää. Liukastusvoide on helppo ja halpa tapa saada seksistä enemmän iloa ja hyvää oloa.

Liukuvoiteen käyttäminen yhdistetään usein turvalliseen seksiin ja kondomin käyttöön, mutta moni ei tiedä, että liukuvoide voi liittyä olennaisesti myös seksuaaliseen nautintoon. Tuore tutkimus osoittaa, että liukuvoidetta käyttävät naiset nauttivat seksistä enemmän kuin ne naiset, jotka eivät käytä liukastetta.

Indianan yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan liukuvoiteen käyttö lisäsi nautinnon lisäksi tyytyväisyyttä seksuaalielämään. Lisäksi liukastusvoiteen käyttäminen vähensi oireita, kuten kipua, intiimialueella.

Tutkimuksessa analysoitiin yli 10 000 seksikokemusta ja yli 3 000 masturbaatiokokemusta. Tutkimus on suurin liukuvoiteista tehty tieteellinen tutkimus. Tutkimukseen osallistui lähes 2 500 18-68-vuotiasta naista. Naiset pitivät kokemuksistaan päiväkirjaa viiden viikon ajan.

Kostuminen yksilöllistä

Liukuvoiteita on kahta päätyyppiä: vesi- ja silikonipohjaisia. Nautintoa ja tyytyväisyyttä toivat sekä vesi- että silikonipohjaiset liukuvoiteet. Kiputuntemuksien vähentyminen yhdistyi tutkimuksessa etenkin vesipohjaisiin liukuvoiteisiin. Vesipohjaista liukuvoidetta pidettiin parempana myös anaaliseksissä.

Yli 70-prosenttisesti liukastusvoiteen käyttösyyksi nimettiin suuremman nautinnon tavoittelu. Noin kolmannes naisista ilmoitti käyttävänsä liukuvoidetta vain siksi, että se on hauskaa ja mahdollisesti osa esileikkiä.

Kostuminen ja limakalvojen kuivuus ovat yksilöllisiä ominaisuuksia. Limakalvojen kuivuvat helposti esimerkiksi synnytyksen jälkeen ja vaihdevuosissa. Osa naisista kokee myös e-pillereiden käytön vähentävän kostumista.

Tutkimus julkaistiin The Journal of Sexual Medicine -tiedejulkaisun tammikuun numerossa: Association of Lubricant Use with Women's Sexual Medicine -tiedejulkaisun tammikuun numerossa.
Joidenkin miesten kanssa seurusteleminen saattaa olla hankalaa tai suorastaan mahdotonta.

Tietyillä ammattiryhmillä on muita suurempi todennäköisyys sairastua masennukseen. Ammatti voi vaikuttaa myös siihen, millainen seurustelukumppani toinen on. Naisten sivusto The Frisky listasi kahdeksan miesryhmää, joiden ammatti saattaa aiheuttaa ongelmia parisuhteessa.

1.Kirjailija tai taiteilija

Plussat: Hän on luova ja tunteellinen, eikä ujostele tunteittensa ilmaisemista.

Miinukset: Pieni palkka - tai ei palkkaa ollenkaan. Hän saattaa myös itkeä enemmän kuin sinä, ja uppoutua työhönsä tunti/päivä/viikkokausiksi.

Johtopäätös: Unohda, jos etsit vakaata ja turvallista suhdetta.

2. Poliisi, järjestysmies tai sotilas

Plussat: Jos joku ryppyilee sinulle, tulee hän heti avuksesi. Hän voi kantaa sinua kuin Tarzan, ja on mies eikä vetistelevä poika.

Miinukset: Raskas työ stressaa häntä. Hän ei kirjoita sinulle rakkausrunoja ja tekee töitä hankalina vuorokaudenaikoina.

Johtopäätös: Suhde saattaa toimia, mutta sinun on nähtävä vaivaa sen eteen.

3. Roskakuski tai viemäriautonkuljettaja

Plussat: Ei arastele likaisiakaan hommia, vakaat tulot.

Miinukset: Paha haju ennen kuin käy töitten jälkeen suihkussa. Selkäongelmat ja rosoinen käytös.

Johtopäätös: Sopii naisille, jotka viis veisaavat muiden mielipiteistä.

4. Toimitusjohtaja, pörssihai tai liikemies

Plussat: Näyttää hyvältä puvussa, talous tasapainossa. Ostaa kalliita lahjoja.

Miinukset: Mieltymys kalliisiin juomiin, viettää vapaa-aikaansa mieluummin kollegoittensa kuin naistensa kanssa. On ehkä liiankin kiinnostunut materiasta ja statussymboleista.

Johtopäätös: Loistovalinta, jos samastut Sinkkuelämää-sarjan Charlotteen. Vähemmän loisto, jos olet kuin Carrie.

5. Työtön

Plussat: Vapaa-aikaa on reippaasti, eivätkä työpaineet stressaa. Ei todennäköisesti harrasta syrjähyppyjä hyvännäköisten työkavereittensa kanssa.

Miinukset: Joudut maksamaan kaiken. Saattaa kärsiä itsetunto-ongelmista. Vanhemmat eivät hyväksy kumppanivalintaasi.

Johtopäätös: Anteeksiannettavaa, jos työttömyys on tilapäistä ja johtuu hankalasta taloustilanteesta. Unohda kundi, jos kyse on elämäntapavalinnasta.

6. Malli, strippari tai maksettu seuralainen

Plussat: Miellyttää silmää. Tämä mies tietää parhaat kauneushoitolat, kampaamot ja solariumit. Lisäksi hän osaa hommansa lakanoiden välissä.

Miinukset: Ei päästä sinua peilin ääreen. Harrastaa todennäköisesti seksiä muiden naisten kanssa.

Johtopäätös: Ihanteellinen puumanaisille, muiden kannattaa pysytellä kaukana.

7. Vakuutusvirkailija tai kirjanpitäjä

Plussat: Vakaa ja luotettava. Riskienhallinnan asiantuntija.

Miinukset: Tylsä.

Johtopäätös: Rattopoikaa parempi vaihtoehto. Daamin on kuitenkin siedettävä pitkällisiä keskusteluja säästä ja matematiikasta, jos mielii suhteen kestävän.

8. Rock-tähti, hengellinen johtaja tai kiihkoilija

Plussat: Karismaattinen ja herkkähermoinen. Pystyy hurmaamaan valtavia yleisöjoukkoja.

Miinukset: Kiistelevä, itserakas, ryntäilee hyväntekeväisyyden tai lähetystyön perässä sodan runtelemissa maissa.

Johtopäätös: Vältä!
Kehon krempat eivät ole este yhdynnälle. Tarvitaan vaan kokeilunhaluista asennetta ja pilkettä silmäkulmaan.

Vaikka seksi on paljon muuta kuin yhdyntä, myös yhdyntää ja seksuaalista tyydytystä halutaan liikuntarajoitteista huolimatta. Leikkausten, sairastelun ja ikääntymisen myötä monet tutut seksiasennot eivät välttämättä enää onnistu: kipeät polvet eivät kestä, lonkat eivät avaudu tarpeeksi, sydänsairaus ei salli rasitusta tai kehon liikkeitä on vaikeaa hallita.

– Seksuaalinen hyvinvointi ja hyvä suhde kumppaniin edistävät ikääntyvän terveyttä, ja hyvä terveys puolestaan antaa paremmat edellytykset seksuaaliselle aktiivisuudelle, sanoo Väestöliiton Väestöntutkimuslaitoksen tutkimusprofessori Osmo Kontula.

– Lääkitys, sairaudet ja toimintarajoitteet vähentävät ikääntyneiden pariskuntien yhdyntöjä. Noin joka viidennen yli 50-vuotiaan seksielämää haittaa kumppanin sairastelu, Kontula kertoo.

Anu Parantainen neuvoo kirjassa Kosketuksen kaipuu - kypsän iän seksuaalisuus, että kohtia, joissa kehossa on kipua tai jäykkyyttä, on hyvä tukea esimerkiksi tyynyillä. Mikäli kärsit lihasheikkoudesta tai tärinästä, olisi hyvä olla kosketuksessa mahdollisimman paljon kumppaniin ja alustaan.

Tässä muutamia vinkkejä pariskunnille asennoista, joissa yhdyntä onnistuu erilaisista kehon rajoitteista huolimatta.

1. Jos naisella on selkä kipeä, mutta polvet jaksavat: Nainen asettuu polvilleen tyynylle, jalat hieman auki. Ota yläkropalle tuki nojaamalla esimerkiksi rahiin, sänkyyn, tuoliin tai sohvaan. Mies asettuu naisen taakse polvilleen.

2. Jos nainen kärsii selkäkivuista: Hanki mukava ja tukeva tuli, jossa voit levittää jalkojasi. Aseta tuoli selkäpuoli seinää vasten parhaan tuen takaamiseksi. Nainen istuu tuoliin. Tyyny alaselän takana lisää mukavuutta. Mies puolestaan nappaa tyynyn pehmusteeksi omien polviensa alle ja polvistuu naisen jalkojen väliin. Nainen voi pitää toista jalkaa lattialla ja toista polvea koukussa miehen ympärillä. Saat jalkapohjalla tukea miehen reidestä.

3. Kylkimakuu soveltuu useimmille lonkka-, polvi- tai olkapäävaivoja kokeville. Mies voi maata kyljellään lonkat koukussa. Nainen makaa selällään, polvet ja lonkat koukistettuna ja nostaa jalat viistosti miehen lantion yli. Nainen voi asettaa alaselän alle tueksi vaikka pienen pyyherullan.

4. Rento ja hyvin tuettu asento onnistuu parhaiten lusikka-asennossa kyljellään. Mies on takana ja nojaa naiseen. Klitoriksen hyväily käsin onnistuu samalla hyvin lisäten naisen kiihottumista.

5. Sydänsairaalle miehelle vähiten kuormittava rakastelutyyli on seisoma-asento, ja nainen voi maata pöytätasolla selällään. Tämä asento sopii myös liikuntarajoitteisille ja selkävaivaisille.

Asennot ovat Väestöliiton julkaisusta Kosketuksen kaipuu – kypsän iän seksuaalisuus. 2011. Toim. Anne Leinonen ja Jaana Syrjälä.
Hyvä ja aktiivinen seksielämä pidentää elinikää, parantaa vastustuskykyä ja tekee sydämelle hyvää.

Seksi tekee hyvää ja pidentää ikää, kertoo ikääntymisen ehkäisyyn perehtynyt lääkäri Eric Braverman kirjassa Younger (Sexier) You. Nuorekkuutta ylläpitävä hormonitasapaino, aineenvaihdunta, aivot, sydänterveys ja vastustuskyky kohenevat, kun seksielämä kukoistaa kertoo Dailymail.com.

Myös oikea ruokavalio auttaa seksihalujen elvytyksessä – olitpa sitten 30 tai 100-vuotias. Bravermanin mukaan kahvi kiihdyttää haluja ja pähkinöiden napostelusta on apua kiihottumiseen. Tumma riisi lämmittää viilentyneet seksihalut, ja avokado saattaa parantaa nautintokykyjäsi.

Bravermanin mukaan terveet seksihalut auttavat ihoa d-vitamiinin muodostuksessa ja lisäävät hyvän olon oksitosiini-hormonin eritystä – mikä puolestaan parantaa esimerkiksi muistia ja hyödyttää aivoja. Lisäksi Belfastilaisen yliopistotutkimuksen mukaan seksin harrastaminen kolmesti viikossa tai enemmän vähentää sydänkohtauksen ja halvauksen riskiä puolella. Orgasmit ja seksi lisäävät vastustuskykyä jopa 20 prosenttia.

Kasviperäiset hormonit ovat Bravermanin mukaan avainasemassa ikääntymisen ehkäisyssä. Monet lääketieteen edustajat kuitenkin vastustavat ajatusta, sillä kasviperäisten hormonien käyttöä ei ole heidän mielestään tutkittu tarpeeksi eikä niiden vaikutuksista tai turvallisuudesta olla täysin vakuuttuneita.

Lisää halua näillä

Masentaako, eikä tee mieli? Lisää ruokavalioon porsaanlihaa, avokadoa, raejuustoa, ankkaa, munia, kalkkunaa, kanaa ja suklaata. Niissä on tryptofaania, jota kehosi tarvitsee mielialaa kohentavan välittäjäaineen, serotoniinin valmistukseen. Mieltä piristäviä mausteita ovat piparminttu, anis, tilli ja muskotti.

Seksihalut hukassa? Lisää tunteita ja mielihyvää säätelevän dopamiini-välittäjäaineen rakennusaineita ruokavalioosi: lihaa, siipikarjaa, maitotuotteita ja vehnänalkioita. Basilika, mustapippuri, cayenne, chili, kumina, valkosipuli, inkivääri ja sinapinsiemenet ovat myös hyväksi, samoin vihreä tee ja kahvi.

Eminem - EncorePerjantai 11.06.2010 14:26

We
Sh-sh-sh-shady
Aftermath, haha
G-G-G-G-G-Unit!, haha

refrain:
Cause we came here to set this party off right
Let's bounce tonight
And if they don't let us in through the front
We'll come through the side
'Cause I don't ever wanna leave the game without
At least saying goodbye
So all my people on the left, all my people on the right
Scream one last time

Get your ass up for the doctor
One more time, get your ass up for the doctor
Come on now, here we go
Cliff hanger, it's another club banger
Got you hangin' on the edge of your seat
Get on down

Times up, games over, you lose, I win
'bout to show these knuckleheads how to do this here
Ooh yeah, new year, next phase, begin
Look who's got you goin' crazy again
I'm a trend, I set one every time I'm in
I go out and just come back full circle again
You a fad, that means your something that we already had

You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you
Enough with all the pissin' and moanin', whinin' and bitchin'
Sit and observe, listen, you'll learn if you pay attention
Why ten multi-platinum albums later, three diamond
World-wide, we're on the charts with a bullet and still climbin'

refrain

When dr. dre say crunk, you will get it crunk, get it crunk
Crunk, crunk, crunk
And when 50 cent says jump, you get on one foot and jump
Jump, jump, jump, jump
The buzz is tremendous, we drop you all to sense it
I don't gotta promote it for you to know that doc is off the benches

We keep the party rockin' off the henges
We ain't showin' off, we just goin' off popular consensus

But critics say that Doc is soft, Doc is talk
Doc is all washed up, knock it off
Who the fuck is Doc impressin'?
Doc is this, Doc is that, you got the wrong impression
You must be on the cock of Doc, 'cause Doc left you all guessin'
So DJ take the needle and just drop it on the record (what)
We gon' have this mutherfucker hoppin' in a second (bump bump)
That's why we always save the best cut last
To make you scratch and itch for it like fresh cut grass

'Cause we done swam with the sharks, wrestle with alligators
Spoke to a generation of angry teenagers
Whom if it wasn't for rap to bridge the gap
Maybe raised to be racist
Who may have never got to see our faces
Grace the cover of Rolling Stone pages
Broke down barriers of language and races
Just call on the cape crusaders
And leave it to me and Dre to pass the mic
And we can play the back and forth all day
Like the hot potato game, thats why we came to

refrain

50 cent, come on!

Bounce now, hands up, you know how we do
We make the club jump everywhere we go
It's no secret, everybody know
When Dre's involved, there's plenty money involved

And plenty honey's involved, the sunny Sunday's and palm trees
Cali, everyday it's just another party from the valley's
All the way to them 8 Mile alleys, let's rally

Hands up for the grand finale
Now raise up out your seat, Dre is about to speak
Blaze a pound of weed six days up out the week

You could catch me in the studio bangin' out the beats to
Provide you with the heat that keep blazin' out your speaker

So nervous, ain't never 'cause Shady Aftermath together
Along with G-Unit Records presents the return of the-the Doc (and Shady)
No one could do it better
We tear the club up and leave without a shred-uh evidence and uh

refrain

Yeah, haha
Still Aftermath

Eminem - One Shot 2 ShotPerjantai 11.06.2010 00:39

I told ya'll mothafuckas I was comin back
What now nigga what now what
You's the projects nigga

refrain:
One shot two shot three shots four shots
All I hear is gunshots this is where the fun stops
Bodies drop hit the floor music's off
Parties stop, everybody hit the door someone's lickin shots off

You bitches is gone I'm dropped in the club
And I'm tryna run and get my mothafuckin gun
(Nigga what about your wife)
Nigga fuck my wife I'm tryna run and save my mothafuckin life
Oh shit, the shooter's comin'
Bitches, hoes niggas is runnin
People shot all over the floor
And I'm tryna make it to the St. Andrew's door
Thats the sound of the glock
Even DJ House fucked around and got shot
I done messed around and forgot my tec
I don't see nobody but Fab Five and Hex

These niggas is trippin'
(Where's Bizarre at?)
I'm tryna slip through the exit and get to where my car is at
Bitches screamin everywhere and niggas is wildin'
Two minutes ago we was all jokin and smilin
This chick is clingin onto me sobbin and sighin
Sayin she didn't mean to diss me earlier and she cryin
But it's real and it's on and cats is gettin killed
So I hugged her and used her body as a human shield
And she got hit now she yellin
(Don't leave me!)
I told her I'd be right back and the dumb bitch believed me
I squeezed through the back door and made my escape
I ran and got my 38 I hope its not to late

refrain

(Nigga I been tryna call you all day mothafucka where you at?)
I'm on seven mile what the fuck was that
Damn somebody hit me from the back
(With they car?)
With a gat nigga and my tire is flat
And I just hit a pole, them niggas some hoes
(Is you hit?)
Iono but I can tell you what they drove
It was a black Mitsubishi
(Shit thats the clique we beefin wit I swear)
Man and I was on my way there
Believe me I'm leavin a carcus today
I'ma park my car and walk the rest of the way
I'm in the mood to strut, my AK ain't even tuck
I'ma meet you at the club we gon' fuck these hoes up

refrain

I never seen no shit like this is my life before
People are still camped out from the night before
Sleepin outside the door waitin in line
Still tryna get inside the club to see D12 perform
The fire marshalls no, the venue's too small
People are wall to wall three thousand and some odd vans
And some cum wad from out the parkin lot
Get into an argument over a parkin spot
He decides to pull his gun out and let's a few of 'em off
Missed who he's aimin for six feet away's the door
In St. Andrew's hall not a stray slidin all over the place
Sprays one bitch in the face another one of 'em came through the wall
Before anyone could even hear the first shot go off
I'm posted up by the bar havin a Mozeltoff
Bullet wizzed right by my ear damn near shot it off
Thank god I'm alive I gotta find Denaun
And where the fuck is Von he usually tucks one on him
Wait a minute I think I just saw Bizarre
Nah I guess not, what the fuck oh my god it was
I never saw him run so fast in my life
Look at him haulin ass I think he left his wife
There she is on the ground bein trampled
I go to grab her up by the damn hand and I can't pull her
God damn there just went another damn bullet I'm hit
My vest is barely able to handle it, its to thin
If I get hit again I can't do it, I scoop Dee
Follow Bizarre's path and ran through it
And made it to the front door and collapsed on the steps
Looked up and I seen Swift shootin it out
But I can't see who he's shootin it out with
But Denaun's right behind him squeezin his four fifth

refrain

It's Friday night came to this bitch right
Big ass to my left and Desert Eagle to my right
I ain't come in this bitch to party I came in this bitch to fight
Although I can't stay here to fight 'cause I'm poppin niggas tonight
Thats right bitches I'm drunk with revenge
Shot a bouncer in the neck for tryna check when I get in
Swift told me to meet him here so its clear that this fucka
Shoot out the back of his truck goes up in this mothafucka
So one shot for the money two's to stop the show
Third's for the bartender there's plenty of shots to go
(I just wanna know who's drivin a black Mitsubishi)
He tried to run so Proof shot him in the knee wit a three piece

refrain

Eminem - MatkijalintuSunnuntai 06.06.2010 22:22

Niin
Tiedän että joskus sinusta asioissa ei näytä olevan mitään järkeä juuri nyt
Mutta hei, mitä isä on sanonut sinulle?
Seiso suorassa pikku sotilas
Jäykistä ylähuulta ylöspäin
Miksi itket?
Sinullahan on minut

Hailie, tiedän että kaipaat äitiäsi ja isääsi
Olen poissa, mutta yritän antaa sinulle elämän jota itselläni ei koskaan ollut
Olen nähnyt sinut surullisena, silloinkin kun hymyilet, silloinkin kun naurat
Näen silmistäsi että oikeasti haluaisit itkeä
Koska pelkäät, etten minä ole siellä?
Isä on mukana rukouksissasi
Ei enää itkua, kuivaa kyyneleet
Me selviämme tästä yhdestä, me selviämme
Laney, setä on hullu, eikö vain?
Mutta hän rakastaa sinua, ja sinun tulisi tietää se
Tämä on meidän kaikkien maa
Kun se pyörii, kun se kieppuu
Kun se pyörii, kun se kieppuu
Kaksi pientä kaunista tyttöä
Katsovat ymmällään, pökeryksissä
Tiedän sen hämmentävän sinua
Isä on aina liikkeellä, äiti aina uutisissa
Yritin pitää sinua suojassa siltä, mutta näyttää siltä että mitä kovemmin yritän sitä enemmän epäonnistun
Ja hänen täytyi nähdä kaikki asiat isästään
Me emme suunnitelleet sitä tällä tavalla, äitisi ja minä
Mutta välimme ovat muuttuneet niin huonoiksi
Etten näe meidän olevan enää koskaan uudestaan yhdessä
Toisin kuin me teineinä suunnittelimme
Mutta tottakai kaikelle tapahtuneelle on syynsä
Luulen että näin ei vain ollut tarkoitettu
Se on jotain mitä emme voi kontrolloida, sellainen
kohtalo vain on
Mutta älä huolehdi enää, lepää ja mene nukkumaan
Ehkä joku päivä heräämme ja tämä on ollutkin vain unta

kertosäe:
Ole hiljaa kulta, älä itke
Kaikki kääntyy vielä hyväksi
Jäykistä ylähuultasi ylöspäin, niinkuin kerroin
Isä on täällä pitelemässä sinua yön yli
Tiedän ettei äiti ole täällä juuri nyt emmekä tiedä miksi
Tunnemme niinkuin tunnemme sisällämme
Se tuntuu ehkä hieman hullulta, nätti tyttöni
Mutta lupaan että äidillä on kaikki hyvin

On hassua
Että muistan kun vuosi sitten isällä ei ollut rahaa
Äiti paketoi joululahjoja
Ja laittoi ne kuusen alle ja sanoi osan lahjoista olevan minulta
Koska isä ei voinut ostaa niitä
En koskaan unohda sitä joulua, seisoin koko yön itkemässä
Koska isä tunsi olevansa surkimus, tiedätkös isällä oli työ
Mutta työn tarkoituksena oli saada ruokaa pöytään sinulle ja äidille
sekä katto pään päällä
Vaikka sitten tekemällä murtoja ja ryöstöjä
tai ammuskelemalla korttelissa ja äitisi säästi sinua varteen rahaa purkkiin
Yrittäen saada aikaan paljon rahaa jotta voisit mennä yliopistoon
Purkissa oli jo melkein tonni kunnes joku murtautui meille ja ryösti ne
Se sattui niin kovasti että se särki äitisi sydämen
Ja tuntui kuin kaikki romahtaisi
Äiti ja isä tappelivat paljon, joten äiti muutti takaisin
Chalmerille pieneen yksiöön
Ja isä muutti toiselle puolle 8 mailia, Novarassa
Silloin isä lähti Californiaan CD:nsä kanssa ja tapasi Dr.Dre:n
Ja lennätti sinut ja äidin katsomaan
Mutta isän piti tehdä töitä, joten sinun ja äidin piti lähteä
Sitten aloitkin nähdä isää TV:ssä eikä äiti pitänyt siitä
Sinä ja Laney olitte liian nuoria ymmärtämään sitä
Isä oli vierivä kivi ja äiti kehitti harrastustaan
Ja se tapahtui liian nopeasti kaikille meille huomataksemme sitä
Olen pahoillani että sinun täytyi olla siellä todistamassa ensimmäisenä
Koska halusin vain tehdä sinut ylpeäksi
Nyt istun tyhjässä talossa, muistellen menneitä
Katsellen lapsuuskuviasi, se saa minut hulluksi
Tajuta kuinka paljon te molemmat olette kasvaneet, näyttätte melkein siskoksilta nyt
Arvelen sinun olevan kaunis vieläkin, isä on yhä täällä
Laney, minä puhun sinulle myös, isä on yhä täällä
Pidän siitä miltä se kuulostaa
Sillä on sormus sitä varten, eikö vain
Shhh, äiti on poissa vain hetken

kertosäe

Ja jos tahdot
Isä ostaa sinulle matkijalinnun
Annan sinulle maailman
Ostan timanttisormuksen sinulle
Laulan sinulle
Teen kaikkeni saadakseni sinut hymyilemään
Ja jos ei se lintu laulakaan eikä timantti loistakaan
Väännän siltä linnulta niskat nurin
Menen takaisin korukauppiaan luokse joka myi sen sormuksen
Ja syötän sille joka karaatin, isälle ei vittuilla(haha)

Eminem - MockingbirdLauantai 05.06.2010 03:08

Yeah
I know sometimes things may not always make sense to you right now
But hey, what daddy always tell you?
Straighten up little soldier
Stiffen up that upper lip
What you crying about?
You got me

Hailie I know you miss your mom and I know you miss your dad
Well I'm gone but I'm trying to give you the life that I never had
I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh
I can see it in your eyes, deep inside you want to cry
'Cause you're scared, I ain't there?
Daddy's with you in your prayers
No more crying, wipe them tears
Daddy's here, no more nightmares
We gon' pull together through it, we gon' do it
Laney uncles crazy, ain't he?
Yeah but he loves you girl and you better know it
We're all we got in this world
When it spins, when it swirls
When it whirls, when it twirls
Two little beautiful girls
Lookin' puzzled, in a daze
I know it's confusing you
Daddy's always on the move, mamma's always on the news
I try to keep you sheltered from it but somehow it seems
The harder that I try to do that, the more it backfires on me
All the things growing up his daddy that he had to see
Daddy don't want you to see but you see just as much as he did
We did not plan it to be this way, your mother and me
But things have gotten so bad between us
I don't see us ever being together ever again
Like we used to be when we was teenagers
But then of course everything always happens for a reason
I guess it was never meant to be
But it's just something we have no control over and that's what destiny is
But no more worries, rest your head and go to sleep
Maybe one day we'll wake up and this will all just be a dream

refrain:
Now hush little baby, don't you cry
Everything's gonna be alright
Stiffen that upper lip up little lady, I told ya
Daddy's here to hold ya through the night
I know mommy's not here right now and we don't know why
We feel how we feel inside
It may seem a little crazy, pretty baby
But I promise mamma's gon' be alright

It's funny
I remember back one year when daddy had no money
Mommy wrapped the Christmas presents up
And stuck 'em under the tree and said some of 'em were from me
'Cause daddy couldn't buy 'em
I'll never forget that Christmas I sat up the whole night crying
'Cause daddy felt like a bum, see daddy had a job
But his job was to keep the food on the table for you and mom
And at the time every house that we lived in
Either kept getting broke into and robbed
Or shot up on the block and your mom was saving money for you in a jar
Try'na start a piggy bank for you so you could go to college
Almost had a thousand dollars till someone broke in and stole it
And I know it hurt so bad it broke your mamma's heart
And it seemed like everything was just startin' to fall apart
Mom and dad was arguin' a lot so momma moved back
On the Chalmers in the flat one bedroom apartment
And dad moved back to the other side of 8 Mile on Novara
And that's when daddy went to California with his CD and met Dr. Dre
And flew you and momma out to see me
But daddy had to work, you and momma had to leave me
Then you started seeing daddy on the T.V. and momma didn't like it
And you and Laney were to young to understand it
Papa was a rollin' stone, momma developed a habit
And it all happened too fast for either one of us to grab it
I'm just sorry you were there and had to witness it first hand
'Cause all I ever wanted to do was just make you proud
Now I'm sittin' in this empty house, just reminiscing
Lookin' at your baby pictures, it just trips me out
To see how much you both have grown, it's almost like you're sisters now
Wow, guess you pretty much are and daddy's still here
Laney I'm talkin' to you too, daddy's still here
I like the sound of that, yeah
It's got a ring to it don't it?
Shh, momma's only gone for the moment

refrain

And if you ask me too
Daddy's gonna buy you a mockingbird
I'ma give you the world
I'ma buy a diamond ring for you
I'ma sing for you
I'll do anything for you to see you smile
And if that mockingbird don't sing and that ring don't shine
I'ma break that birdies neck
I'd go back to the jewler who sold it to ya
And make him eat every carat don't fuck with dad (haha)

Eminem - Spend Some TimeLauantai 29.05.2010 01:20

If there's any bitches in this room, then there's something I gotta say
For all the fools who fell for first girl who comes their way
I've been down that road and now I'm back sitting on square one
Trying to pick myself up where I started from

refrain3:
I never would've thought that I'd see you out of control
Even though my penis was deep down in your hole
You should know between us, we was like mates of soul
Nothing could intervene us, especially no hoes
You was more sort of chalant type I chose
To more shows, on the true nights I suppose
That's how it go, with time spent, emotion grows
In the beginning friends, we decided to roll
So who's responsible when you get excited, explode
And Obie's grinnin', then you invite that Obie's cold
But bitches they gon' talk, niggas they gon' hate
We established this way before we became mates
So what's required is that you chill with all that fire
Get your desire when I retire and...

refrain:
Spend some time with me
Say that you'll be mine!

refrain2:
I never thought I'd find someone to be mine
Lord knows I was right 'cause you just crossed the line

refrain

I used to say I never met a girl like you before
Still ain't got a fuckin' clue as to who you truly are
Almost went as far as introducing you to my daughters
'Til you went as far as goin' and snoopin' through my drawers
Now I just feel stupid for the loop that you threw me for
Can't believe I almost flew the coop for some stupid whore
You used to say all you wanted was for me to be yours
All I ever wanted from you was a few booty calls
If you recall I used to treat you like a groupie broad
When we fucked I refused to even take my jewelry off
But it threw me off the first time I called and you blew me off
It was a shock, it struck me as odd, but it turned me on
You started getting moody on me, pretty soon we'd argue
And the ruder you got, the more beautiful you got to me
And who'da even knew that who would'a even thought possibly
Cupid could shoot another one of them God-damned darts at me
It's true that I got shot in the heart
But when someone seems too good to be true, they usually are
But see, when you're in it, it's too hard to see
'Til you pull up and see some other dude's car parked and reach -
Up under the seat, as your heart starts to beat
Before you make a decision that's life altering
And just as you halt, and you turn and you start to leave
You hear them words echoing, almost haunting, that taunting ring

refrain

refrain3

Em introduced us, "50 this is Tanya, Tanya this is 50"
Then slid off and left her to kick it with me
I complimented her, I said "you have very nice lips"
With my imagination, I could see her suckin' my dick
We played the phone game, a week later shit changed fast
Had her comin' over in a cab to give me some ass
Downtown Manhattan on the balcony, stare at the skyline
Penthouse full of imported shit, you know how I grind
She got the talkin', talkin' like an opportunitist too
Why talk when suckin' my dick is the real career move?
Said she's an inspiring actress, she do videos for practice
Yeah yeah, know how many times I done heard that shit?

refrain

refrain2

refrain