IRC-Galleria

Yucciz

Yucciz

Patinoitunu Runomies, enkä.

Selaa blogimerkintöjä

Tietyt alkoholijuomat tunnetaan siitä, että ne kiihottavat sukuviettejä. Miten käy suomalaisten suosikkijuoma oluen tässä kilpailussa?

Alkoholia on käytetty kautta aikojen sänkyleikkien kiihokkeena, sillä kohtuullisesti käytettynä se auttaa rentoutumaan ja luopumaan estoista.

Alkoholijuomissa on kuitenkin eroja. Askmen.comin mukaan partneri kannattaa mieluummin vietellä Chartreuse-liköörin tai valkoisen portviinin kuin oluen avulla.

Absintti

Absinttia käytettiin sukuviettiä kiihottavana aineena 1800-luvun lopulla Euroopassa. Erityisen suosittua se oli ranskalaistaiteilijoiden ja -älykköjen keskuudessa. Absintin sisältämässä koiruohossa on myrkyllisiä aineita, kuten tujonia, ja se kiellettiin vuonna 1915.

Olut

Oluella on todennäköisesti kaikkein vähiten sukuviettiä stimuloiva vaikutus kaikista alkoholijuomista.

Oluen alkoholipitoisuus on pieni, joten nestettä on kitattava paljon ennen kuin testosteronitaso nousee sopivan korkealle. Oluet ovat myös täyttäviä, joten ne voivat suurissa määrin nautittuna aiheuttaa ikävää vatsakipua. Suuri nestemäärä vaatii useita vessakäyntejä ja voi saada olon tuntumaan turvonneelta. Nämä kaikki ovat tekijöitä, joista ei ainakaan ole apua iskuhommissa.

On kuitenkin muutama olutmerkki, joiden sanotaan nostavan seksuaalista halukkuutta. Tällaisena on markkinoitu esimerkiksi irlantilaisen Marston's Oyster Stout -olutta, jota valmistaessa käytetään ostereita.

Likööri

Likööreistä Chartreusen ja Benedictinen uskotaan voimistavan seksihaluja. Meksikolainen Crema de Damiana valmistetaan kasvista nimeltä turnera diffusa. Juoman uskotaan auttavan halujen lisäksi impotenssiin.

Viini

Portviinin on sanottu olevan yksi parhaimmista seksuaalisia värinöitä aikaansaavista alkoholijuomista. Portugalista peräisin olevaa makeaa viiniä suositellaan nautittavaksi erityisesti vadelmien kanssa, niin tulos on taattu. Punaisen sijaan kannattaa valita valkoinen portviini.

Viini on sukuvietin kiihottajista klassisin, varsinkin kun siihen lisää sopivia mausteita. Burgundin viini, johon on lisätty inkivääriä, kanelia, neilikoita, vaniljaa ja sokeria, tunnetaan lääketieteen isä Hippokrateen mukaan nimellä Hippokrateen afrodisiakki (engl. Hippocras' Aphrodisiac).

Hyvä parisuhde vähentää stressiäPerjantai 28.08.2009 22:21

- Toimivissa parisuhteissa on vähemmän psyykkisiä paineita ja jopa vähemmän sairastavuutta kuin muissa.

- Oman elämän paras tukihenkilö löytyy viereltä. Hänen kanssaan voi jakaa ilot ja surut.

- Myönteinen käsitys omasta sukupuolisesta ja seksuaalisesta puoleensavetävyydestä liittyy onneen. Onnelliset naiset panostavat muita enemmän ulkonäköönsä ja vuorovaikutukseen kumppanin kanssa.

- Miehillä yhdistelmä avioliitto ja puolison antama positiivinen palaute lisäävät onnea.

- Oman puolison kehuminen on jokapäiväisen elämän parasta terapiaa ja onnen valttikortti.

- Onni ei löydy parisuhteista, joista seksuaalinen mielenkiinto toista kohtaan on kaikonnut tai joissa puolisot tuntevat itsensä yksinäisiksi.
Kumppanin uskollisuus ja luottamus tuovat onnea, suuret tulot eivät.

Parisuhteissa on nykyisin enemmän rakkautta kuin ennen. Suuri enemmistö suomalaisista kokeekin parisuhteensa onnelliseksi. Väestöliiton perhebarometrin mukaan neljä viidestä pitää parisuhdettaan vähintään melko onnellisena. Tutkimusprofessori Osmo Kontula sanoo, että rakkaus on suhteen perusta ja onnellisuuden välttämätön ehto.

- Toisin kuin yleensä luullaan, pitkä liitto tai eläkkeelle jääminen eivät juurikaan vähennä parisuhteen onnellisuutta, Kontula sanoo.

Parisuhteessa elävät ovat onnellisempia kuin yksin elävät. Eroa ei ole avio- tai avoliiton välillä. Yksin elävistä naiset ovat tyytyväisempiä eloonsa kun miehet. Onnettomin on yksin elävä keski-ikäinen mies.

Usein onnellisessa parisuhteessa elävät ovat onnellisia muutenkin. Näillä ihmisillä on usein hyvä itsetunto ja tyydyttävä seksielämä. Hyvä parisuhde vahvistaa myös fyysistä terveyttä.

Parisuhteen onnen säilymistä auttaa myös kyky kommunikoida ja ratkaista konflikteja. Sen sijaan raha ei kohenna parin onnea, jos perustoimeentulo on kunnossa. Varakkaiden liitot eivät ole sen onnellisempia kuin muiden.

Joka viides parisuhde on onneton. Tutkimuksen mukaan onnettomassa liitoissa eläminen on vielä haitallisempaa kuin eroaminen. Jääminen vaurioittaa itsetuntoa ja voi aiheuttaa terveyshaittoja. Huonosta suhteesta eroaminen lisää onnellisuutta ja vähentää ahdistusta, hyvästä liitosta eroaminen taas tuottaa syviä onnettomuuden tunteita.

Uskollisuus ja luottamus suhteen perusta

Kaksi kolmasosaa naisista ja miehistä pitää uskollista parisuhdetta parhaana tapana elää. Heistä 80 prosenttia onkin elänyt tällaisessa suhteessa.

- Suomalaisilla on huomattavan tiukka suhtautuminen uskottomuuteen. Luottamus toiseen ja uskollisuus ovat erittäin tärkeitä arvoja.

Uskollisuuden merkitys on Kontulan mielestä vain korostunut 30 vuoden aikana. Uskollisuus onkin lisääntynyt 2000-luvulla, ja uskollisten parisuhdeonni on muita suurempi.

Perhebarometrin mukaan miehet pettävät naisia useammin. Miehistä viidennes kertoo olleensa joskus uskoton, naisista joka kymmenes. Uskottomuus voi ajaa eroon, sillä joka toisessa eroon päättyneessä suhteessa on ollut uskottomuutta.

Vauvan syntymä koettelee parisuhdetta

Myös vauvan syntymä voi koetella parisuhdetta.

- Lapsen saaminen vaatii sopeutumista ja voi olla erityisesti miehille jopa kriisin paikka. Suhteelle on silloin vähemmän aikaa ja energiaa, Kontula kuvailee. Vauva- ja pikkulapsiaikana myös seksin määrä vähenee, mikä latistaa onnellisuutta.

Hyvä ja tyydyttävä seksielämä kumppanin kanssa on tärkeä onnen tuoja sekä naisille että miehille. Kontula sanoo, että parisuhde toimii, jos pystyy keskustelemaan avoimesti seksielämästä puolisonsa kanssa ja parilla on fyysistä läheisyyttä.

Neljä viidestä kertoo, että oma seksuaalielämä parisuhteessa on ainakin melko tyydyttävää, mutta tyytyväisyys on laskenut tasaisesti vuodesta toiseen.

- Naisten haluttomuus on lisääntynyt ja yhdyntäkerrat vähentyneet, Kontula sanoo. Naisten haluttomuus on neljä kertaa yleisempää kuin miesten.

Naisten haluttomuus liittyy osaksi siihen, että parisuhteessa elävillä naisilla on enemmän stressiä kuin koskaan ennen. Parisuhdeonni on sitä parempi, mitä vähemmän miehillä ja naisilla on stressiä.

Perhebarometri perustuu Finsex-tutkimusaineistoon, johon vastasi vuonna 2007 lähes 2 600 naista ja miestä. Ensimmäinen tutkimus tehtiin 1971.
Brittiläinen yksinhuoltajaäiti Michelle Thompson kärsii oireyhtymästä, jonka vuoksi hän saa 300 orgasmia päivässä.

News of the World -lehti kertoo Thompson kärsivän harvinaisesta kiihottumishäiriöstä (Persistent Sexual Arousal Syndrome, PSAS), Syndrooman vuoksi hän on jatkuvasti seksuaalisesti kiihottunut ja saa orgasmin lähes missä vain. Thompson joutui esimerkiksi lopettamaan työt keksitehtaalla, koska koneiden tärinä sai hänet laukeamaan.

- Tiedän olevani onnekas, koska saan niin paljon orgasmeja, kun maailmassa on niin paljon naisia jotka eivät ole koskaan saaneet yhtään. Tämä häiriö on kuitenkin tuhonnut rakkauselämäni, kuvailee Thompson.

43-vuotias Thompson alkoi pelätä olevansa jo tuomittu elämään yksin, koska yksikään hänen poikaystävistään ei jaksanut puuhailla sängyssä tarpeeksi usein. Eräs kumppaneista jätti neljän lapsen äidin perustellen "olen vain mies, en kone".

Thompsonin naapurissa asuva 32-vuotias Andrew Carr on kuitenkin jaksanut hänen rinnallaan jo kuuden kuukauden ajan. Peruste on yksinkertainen: Carr kertoo olevansa yhtä innostunut seksistä kuin Thompsonkin. Pariskunta rakastelee jopa kymmenen kertaa päivässä.

- Andrew on muuttanut elämäni. En enää etsi keinoa jolla parantua orgasmeistani, hehkuttaa Thompson News of the Worldissä.
Tuoreen tutkimuksen mukaan ihmisten nopeasti tekemät päätelmät toisistaan pitävät usein yllättävän hyvin paikkansa. Mieti siis kahdesti, millaisen mielikuvan haluat itsestäsi antaa.

Miehisen katseen kääntäjät listasi Yhdysvaltojen Cosmopolitan-lehti.

1. Hymysi

Näyttääkö se aidolta, kiusaantuneelta vai väkinäiseltä? Vai näyttääkö se siltä, että söit lounaalla parsakaalia?

2. Hiuksesi

Miehet eivät ymmärrä mitään kaksihaaraisista tai hiuspohjasta, mutta he katsovat kyllä, näyttävätkö hiuksesi 1) pehmeiltä ja 2) siltä, että ne tuoksuisivat hyvältä. Muista siis pestä hiuksesi silloin tällöin ja unohda liiallinen hiuslakan suihkiminen, muuta miehet eivät pyydä.

3. Rintavakosi

Tässäpä päivän uutinen: miehet katsovat naisessa aika lailla ensimmäiseksi rintoja. He myös huomaavat sen, miten tuot esille sen, mitä sinulla on.

4. Meikkisi

Jos käytät meikkiä niin paljon, että se näyttää kuin toisilta kasvoilta omiesi päällä, herää luonnollisesti kysymys siitä, mitä yrität piilotella meikkisi alla.

5. Ihosi

Miehet eivät luultavasti edes huomaa sitä omasta mielestäsi valtavaa näppylää, jota olet piilotellut (ja ajatellut) koko päivän. Mutta he kyllä huomaavat, jos olet nukahtanut solariumiin.

6. Laukkusi

Ihan kaikki naiset, jotka kantavat mukanaan pursuilevaa kassia minne menevätkin, eivät jatkuvasti meikkaa, kampaa ja peilaa, mutta miehethän eivät tätä usko.
Morsiusparit kutsuvat häihinsä keskimäärin 82 vierasta ja käyttävät näiden kestitsemiseen yhteensä noin 2 600 euroa, kertoo perjantaina julkistettu häätutkimus.

Ruokaan ja kakkuun kuluu keskimäärin 2 000 euroa ja alkoholiin vajaat 600 euroa.

Useimmiten häät maksaa pari itse, mutta jos rahaa saadaan vanhemmilta, morsiamen vanhempia pidetään perinteiden mukaisesti luontevampina maksumiehinä kuin sulhasen perhettä.

Perinteitä kunnioitetaan häissä muutenkin. Hääkakun leikkaaminen kuului 89 prosentilla vastaajista illan ohjelmaan, ja polttareita vietti 73 prosenttia vastaajista. 64 prosenttia piti tärkeänä sitä, että morsian pukeutuu valkoiseen, ja 82 prosenttia aikoi hankkia morsiamelle valkoisen puvun.

Uuden hääpuvun ostaa kaupasta 51 prosenttia vastanneiden parien morsiamista. Lisäksi 15 prosenttia teettää ja viisi prosenttia tekee itse itselleen puvun. Vuokrapukua käyttää 15,4 prosenttia ja käytetyn puvun ostaa 7 prosenttia morsiamista. Iltapukua tai jakkupukua morsiuspuvun sijaan suosii 16 prosenttia morsiamista.

Kyselyyn vastasi reilut 1 400 suomalaista häät.fi-sivustolla. Lähes kaikki vastaajat olivat naisia.
Hallitsetko lempeän johdattelun taidon vai menetkö aina suoraan asiaan? Tarkista viettelijän taitosi näillä vinkeillä.

Flirttailu, hidas viettely ja kiusoittelu ovat tapoja kasvattaa parin välistä eroottista energiaa ennen varsinaisia sänkyleikkejä. Vakiintuneessakaan parisuhteessa ei pitäisi unohtaa romantiikkaa ja toisen hemmottelua. Seuraavilla AskMen.com -sivuston vinkeillä saat naisesi odottamaan kahdenkeskisiä hetkiänne innolla.

Työpäivän aikana

Mainitse jo aamulla, että olet suunnitellut hänelle yllätystä illaksi. Älä kuitenkaan paljasta mitään, jotta hän voi kihelmöidä odotuksessa koko päivän.

Kun hän tulee kotiin

Valmista hänelle kylpy ja pese hänet kauttaaltaan.

Eroottisia pelit

Koukkaa kotimatkalla hakemassa aikuisviihdeliikkeestä teille illaksi eroottinen peli. Se johdattelee teidät itsestään esileikistä makuuhuoneeseen. Voit myös hakea kirjakaupasta eroottisia runoja tai esimerkiksi Kama Sutran, johon voitte yhdessä tutustua.

Sytytä

Suutele häntä uusiin paikkoihin. Hivele sisäreisiä. Ime hänen pikkusormeaan. Puhaltele hänen niskaansa. Leiki hellästi rakastettusi hiuksilla.

Rajoita aisteja

Solmi hänen silmilleen side tai sido hänen ranteensa. Älä kerro mitä aiot tehdä. Kuljeta hänen vartalollaan erilaisia esineitä tai käytä kieltäsi.

Keskeytä

Jätä hänet muutamaksi hetkeksi rauhaan ja saat hänet vaatimaan lisää. Yritä säilyttää itsehillintäsi.
Oletko lähdössä yhteiselle lomamatkalle rakastettusi kanssa? Lue nämä vinkit ottaaksesi unelmalomastasi kaiken irti ja välttääksesi ongelmat.

Ensimmäinen yhteinen loma on tärkeä kulmakivi parisuhteen historiassa. Aurinkolomilla ja reppumatkoilla on sekä syvennetty että rikottu lupaavia seurustelusuhteita. Lue alta Marie Claire -lehden koostamat vinkit siitä miten vältät sudenkuopat kauan odotetulla lomallanne.

Lepää

Koeta lähteä matkalle tarpeeksi nukkuneena. Tämä on tärkeää etenkin, jos tiedät muuttuvasi väsyneenä lyhytpinnaiseksi ja kiukkuiseksi. Varaa myös lomalla riittävästi aikaa lepäämiseen, jotta ette päädy riitelemään pikkuasioista.

Sano kyllä

Muista, että olette lähteneet lomalle sekä rentoutumaan että pitämään hauskaa. Pidä nämä prioriteetit mielessäsi ja anna niiden mennä suunnitelmissasi kaiken muun edelle. Näytä itsestäsi rento puoli ja ole valmis uusiin kokemuksiin. Suostu kokeilemaan uusia harrastuksia ja maistamaan eksoottisia ruokia. Anna itsellesi lupa lojua sängyssä. Luopumalla rutiineista voit löytää parisuhteestasi uusia puolia.

Tee kompromisseja

Jollette todellakin ole harvinaisen samanlaisia, niin on odotettavissa, että molempien täytyy loman aikana tehdä myönnytyksiä. Päättäkää päivien ohjelmasta vuorotellen. Tehkää ainakin kerran jotain myös yksinänne, ja antakaa toisillenne tilaa hengittää. Kykynne joustavuuteen lomalla voi ennustaa parisuhteenne tulevaisuutta.

Jakakaa vastuu

Antakaa kummankin hoitaa ne asiat, joissa olette toisianne parempia. Jos hän on sinua sujuvampi vieraissa kielissä, anna hänen päteä ja hoitaa ruokien tilaaminen. Jos olet parempi organisoimaan, ota selvää paikallisista aktiviteeteista ja käytä energiaasi hyvän ja edullisen hotellin löytämiseen. Toimiva tiimipeli saa teidät lähentymään.
Yhdysvaltain presidentin puoliso neuvoo Hello-lehdessä, kuinka nainen tunnistaa Sen Oikean.

Omassa kumppanivalinnassaan ilmeisen hyvin onnistunut Michelle Obama kehottaa naisia valitsemaan miehensä luonteen perusteella.

Obaman mukaan söpö ulkomuoto on toki hyvä juttu, mutta se ei kestä ikuisesti. Ulkokuoren rapistuessa tärkeämpää onkin se, millainen toinen on sisimmältään. Siksi ulkonäköä tärkeämpää onkin hänen mielestään toisen älykkyys ja rehellisyys.

Myöskään pankkitilin saldolla ei Michelle Obaman mielestä ole merkitystä.

- Älä mieti toisen varoja tai titteliä, hän kehottaa ja neuvoo tutkailemaan mieluummin toisen sydämellisyyttä:

- Tarkkaile kuinka mies kohtelee äitiään, puhuu naisista ja kohtelee lapsia joita ei tunne entuudestaan, neuvoo Michelle. - Vielä tärkeämpää on se, kuinka hän kohtelee sinua!

"Barack oli aivan erityinen"

17 vuotta naimisissa ollut rouva kertoi tienneensä aina Barack Obaman olevan hänen sielunkumppaninsa.

- Hän oli aina aivan erityinen, kuvailee Michelle. Erityisyys näkyi hänen mukaansa Barackin rehellisyydessä ja vilpittömyydessä, sekä myötätunnossa muita ihmisiä kohtaan.

Michelle Obama muistuttaa myös, ettei kompromisseihin kannata tyytyä.

- Sinun ei pitäisi seurustella miehen kanssa, joka ei pysty tekemään sinua onnelliseksi, sanoo presidenttipuoliso. Hänen mukaansa tällaisen kumppanin kanssa ei tule missään nimessä mennä naimisiin, vaan suhde on parempi lopettaa.

- Kun seurustelet jonkun kanssa, sen pitäisi tuntua hyvältä, painottaa Michelle.
- Olen onnellisempi kuin ennen enkä haikaile nuoruutta, Jane Fonda sanoo.

Ex-jumppaguru, näyttelijä Jane Fonda, 71, nauttii elämästään siitä huolimatta, että kärsii selkäleikkauksen aiheuttamista kivuista.

- Fyysisesti en voi hyvin, koska minulla on kipuja, mutta olen onnellisempi, seksi on parempaa ja ymmärrän elämää paremmin. En haikaile nuoruutta, Fonda sanoo Bildin haastattelussa.

60-luvulla seksisymboliksi noussut Fonda näyttää yhä kadehdittavan hyvältä. Resepti hyvinvointiin on selvä.

- 30 prosenttia johtuu geeneistä, 30 prosenttia hyvästä seksistä ja 30 prosenttia kuntoilusta ja terveistä elämäntavoista. Jäljelle jäävästä 10 prosentista minun on kiitettävä plastiikkakirurgiani, Fonda veistelee.

Selkäleikkauksen jälkeen Fonda ei ole kyennyt kuntoilemaan niin paljon kuin haluaisi. Teräsleidi on krempoista huolimatta asettanut tavoitteekseen kiivetä vuoden päästä lokakuussa Himalajalla.

- Leikkauksen takia voin juosta vain korsetti päällä. Minulla on myös uusi polvi ja uusi titaanista tehty lonkka. Alan hiljalleen hajota ja olo on kuin kävelevällä varaosavarastolla.

- Kaikki piti kuitenkin laittaa kuntoon, sillä haluan kiivetä Himalajalle. 8000 metrissä kaiken on toimittava sulavasti.

Jane Fonda seurustelee musiikkituottaja Richard Perryn, 67, kanssa. Pariskunnan on kerrottu suunnittelevan naimisiinmenoa. Liitto olisi Fondalle neljäs.